10 Aralık 2018 Pazartesi

Novus - Erhan Kolbasi

Sevgili Erhan Kolbasi'nin yeni kitabi 'Novus', butun engelleme calismalarina ragmen cikti ve cok ses getirdi. Erhan, simdiye kadar gizlenmis tum gercekleri, cesurca ifsa etmis kitabinda. Farkindaliginizin gelismesi icin; mutlaka bu kitabi okumanizi tavsiye ederim…

Kitabi; tum kitapcilardan ve Kitapyurdu dahil olmak üzere birçok online siteden alabilirsiniz.



Kitabin icerigi ile ilgili Erhan Kolbasi'nin yaptigi aciklamalar ve videolar:
……..
İnsanlık, tarihte eşi benzeri görülmemiş büyük bir yol ayrımındadır. Yakında olacaklar insanlığın yönünü belirleyecektir.
Temasçılarla yaptığımız bilinçaltı çalışmaları dünyanın yakın geleceğine ilişkin çok önemli temas ve değişim senaryolarını ortaya çıkardı. Çok sayıda ortak ifade var ve bu ortaklıklar artık bizi belli bir sonuca götürüyor. Bu senaryolar elbette insanlığın kolektif bilinciyle değişebilir, ancak ana olayların çok da değişmeyeceği bir noktadayız. Amacımız asla “korku yaratmak” değil, gerçeği anlatmaktır. Dünya gezegeni, üzerindeki negatif karmayı silkeleyerek temizleyecektir. Dönüşümler sancısız olmaz. Ardından gelecek günler bizleri yepyeni ve muhteşem bir boyuta taşıyacaktır.
Şundan emin olunuz ki, bu kitapta yer alan hiçbir gelecek projeksiyonu, dünya gezegeninin mevcut halinden daha acı değildir.
Dünyanın enerjileri yükseldikçe mevcut beden tipleri artık bu enerjileri kaldıramaz noktaya geliyor. Bu bakımdan Homo Sapiens türünün sonuna gelmiş durumdayız. Yeni beden modeli, yani “Yeni Adem Prototipi” hazırlanıyor, muazzam bir melezleme programı yürüyor ve süreç inanılmaz derecede hızlanıyor. Çünkü zaman artık çok dar.
Yüz yüze temaslar için yol haritasını belirlemiş durumdalar. İlk aşamada, belirli bir bilince ulaşmış sivil birey ve gruplarla yapılacak “izole” temaslarla sürecin başlayacağı anlaşılıyor. Bu süreci kolaylaştıracak öncü temasçılar belirlenmiş durumda ve şimdiden gemilere alınarak, o günler için bir eğitim sürecinden geçiriliyorlar.
Birçok bireye, zamanı geldiğinde kullanılmak üzere “download” yöntemiyle bilgiler yükleniyor. Çocuklar, gemilerde hazırlanan dünya benzeri ortamda, yoğun şekilde eğitime alınıyor ve hazırlanıyorlar.
Kabal adı verilen negatif küresel elit, bu değişimin önüne geçmek için elinden geleni ardına koymuyor, her ülkedeki “maaşlı” maşalarını kullanıyor. Dünyada, çok yakın bir zaman içinde, büyük karışıklıklar, doğal felaketler ve sahte olaylar yaratarak, bunu pozitif dünyadışı uygarlıklara yüklemek yönünde planları var. Pozitif uygarlıklar, bu ciddi bilginin acilen paylaşılmasını istiyor ve temasçılar aracılığıyla uyarılar iletiyorlar. Kabal ise bu bilgilerin kamuoyuna ulaşmasından ölesiye korkuyor.
Dünyadışı uygarlıkların hassasiyetle uyguladığı “müdahale etmeme” prensibinin yürürlükten kalkacağı bir döneme giriyoruz. Bunun iki sebebi var. Birincisi, dünyanın orijinal tekamül programı içinde yer almayan negatif planların varlığı, ikincisiyse dünyanın doğal devresel geçiş döneminin yaklaşmasıdır. Gelinen aşama, evrensel yasalar gereğince artık “DOĞRUDAN MÜDAHALE” aşamasıdır.
İlk temaslar bakımından ülkemiz önemli bir rol üstlenecektir. Büyük Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” ifadesini neden kullandığı, gerçek anlamıyla anlaşılacaktır.
……

Novus ve Otesi- Erhan Kolbasi
https://www.youtube.com/watch?v=hYWSlBHiNC4&t=7s

Bireysel Temaslar- Melezler- Erhan Kolbasi

https://www.youtube.com/watch?v=yWqBkCP4jms&t=32s

Melezler ve Cocuklar

https://www.youtube.com/watch?v=9-_NhUIfscU&t=27s


4 yorum:

https://www.youtube.com/watch?v=rw_oqiaQZEU

https://youtu.be/fc-hIwvvGZw

https://youtu.be/5op8H9PF6BA

2. "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." M.K.Atatürk İstikbal Goklerdedir sozune bu sozlerinide eklemek istedim cunku bu yazidada okudugum uzere yeni bilinc saf taze cocuklardan olustugunu ve cocuklara onlarin bilinclerine oynandigini dusunuyorum bunlara istinaden yeni doğuş yasanacagini dusunuyorum

Yorum Gönder