6 Haziran 2014 Cuma

Evrende Yalniz Degiliz -2

Evrende, sayilamayacak kadar cogunlukta boyutlar vardir. Bu boyutlar farkli frekansta olduklari icin birbirleriyle enerji perdesiyle ayrilmislardir. Her birinde de kendi frekansina uygun olan varliklar yasamaktadir. Yani evrende kesinlikle yalniz degiliz. Fakat bu bilgi insanlardan bilincli olarak gizlenmektedir. Cunku dunya disi varliklarin farkina varip, bilincimizi gelistirmemizi istemiyorlar. Hatta bu tur bilgileri sacma bulup, ilgi cekmemesi icin alaya aliyorlar.

Dunyayi yoneten elitler, uzun yillardan beri dunya disi zeki varliklardan haberdardirlar ve onlarla anlasma yaparak, usler verip karsiliginda teknoloji yardimi almaktadirlar. Ancak bu elitler, insanlik uzerindeki guclerini kaybetmemek icin bu bilgiyi halktan gizliyorlar. Cunku baska gezegenlerde yasayan zeki varliklar (halk deyimiyle uzaylilar) aciga ciktiginda; insanlik, yaraticisini, dinleri, yoneticilerinin yaptigi zulmu sorgulamaya baslayacak, farkindaligi artacak ve uyanmaya baslayacaklardir. Bu da onlarda; kole duzenine son verme istegi uyandiracaktir. Tabi ki ozgur insan, vergi vermeyen insan, kandirilamayan insan; zengin ust tabakaya fayda getiremeyeceginden...Onlar yarattiklari kole duzeninin devaminda hemfikirler. Uyanisa karsilar. Bu yuzden de baska evrende, baska boyutlarda yasayan zeki varliklari ve hatta bizi yaratanlari ogrenmemizi istemiyorlar. Bildiklerini paylasmiyorlar.


Gecmiste dunyayi ziyaret eden bircok dunya disi varliga, ilkel insanlar tarafindan melekler ya da tanrilar olarak tapildi. Din ve inanclar bu sekilde olusmustur. Esasinda gelen dunya disi varliklarin amaci, bilgi vermek, yol gostermek, insanin gelisimine yardimci olmakti. Ama ilkel insanlar onlari tanri yada melekler olarak nitelendirdigi icin, nesillerden nesillere ekleme bilgilerle, bu dunya disi varliklarin ziyaret amaclari dinsellestirildi. Kimi gruplarca bilincli olarak dinsellestirilerek, guc sahibi olmak icin kullanildi. ( Roma Kilisesi-Vatikan gibi) Aslinda insanlar; din adi altinda, eskiden dunyamizda yasamis olan dunya disi varliklara ibadet ediyorlar. Dunya’nin var olusundan beri her varligin negatif ve pozitifi vardir. Tipki; gece-gunduz, sicak-soguk, iyi-kotu vb...Dunya disi varliklarin da negatif ve pozitif (iyi-kotu) olanlari vardi. Bu iki guc arasinda milyonlarca yildir catisma ve savas var. Tipki su anda dunyada oldugu gibi, iyiler ve kotuler arasinda hep bir savas var.

Bir kac yil icinde herkes evrende hicbir zaman yalniz olmadigini gorecek. Aniden dunyanin her yaninda gokyuzunde onbinlerce uzay gemisi (UFO) gorebilirsiniz. Sok olmayin! Cunku olacak olan sizden yillarca gizlenmektedir. Binlerce yildir yasadigimiz zihin koleliginden, bizi ozgurlestirmek icin isik ve karanlik arasindaki savas devam etmektedir. Hicbirimiz dunyada ozgur degiliz. Bir kolelik sistemi icinde yasayip, ozgur oldugumuzu dusunuyoruz. Ozgurlugun ne oldugunu unuttuk. Bildigimiz tek sey; nefret, siddet, teror, sigara, uyusturucu, alkol, tv ve diziler, korku dolu dini inanclar ve batil inanislar...Mevcut dunya duzeni.

Tum hukumetler bu seylerle bizi kontrol altina aliyorlar. Dusunmemizi engelleyip, uyutma ve korkutma teknigiyle bizi uykuda tutuyorlar. Aslinda korku ve teroru yaratanlar bu guc hastasi gruplar ve yoneticilerdir. Yarattiklari teroru bilincli olarak arttirarak; orduya ve teknolojilerine yasal olarak daha fazla guc verebilirler. Amaclari negatif enerjiyi arttirip insanlarin uyanisini engellemektir.

Onlar insanlari dusuk frekansta tutmak icin; televizyonu, radyoyu, gazeteleri, sigarayi, uyusturucuyu, dinleri, politikayi, ordulari, kendi cikardiklari savaslari ve teroru kullanirken, kendileri ise daha fazla zengin olmakla mesguller. Boyle bir dunyada yasamak ister misiniz?

Bir cogunuz buna inanmiyor olabilirsiniz ama kendiniz arastirip dogruyu bulabilirsiniz. Dogrulara ulasmak icin biraz caba gostermelisiniz. Tv izlemeyi birakin, kitap okuyun ve internetten arastirma yapin, gercegi bulun. Icinizdeki umutsuzluga ve negatiflige son verin. Sadece pozitif enerjiye konsantre olun. Dogayla basbasa yuruyuslere cikin. Hergun belirli surelerde telefonunuzu kapatin, tv yi kapatin kendinizle basbasa kalin ve nefesinizi dinleyin. Disari cikip bir parkta oturun, cicekleri koklayin, ayaklarinizi bir dere yada havuzda suya koyun, bitki yetistirin, hayvan sahiplenin yada besleyin...Kisa bir sure icinde kendinizdeki degisikliklere inanamayacaksiniz. Iste o an ozgurlugu kesfedeceksiniz. Sizin ozgurlugunuzu kesfetmeniz, baskalarinin kole duzenini bozacaktir.



Bu dunyaya negatiflik icinde pozitif yasamayi ogrenmek icin geliyoruz. Hayatin anlami bilincin gelisimidir. Ruhumuz ogrenmek icin burda. Her gezegen; icerisinde bir adim daha yukselebilecegimiz bir okuldur. Her ruh, daha ileriye dogru evrimlesme hedefine sahiptir. Kaynaga donme, kozmik merkezi bilince ulasma hedefindedir. Biz insanlar buna “Tanri” veya “Allah”diyoruz. Aslinda bu; herseyin kendisinden varoldugu bir enerjidir. Evrendeki enerji yapisi hakkinda bilgi sahibi olursaniz, insandaki enerjiyle ortustugunu ve de icimizde Tanri dedigimiz enerji parcacigi tasidigimizi goruruz. Ibadet veya meditasyonla ulasilan bu enerji, yuksek seviyeye ulastiginda; boyutlar arasi dolasabilen, duvarlardan gecebilen, zamanda yolculuk yapabilen, diger boyutlardan canlilar gorebilen, solucan deliklerinden gecebilgimizi goruruz.

Kanitlar ortada fakat onu bulmak size dusuyor. Kimse size televizyonlardan bu gercekeleri soylemiyecektir. Cunku soylediklerinde kendi gucleri kaybolacaktir. Geriye sadece size; kesfetmek dusuyor. Lutfen ruhunuzun sesini dinleyin, nefesinizi takip edin, bilgi kapisinin acildigini goreceksiniz. Icinizdeki negatif enerjiyi yok edin ve yasadiginiz bu kabustan kurtulun, ozgurlugunuzu kesfedin.


Sevgiler!


Aasmaestefan

0 yorum:

Yorum Gönder