8 Aralık 2014 Pazartesi

Aldigim Vizyonlar ve Sesli Mesajlar

                                                       


Aldigim Sesli ve Goruntulu Mesajlar

1-Ahit sandigi diye aranan sandik gercekten var ve zamani geldiginde ortaya cikacak. Isiga hizmet edecek.

2-Misir piramitleri ve Dunya’nin etrafindaki diger tum piramitler soylenenden daha eskidir. Piramitlerin, farkli bir gezegenden olan irklar tarafindan yapildigini gordum. O donemlerde insan-isci kolelerle birlikte dunya uzerinde yasayan bir irk. Gordugum vizyonda piramitlerin etrafinda ve uzerinde ucan altin renginde yuvarlak diskler gordum. Dunya uzerinde farkli yerlerdeki yapilmis tum piramitlerin yonleri, gokyuzunde ayni yildiz kumesini isaret ediyor. Piramitler, enerji pilleridir. Icinde dedikleri gibi mumya falan bulunmadi. Icleri hep bostu. Cunku onlar yildizlardan gelen zeki varliklar tarafindan insa edilmis kristal enerji makineleridir. Dunyanin onemli enerji noktalarinin uzerine yapilmislardir. Simdi ortaya cikarilmis olan piramitlerin cok cok fazlasi daha toprak altindadir. Onlar da ortaya cikacak. Misir'daki ‘Aslan’ sfenksin altinda tum dunya tarihinin ve sirlarinin yazildigi kaynaklar vardi. Bunlar bulundu ve yillardir uzerinde calisiliyor. Bulunan bilgilerde Atlantis’le ilgili bilgiler de var. Yuksek teknoloji bilgileri ve sirlari da var ama halktan gizleniyor. Onlarda tek tek aciga cikacak.

3-Misir piramitlerinin aynisindan Ay'da ve Mars'ta da var. Ustelik hepsinin yonu yine ayni yildiz grubuna bakacak sekilde yapilmisti. Mars uzerinde yerlesim yerleri oldugunu ve orda yasam oldugunu gordum ama baska boyutta yasadiklari icin; biz onlari, ucuncu boyut titresimimizle goremiyoruz.

Ay'da isiklari yanan bazi binalar gordum. Dunya'mizin etrafindaki gezegenlerde de hayat var. Bize bos ve yasam yokmus gibi gorunen gezegenlerde, farkli bir boyutta; Dunya'daki gibi yasam var ama biz bunu ucuncu boyuttan goremiyoruz. Oralari ancak yari acik bilincli uyku halindeyken, astral yolculuklarla veya ucuncu gozumuzle gorebiliriz. 

 
4- Dev insanlarin yasadigi hikayesi dogrudur. Gordugum goruntulerde boylari 3-4 metre olan dev insanlar ve yanlarinda cocuk gibi kalan normal insanlar vardi.

5-Binlerce yil once insanlar ve dev dinazorlar ayni donemde yasiyorlardi. Dunya disi bazi irklar, disk seklinde ucan gemilerden; dev hayvanlara lazer isini gibi bir isinla ates ederek onlari yok ediyorlardi. Cunku bu dev hayvanlar, insanlara zarar veriyordu.

6-Ingiltere'de daglik bir yerde, uzaydan gelen galaktik federasyon uyeleri ile bazi devlet baskanlari ve askeri yetkililerin gizlice toplanti yaptiklarini gordum. Gokyuzunde, askeri helikopterler ve de tup seklinde cok buyuk bordo renkli bir uzay gemisi vardi. Geminin icinden cikan disk seklinde ufolar vardi. Bunlardan birinde bu federasyonun uyeleri vardi. Hepside insan gorunumluyduler. Toplantida Dunya'mizla ilgili bazi kararlar alindi. O kararlar su an uygulamada.

7-Irak savasinin teror veya petrolle ilgisi yoktu. Amac bazi Sumer kaynaklarini ele gecirme ve uzaydan yeri tespit edilen eski medeniyetlere ait onemli bir seyi ele gecirmekti. Suriye, irak, turkiye ucgeninde yasananlar; portal savaslaridir.

8-Cern deneyinin amaci tanri parcacigini bulmak degil, Dunya’da tutsak kalmis bazilarinin diger boyutlara kacmak icin acmaya calistigi bir portaldir. Bu deneyler, baska boyuttan gelen bazi zaman yolcularinca engellenmeye calisiliyordu.


9-Buyuk bir goktasinin bir okyanusa dustugunu ve dev dalgalara sebep oldugunu, sehirlerin su altinda kaldigini gordum.

10-Ataturk ile ilgili cok gizli kalmis bazi sasirtici sirlar ortaya cikacak. Gelecekle ilgili ve Balkanlar’daki bir Turk devletiyle baglantili onemli bilgiler de var icinde.

11-Tamami beyaz giyinmis, ellerinde beyaz bayraklar olan bir ordu gordum. Dunya'ya barisi getirecek isik iscileriydiler.


12-Gokyuzunde, hangi ulkeye ait oldugunu bilmedigim bir uydunun, bir uzay gemisi (ufo)tarafindan tasinilarak goturuldugunu gordum. Sanirim ya yerini degistiriyorlardi yada yok ediyorlardi. Baska zaman da bircok uydunun ufolar tarafindan yok edildigini gormustum.

13-Dunyaya dogru yaklasan buyuk bir gezegen yada uzay gemisinin golgesinin, tum Dunya'yi kapladigini gordum. Bu golgeyle birlikte etraf aniden karardi. Insanlar evlerin, binalarin iclerine kaciyordu.

14-Yahudilerin ilkel at arabalariyla goc ettigini gordum. Ingiltereden goc ediyorlardi. Nereye gittiklerini bilmiyorum. Neden at arabalariyla goc ettiklerini de bilmiyorum ama Ingiltere yerle bir olmus gibiydi. Her taraf yikintilar icindeydi.

15-Turkiye'nin bir savasa girecegini gordum. Musluman ulkelerle yani komuslariyla yasadigi bir savasi. Icerde de dinci ve bolucu ayaklanma olmustu.


16-Uzayli dedigimiz ama aslinda bizim atalarimiz olan varliklar zaten hicbir zaman gitmediler. Hep burada bizimleydiler. Onlar cogunlukla bizlere ogretmen olmak icin gelen insan bedenli gonullu varliklardir. Bilim adamlari, devlet adamlari, sanatcilar, ressamlar, yazarlar. Kisacasi insanliga buyuk katkida bulunanlar zaten onlardir.


17-Dunya'miz yapisi bakimindan insan modelinin buyuk halidir. Bizim gibi nefes alip veriyor, yasiyor. Uzerinde milyonlarca tur canli barindiriyor ve onlari cok seviyor, Onlari kendi cocuklari gibi goruyor. Tipki bizim cogalip, cocuklarimizi sevmemiz gibi. Ondaki her maden ve mineraller insanda, bitkilerde ve hayvanlarda da mevcuttur.

18-2019'dan sonra Dunya'da dogacak cocuklarin hepsi ozel cocuklar olacak. DNA'lari degismis, yeni bir tur insan. Bu cocuklar cok guclu titresimleri olan enerjiyle dogduklari icin daha zeki, daha spiritual, daha sevgi dolu olacaklar. Herbiri birer dahi, birer medyum, birer fizikci olacaklar. Onlar geldikten sonra 'sevgi' yasamin tek amaci olacak. Teknoloji ve uzay alaninda hayal edilemeyecek degisiklikler olacak. Teknolojiyle beden parcalari uretilecek. Olmus hucreler yeniden canlandirilacak. Hastalik, olum diye birsey kalmayacak. Her alanda cag atlanacak. Olumsuzluk kesfedilecek ve yaraticiyla iletisim kurulacak. Diger boyutlardan varliklarla birlikte yasama, birlikte uzayda yolculuklar yapma mumkun olacak. Su an Dunya'miz ve ust boyuttaki gezegenler birbirlerindeki yasam formlarini tasiyacak durumda degiller. O yuzden Dunya'miz bir ust boyuta geciyor. Bu gecis tamamlandiginda enerji olarak yukselecegimizden; bizler onlarin ortamina, onlar da bizim ortamimiza rahatca girebilecektir. Altin Cag dedikleri budur. Bizim uzayli dedigimiz bu varliklar bir zamanlar bizim gibiydiler. Tekamullerini tamamlayip, evrimleserek ust boyutlara gectiler. Simdi biz onlarin yasadiklarini yasiyoruz. Bu evrenin kanunudur. Her ruh bir ust boyutta yeniden sekilleniyor. Her seferinde farkli formlarda. Bizler 5. boyuta gecerken ordakiler de 6. boyuta gecmeye calisiyorlar. Her boyuttaki varlik bir alt boyuttaki varliga yardim ederek onu yukseltme gorevi tasiyor. Bu yardimlasma onlarin da tekamul sinavidir.

19-2010-2021 arasi Dunya'mizin degismesi ve bir ust frekansta yeniden dogmasinin gerceklesecegi donemdir. Bu donemde buyuk depremler, seller, savaslar, volkanik patlamalar ve meteor yagmurlari olabilir. Bunlar onun baska bir boyutta yeniden dogma sancilaridir. Kalbiyle hareket edip, akliyla onlem alan herkes bu surecten kolayca kurtulur.

20-Dunya'mizda degisik gezegenlerden tohumlar vardir. Bu tohumlama bazen yagmurlarla bazen gok taslariyla yapilmaktadir.

21-Ataturk gelecekten gonderildi. (Cok ust boyutlarda olan ruhlar, enerjilerini bolerek ayri bedenlerde, ayni anda hem gecmiste hemde gelecekte yasayabilirler.) Ataturk, yuksek boyuttan gelen cok degerli bir ruhtu. Gelecegi goruyordu ve nerden geldigini biliyordu.

22-2025'te Turkiye'de, Ataturk gibi yeni bir kurtarici ortaya cikacak.


23-Dunya uzerindeki yasama sebebimiz; evrimleserek bir ust boyuta gecmektir. Bazi ruhlar bunu kisa surede, bazilari da yuzlerce, binlerce defa reenkarne olarak ogreniyorlar. Bizler burda anaokula giden kucuk isik toplariyiz. Icimizdeki gercek kendimizi kesfettigimizde esas hayatimiza baslamak icin burdaki bedeni atip, ust boyutta doguyoruz. Ne kadar cabuk tekamulumuzu tamamlarsak o kadar cabuk gercek hayatimiza kavusuyoruz.

24-Siyah irk, sari irk ve beyaz irk olan insan turunun yaninda, baska bir gezegenden farkli bir gen insan bedeninde Dunya'ya yerlestirildi. Yuzlerce yildir bu genin soyundan gelenler gucu ele gecirdiler ve Dunya'yi yonetiyorlar. Bunlar kendi atalariyla birlikte hareket ediyorlar. Iletisim icindeler, yardimlasiyorlar ve surekli gizli toplantilar yapiyorlar.

25-Dunya’miza verdigimiz zarardan dolayi; insan irki yok edilecekti ama son anda vazgecildi ve bizlere bir sans daha verildi. Bu yuzden de dunya liderleriyle yapilan toplantilarda bazi kararlar alindi ve sozler verildi. Dunya nufusunun azaltilmasi bu kararlardan biriydi. Bu karardan sonra, ileriki yillarda insanlar; laboratuvarlarda uretilen viruslerle hasta edilmeye baslandi. Havadan puskurtulerek yayilan ve solunum yoluyla bulasan hastaliklar uretildi. Kisirligi yayginlastiran calismalar yapildi. DNA'lariyla oynanmis gidalar, hybrid tohumlar, hazir gida, kafeinli icecekler, icki, sigara, tedavi icin kullanilan asilar, ilaclar ve hap turu uyusturucularla nufus kontrolu amaclandi.

 
26-Israil lideri Netanyahu ile ilgili onemli bir gelisme olacak.

27-Dunyanin Kuzey ve Guney kutuplari arasinda dikey olarak buyuk bir oyuk var. Bu oyuktan giris cikis yapan yer alti medeniyetleri var. Mu (Lemuria) kokenli olan bu gelismis medeniyetliler bizim gibi insan gorunumundeler. Yuzeye gonderilen bazi onemli liderlerin buradan gonderildigini dusunuyorum.

28-Turkiye'de bir deprem sonrasi, suda bulunan bir ada ortaya cikacak. Bu adayla birlikte eski bir medeniyet ve bircok yeni bilgi bulunacak. Tum Dunya'nin tarihi degisecek.

29-Insan ve hayvan plasentasi ile tum hastaliklarin iyilesebilecegi soylendi.

30-Insan ruhunun tenis topu buyuklugunde bir isik topu halinde oldugu ve bunun kristalize olacagi soylendi ve goruntu olarak da gosterildi. Bildigimiz kristal bir kureye donusmustu. Gelecekte olacagi kesindi ama zaman olarak bir bilgi almadim.



Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com

1 yorum:

Yorum Gönder