13 Ocak 2015 Salı

Dr.Carol Rosin'e Gore HAARP Teknolojisiyle Dunya Bir Grup insanin Kontrolune Girecek


Dr. Carol Rosin, 1974-1977 arasi Fairchild Industries'de ogretmenlik yaparken, Ikinci Dunya Savasi sirasinda Almanya'dan Amerika'ya kacirilan, Nazi gecmisi silinerek Amerikan vatandasi yapilan ve uzay arastirmalarinin basina getirilen, Nazilerin unlu roket muhendisi Dr.Wernher Von Braun ile tanisiyor. Kanser hastasi olan Dr.Von Braun'la bir sure birlikte calisiyorlar. Olene kadar arkadasliklari devam ediyor ve ondan bir cok sey ogreniyor.

                                                                 Dr. Wernher Von Braun

Von Braun, Dr. Carol'a, Amerika'nin sahte dusmanlar yaratarak halkin bilinciyle oynadigini ve sonra da guya bu sahte dusmanlari yenmek icin uzaya; uzay tabanli silahlanma usleri kuracaklarini anlatiyor.
 Uzayda silahlanmanin durdurulmasi gerektigini soyleyen Von Braun; ilk silahlanmanin baslamasi icin Rusya'yla soguk savas yalani kullanildigini, ikici yalanin terorizmle savas olacagini, ucuncu yalanin; Ucuncu Dunya Savasi olacagini, dorduncu yalanin astreoitler olacagini ve besinci yalanin ise uzaylilarla mucadele etmek olacagini fakat bunlarin hepsinin birer yalan oldugunu soyler. Birgun uzaylilarin varligini aciklayacaklarini, onlarin Dunya'yi istila edecekleri yalaniyla insanlara korku salacaklarini soyler. En buyuk korkusunun ise uzaya yerlestirilen zihin kontrol silahlari oldugunu belirtir ve olecegi gune kadar surekli "unutma Carol", son kartlari 'uzaylilarla mucadele' karti olacak der.


Dr. Carol Rosin'e gore Amerika tum dunyayi kontrol altina almak icin uzayi kullaniyor. Onceden; medyayla, internetle ve filmlerle bazi kotu olaylarin olabilecegini gosterip, bunu insanlarin bilinc altina yerlestiriyor. Sonra HAARP teknolojisiyle bu olaylari gerceklestiriyor. Halk onceden hazirlandigi icin sorgulamadan gercekmis gibi algiliyor.

Ona gore bu olaylara; depremler, tusunamiler, dusen meteorlar, terorizm ve savaslar ornek verilebilir. Dr.Carol, Amerika'nin  HAARP teknolojisiyle Rusya'ya gecen yaz meteor yagmuru yagdirttigini iddia ediyor. Bu sadece bir denemeymis. Ayni ates toplarindan Japonya ve Amerika'nin bazi sehirlerine de atilmis. Nasa gecenlerde dunyamiza yaklasan buyuk ve kucuk astreoitler oldugunu aciklamis. Dr. Carol, bunlarin da HAARP tarafindan olusturulmus sahte meteorlar olabilecegini ve 2015'te Dunya uzerinde onceden belirlenen yerlere dusurulebilecegini iddia ediyor.
Kendisi 1977'de 'silahlanma' konulu bir toplantida Irak'ta cikarilacak bir savasin planlarinin yapildigina bizzat tanik oluyor. Boylece daha fazla silahlanma icin hayali dusmanlarin nasil yaratildigini ogreniyor. Yillar sonra Irak savasinin o toplantida belirlendigi gibi aynen yapildigini goruyor.
 
Dr. Carol Rosin
 
O gunden sonra "Uzayin Silahsizlandirilmasi" icin bir dizi calismalar yapan Dr.Carol Dunya'yi dolasarak, toplantilar yapiyor ve halki bu konuda bilinclendirmeye calisiyor. Onun kendi web sayfasinda tum dunya liderlerine gonderilmek uzere hazirlanmis 'Uzayin Silahsizlandirilmasi Sozlesmesi' bulunmaktadir. Isteyen o sozlesmeyi imzalayip herhangi bir devlet baskanina yada kurumuna gonderebiliyor.

(Gecen yil gordugum bir vizyonda 2018'de Amerika, daha once hic benzerini gormedigim ucan cisimler tarafindan saldiriya ugramis ve yerle bir edilmisti. Belkide uzaydaki gelismis uygarliklar, insanligi yok etmeye calisan bu cesit silahlanmalari durdurmak icin ders amacli bir saldiri yapabilir.)

Bu yaziyi yazmamin sebebi HAARP teknolojisi gercegine dikkati cekmek ve silahsizlanmaya katkisi olabileceklere bu firsati vermektir.

http://www.peaceinspace.com/

https://www.youtube.com/watch?v=gP8ftWzFYI4


Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com

0 yorum:

Yorum Gönder