1 Ocak 2019 Salı

2019- Hadise Basliyor

2019 yili kitlesel uyanislarin yasanacagi bir yil olacak. Kitlesel uyanislar, genelde toplumsal bilincin acilmasini saglayacak buyuk olaylar sonucu olur. Bu yil buyuk olaylarin yasanacagi bir yildir. Sonun baslangici, yenin insasidir.

2019'un toplami:12 yapar. 12 ustat rakamdir ve bu sayilar birbiriyle toplanmaz. 12 sayisi tasidigi anlam ve enerji olarak onemlidir. Bu sene dalga dalga gelecek yuksek frekansli enerjiler bize; bilinclerin hizla buyuyecegi ve uyanislarin hizlanacagi gunler yasatacak. Bilincler buyudukce, farkindalik arttikca, bizde kayitli olan bilgileri hatirlamaya baslayacagiz. Kendi akasamiza baglanabilip, dunyaya neden geldigimizi ve ne yapmamiz gerektigini ogrenebilecegiz. Dunyadaki degisim bizi de degistirecek. Dusuncelerimiz, algilarimiz, zevklerimiz, yasam sekillerimiz ve fikirlerimiz degisecek. Dunya uzerindeki her canlinin frekansi, onun bilinc seviyesine gore az yada cok degisime ugrayacak. Yukselis durdurulamayacak.

Zihin programlanmasiyla kontrol edildigimizi ogrenenler; kendini ozgurlestirecek ve ilizyondan cikacak. Inanclarimiz hizla degisecek. Dinlerle ilgili gercekler gun yuzune cikacak ve dinler doneminin kapanisi hizlanacak. Dinler biterken, en karanlik tarafini gostererek gidecekler. Bu yuzden radikal dusunceliler sorun cikarabilir.

Uyananlar, insan yapimi tanri ile gercek tanri arasindaki farki gorecek. Sahip oldugu yeteneklerini, gucunu kesfedecek. Kaynaga baskasi uzerinden degil, direk kendisi uzerinden baglanmayi ogrenecek.

Insanlardaki uyanis; bitkileri ve hayvanlari da etkileyecek. Hayvanlarda, duygular daha da gelisecek, insani durtuler artacak. Bitkilerin biyolojik yapisi degismeye baslayacak. Onlar da besinci boyut enerjilerine uyumlaniyorlar. Dna yapilari degisiyor. Titresimleri yukseliyor.

Dunya anne de uzerindeki canlilarla beraber degisiyor. Rezonansi yukseliyor ve zaman hizlaniyor. Gunler kendini daha kisa hissettiriyor. 2019'da Gaia'nin bedeninde, buyuk kirilmalar, cokmeler ve sarsintilar olacak. Bu durum, iklimi etkileyecek, volkanlari hareketlendirecek, tsunami, hortum ve su yukselmelerine sebep olabilecek. Dunyanin cesitli yerlerinde siddedi yuksek depremler, kirilmalar olabilir. Su kenarinda yasayanlar, suyla ilgili felaketlere, hazir olmalidir.

Turkiye, California, Italya, Los Angelos, Alaska, Yunanistan, izlanda ve Japonya'da buyuk toprak kirilmalari yasanabilir. Volkanik aktiviteler bu yildan itibaren daha cok artabilir. Sonmus volkanlar  uyanabilir. Butun bunlara hazirlikli olmaliyiz. Gaia'nin kendini yeni konumuna hazirlama surecinde ona eslik edecegimizi bilerek geldik. Onun gecis surecinde yasayacagi degisimlerden mumkun oldugunca az etkilenmek icin caba gostermeliyiz. Bizler onun cocuklari olarak bunu basarabiliriz. Onun bu degisimini sevgiyle atlatabiliriz.

2019 'dan itibaren bazi unluler ve devlet liderleri icin cesitli sorusturmalar acildigini, onemli tutuklamalar oldugunu gorebiliriz. Skandallar, pedofili sapiklari ile ilgili ifsaatler artacak. Dogru ve yanlis olan hersey gorunecek ve ayrisacak. Binlerce yildir ustu ortulen gercekler, sirlar bir bir yuzeye cikacak. Toprak icine gizledigi gercek tarihi yer yuzune kusmaya devam edecek. Dunyanin dort bir yanindan tarihi eserler ve kayitlar bulunacak. Tarihimizdeki dunya disi izlere ait cok ifsaat olacak.

Karanlik ve isiga hizmet edenler bu donemde netlesecek. Maskeler dusmeye devam edecek ve saflar belli olacak. Astrolojiye, spirituel konulara, enerjiyle sifa yontemlerine ilgi cig gibi artacak. Sosyal medya ve internetin her alani, isik gorevlilerince, isiga hizmet alanina donusturulecek. Boylece karanligin en buyuk kontrol gucu kirilmis olacak. Uyanan insanlar, evrensel telepatik iletisim agina baglanacak ve dunya disi mesajlari direk almaya baslayacaklar. (kanal olmak gibi...)

Dunya disi diye tanimladigimiz ama aslinda bizim galaktik ailemiz olan; Galaktik Federasyondan bir cok gorevli, su an fiziken aramizdalar. Insan gorunumunde dunyada yasiyorlar ve internet uzerinden ifsaat yaparak dunyayi fiziksel temasa hazirliyorlar. Dunyanin yorungesinde binlerce gemi var ve gecis solenini bekliyorlar. Bu bir bilim kurgu filmi degil, tamamiyle gercektir. Artik geri donulemiyecek bir yola girilmistir. Insanlik kendini temasa hazirlamalidir.

-31 Ekim 2018'de 'Galaktik Federasyon'dan 'Irina'adinda bir bayan ucuncu goz ekranima geldi ve su mesaji soyleyip gitti: "Galaktik Federasyon'dan ben irina. Bilin ki sizleri izliyoruz. Gelismenizi takip ediyoruz ve sizi seviyoruz. " Dunyaya yakin buyuk bir gemiden baglanmisti bana. Baglantimiz, ben uyandigim icin cabuk kesildi. Ama baska bir gun yine baglanti kurarak bazi bilgiler almistim.


Bu yil, degisik zamanlarda aldigim bazi yazili ve goruntulu mesajlar:

-2019'da buyuk uyanislar olacak. Hukumetler, ekonomiler, egitim sitemleri, banka sistemleri ve sosyal-kulturel yapilar degismeye, donusmeye baslayacak.
-2019'da; Cocuklari konusacaksiniz.
-Dunyada; suya ve karaya, yagmurla ve goktaslariyla besinci boyut enerjisine uygun, dna'lari farkli tohumlar yollandi. Onlar buyudukce, sizler yeni bitkiler ve hayvan turleri kesfetmis olacaksiniz. Bu yeni tohumlamalar, dunyanin titresimini yukseltecek.
-2019 yili boyunca dunyaya gelecek yuksek dalga enerjiler, her alanda degisim getirecek. Sevgi ve sevkat artacak. Bunun karsisinda, kaos ve siddet de artabilir. Karanlik taraf, tamamen isiga donusene kadar, gucunu kullanmaya devam edecek.
-Ay'in, farkli irklara ait usslerin oldugu bir gozlem evi oldugu anlasilacak.' Dunya Gozlem Evi'
-2019 dan itibaren insanlarda kundalini enerjisi uyanmaya baslayacak ve vejeteryanlik artacak. Titresimi yukselen insanlar daha az yiyip icecekler ve az uyuyacaklar.
-Gelecek sizin dusuncelerinizin projeksiyonudur. Onu istediginiz gibi degistirebilirsiniz.  22 Aralik 2018'de gelen mesaj. (Yarin ne olacak endise ve kaygisi yerine; yarin sunun olmasini istiyorum diye dusunun ve guzel hayaller kurun)
-2019'da henuz uyanmamis gorevliler, bireysel olarak uyandirilacaklar. Yani gorevliler baskasinin araciligiyla degil, birebir temasla uyandirilacaklar. Mesajlar telepatik yada ruya kanaliyla onlara gonderilecek. Tum gorevliler kendi bireysel kanallarindan bilgilendirilecekler ve egitilecekler.
-Dunya uzerindeki bazi gorevlilere, gecis sirasinda kapilari acmalari icin sifreler, kodlar ve anahtarlar verilecek. Bu bilgiyi alanlar, baskalariyla sifre, kod ve anahtar aldiklarini paylasmasinlar. Bu kisisel bilgidir.
-isik iscilerinin duygusal manipulasyonlara karsi guclu olmasi gerekiyor. Karanlik taraf, onlarin duygularini ve egolarini kullanarak manipule ediyor ve birbirlerinden kopariyor. Duygusal manipulasyona dusenlerde depresyon hali gorulebilir. Bu tuzaga dusmeden, butun isik iscileri artik birlesmelidir.
-2019 Degisime inanmayanlarin da, degisimi farketmeye baslayacaklari bir yil olacak.
-Dunyanin yorungesinde olan gemilerden, dunyaya gonderilen sinyaller ve mesajlar, internet ve diger iletisim aygitlarinca alinabilecek, farkedilebilecek. Telefonunuza yada bilgisayar ekraniniza aniden gorunup, kaybolan mesajlara dikkat edin.
-Fiziki temaslar artacak ve gokyuzunde isik gemileri kitleler tarafindan ayni anda gorulecek.
-Meditasyon ve ruya hali halinde evrensel bilince baglanir, bireysel iletisim aginizi kurarsiniz. Goruntulu, yazili veya telepatik bilgiler cekersiniz. Bu yuzden hergun meditasyon icin zaman ayirin.
-2019 dan itibaren mevcut sistemler ve kurallar, uyanan insanlari kontrol etmekte yetersiz kalacak. Bu yuzden degisim zorunluluga donusecek.
-Ekonomik cokuntuler hizlanacak ve maddi kayiplar artacak.
-Rusya ve Abd'nin dunya disi bilgiyle yaptiklari gizli teknolojik silahlarinin ifsa olacagi bazi gelismeler olacak. Rusya, topraklarini genisletmeye devam ederek dahada guclenecek. Ben Putin ve Trump'in gizli bir isbirligi yaptigina inaniyorum. Trump, baska liderlerin korkudan yapamadigi, bircok cesur adim atacak. Ulkesinde Kennedy muamelesi gorebilir ama sonuc ayni olmaz. Ona karsi yapilan tutuklamalar, birden tam tersi yonde degisebilir.

Simdiye kadar guclu olan buyuk ulkeler, guc kaybetmeye baslayacak ve kendi ic sorunlariyla ugrasmaya devam edecekler. Kucuk ve zayif devletler de guc kazanmaya baslayacak. Liderlik batidan doguya kayiyor.


-Turkiye:

Kabalin hizmetkarlarinin tum planlari yarim kalir ve onlari gerceklestiremezler. Biraz daha sabirli olalim. Onlar, butun karanligi ve yanlisi bize gosterdiklerinde, gorevleri biter ve giderler. Bu yil da her zamanki gibi her yaptiklarini yuzlerine gozlerine bulastirirlar. Parca parca her alanda dokuluslerini izleriz. Kendi cikarlarina hizmet etmek ve baskasina zarar vermek icin cikardiklari her bir yasa, ilerde onlara geri doner ve baskalari tarafindan kendilerine karsi kullanilir. Ordu icindeki huzursuzluklar gun yuzune cikar ve bu durum korkaklar icin bir kabusa donusur. Uykudan uyanan Mustafa Kemal'in askerleri, gorevlerini devralmaya baslarlar... Ve oyledir...

Abdnin Suriye'den asker cekmesi olayi cok soruldu bana. Ben bunun planli bir hamle oldugunu, Turkiye icin bir tuzak oldugunu dusunuyorum. Tonlarca askeri muhimmat ve silahi orda pkklilara birakarak geri cekiliyorlar. Oraya en bastan, askeri guc olarak oraya girmelerinin tek sebebi, pkklilara silah yardimi yapmak, egitmek ve kendi muhimmatini onlara birakarak geri cekilmekti. Zaten abdnin o bolgede cihatcilar, sivil guvenlik sirketi elemanlari ve oso kiliginda onbinlerce emekli askeri ve ajani var. Sivil ordusuyla yerlesti oraya. Aktif gorevdeki askerlerin hic oraya gitmesine gerek yoktu. Geri cekilme vakti gelmesi, yetistirdikleri teroristlerin savasa hazir olmasi anlamina gelir. Sam amca kendi adamlarinin zarar gormesini istemiyor. Parali piyonlar zaten is goruyor. Cekilme sonrasi, ordaki bosluga pkklilar yerlesir. Eger Turkiye, Suriye'ye asker yollarsa tam da abdnin istedigi olur. Tuzaga dusmus olur. Sinirlarimizi guvenli yapmak icin asker suriyeye girmeli diyenlere sunu soyluyorum..Sinirlar 10 yildir delik desik..kendi istegimizle kapilari milyonlarca cihatciya actik zaten. Uyuyan radikal hucreler, Turkiye topraklarinda bizim verdigimiz vergilerle bedava yasiyorlar ve hamle zamanini bekliyorlar. Bence zamani geldiginde nasil bir oyunun icinde oldugumuzu ulkece anlayacagiz. Bu milletin, uyanis icin buyuk bir ders almasi lazim. Ataturk'un kiymetini anlamasi lazimki bir daha yoldan sapmasin.

Yerel secimler soruldu. Tek adamin tekelinde olan bir secim sisteminden adil sonuclar cikmasini beklemek zor. Yine de 2019'un enerjisiyle, yerel secimlerin umut verici gelismelerle sonuclanacagina dair yaratim yapmaya devam edelim.

Herkes bilsin ki; bundan sonra degisime karsi direnen kisiler, sistemler, ulkeler ve liderler tek tek devrilmeye mahkumdurlar. Buyuk degisimler, buyuk olaylarla baslar. Fransiz ihtilalini hatirlayalim…Olacak olaylardan cok, getirecegi sonuclara odaklanalim. Karanligin donemi bitti. Simdi isikla aydinlanma zamani…

Uyanin artik!...'Hadise' basliyor.

Guncelleme aciktir…




Uyanmak ve ilizyondan bir an once cikmak istiyorsaniz, "Uyanis Rehberi" adli kitabimi asagidaki linkten almanizi oneririm.

https://heryerdekitap.com/magaza/uyanis-rehberi/

Yurt disinda yasayanlar amazondan alabilir.

Sevgiler!
aasmaestefan@gmail.com

29 yorum:

🙏💖 hepimize ışık olsun..

Teşekkür ediyorum. Sevgi ve ışıkla. 🌻🌼

Bu yorum yazar tarafından silindi.

çok teşekkür ederim huzur bulduğum umut verici bir yazı saygi ve sevgilerimle

Çok teşekkür ederim

Bazı tespitlere katılmıyorum..

tekrar tekrar okuyorum umut veriyor.

tesekkurler . yine umut verdin rahatlattın içim sevinçle doldu. iyiki varsın. gerçeklere duymaya görmeye hazırım.

Her şey güzel olacak insallah,sevgiyle yeni yazılarınızı bekliyorum.🙏💖😘

Dimention derken densityden bahsediyorsunuz değil mi? 3 yoğunluk frekansındayız şu an, gibi.

Sevgili aasma,blogunuzda malum sahis ile ilgili bir astral seyehatinizda malum sahisin itibarin zedelenmis bir sekilde tekerlekli sandalyede goturuldugunu yazmistiniz.bu gordugunuz malum sahis degilde d.baykal olabilir mi?karistirmis olabilir misiniz?bu blogunuzda vermistiniz bu bilgiyi fakat silmissiniz.cook merak ediyorum.cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Dun yemin toreninde tekerlekli sandalye ile gelmisti meclise d.baykal.ordan geldi aklima.

⬆⬆⬆yukaridaki yazmis oldugum sorumun cevabini merakla bekliyorum .

yok eminim.,malumdu...d, baykal degildi

Cevabiniz için çok teşekkür ederim.

Pariste yanan katedral için ne düşünüyorsunuz bu armageddon için bir işaretmi

mekke ve katedral iki ayti dinin hassass sembolik yerleri. Her ikisinde ayni gun yanhin cikmasi tesaduf olamaz. bence karanliga yani kabala goz dagidir..isik heryeri teslim aliyor artik yavas yavas.

Sevgili aasma biliyorsunuz istanbul seçimleri iptal edildi.Ekrem İmamoğlunun hakkı gasp edildi. Haziran ayında yapılması planlanan seçim için öngörüleriniz nelerdir.

13 yasindaki cocuk mesaji verdi ya tum turkiyeye...”hersey guzel olacak ekrem abi”..demisti

Her şey çok güzel olacak inşallah dimi aasmarstafan,,, 🙏

Hocam bu hadise bin toplumsal etkisini mi görüceğiz cevaplarsanız sevinirim

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Asma hanım daha ne zaman göreceğiz bu tekerlekli sandalyeli malum şahsı

Bu yorum yazar tarafından silindi.

merhaba, zamanı bilemem ama ben onu bitmiş olarak görüyorum. Yer çakılmadan önce bulduğu her çalıya tutunmaya çalışıyor ama boş..

Yorum Gönder