30 Nisan 2014 Çarşamba

Evde Mutlaka Bulundurmamız Gereken Doğal Taşlar


 Evde Mutlaka Bulundurmamiz Gereken Dogal Taslar

1-Beyaz kuvars: Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yok ettiği gibi pozitif enerjiyi toplar, aktive eder ve biriktirir. Düşünce formlarını aktive öden bir özelliği de vardır. Kuvars kristalinin bilinen diğer faydaları;
1-Duygusal dengeleyicidir. Beyin fonksiyonlarını uyarır.
2-Güç ve canlılık kaybına karşı koruma sağlar.
3-Cep telefonu, telsiz gibi cihazlardan yayılan radyasyonu toplar.
4-Zihinsel konsantrasyonu kuvvetlendirir.
5-Tene temas ettirerek kıyafet altında taşındığı taktirde, kişiyi diğer insanların negatif enerjisinden korur. Pozitif insanlar içindeyseniz taşınızı görünür şekilde takın. Böylece çevrenizdeki insanların pozitif enerjisini toplar.
6-Baş ağrısını hafifletici özelliği vardır.
7-Sindirim ve kan dolaşımı sistemini sağlıklı tutar, hastalanırsa iyileştirir.
8-Göz için sağlıklıdır. kartal görüşü ve gücü verir.
9-21 saat topraga gomerek temizlenebilir,Deniz tuzunda 21 saat bekletilebilir.Yada kendi enerjinizle temizleyebilirsiniz.
10-Kristal Kuvars, enerjisel olarak çok güçlü kristallerdendir.Meditasyon yapmada cok faydalidir.

Taslari her temizlemeden sonra enerjinizi yukleyip programlamaniz lazim. Sizden baska kimse onlara dokunmamali.

Ayrıca, gece yatarken yastığınızın altına kristalinizi yerleştirirseniz, uyku esnasında bilinçaltınızdan yükselen kişisel bilgilerinizi sabah uyandığınızda gayet net hatırlayabilir ve bu bilgileri kristalinize kaydedebilirsiniz. Kendinizi daha iyi tanımak ve değiştirmek için Kristal Kuvars'ın eşsiz titreşimlerinden siz de faydalanmalısınız.

Bilgisayarınızın veya televizyonunuzun 10-15 cm kadar yakınına birkaç adet Kristal Kuvars yerleştirebilirsiniz. Kristal Kuvars, yayılmakta olan elektromanyetik radyasyonu emerek sizi koruyacak ve ortamın enerjisini büyük oranda dengeleyecektir.




2- Pembe Kuvars: Özellikle Pembe Kuvars' ın titreşimleri ile kişi sevginin derin anlamına erişir. Hiçbir karşılık beklemeden yani koşulsuzca sevme bilincine erişirsiniz. Bu dünyada hiçbir şeyin sahibi değilsiniz. Sahiplenmeden severek ve hoşgörü bilincinizi kristallerin yardımıyla genişleterek ilişkilerinizde mutluluğu, huzuru ve sevgiyi tecrübe edersiniz.
Yatak odalarında sevgi enerjisini yükseltmek için de Pembe Kuvars kristallerini kullanabilirsiniz. Beyaz kristaller gibi temizlenir ve enerji yuklenerek programlanir.



 3- Sari-yesilimsi florit tasi: Boyun bölgesine yakın kullanıldığında dikkati artırır ve yetersizlik hissini yok eder. Bu özelliği dolayısıyla yapmaktan çekinilen ve yetersiz kalındığı hissedilen işlerde faydası olur. Araba kullanmaktan çekinenler bu taşı deneyebilirler.

1- Duygusal bakımdan mutsuz olduğunuz ve sizi rahatsız eden mantıksız düşüncelere kapıldığınızda florit size destek olacaktır.
2-Düşünceleriniz belirsiz ve karmaşık olduğunda floritinizi elinize alın. Düşüncenizin keskinleştiğini göreceksiniz. Aynı şekilde, zihniniz yorulduğunda da bu taşı kullanabilirsiniz.
3-Enerjisi, yatıştırıcı ve huzur vericidir. Şeffaf florit diğer taşlarla birlikte kullanılabilir ancak, mor florit diğer taşlarla birlikte kullanıldığında etkileri zayıflar.
4-Kişinin analitik yeteneklerini güçlendirir. Zihinsel açıklık ve konsantrasyonu artırıcı etkisi dolayısıyla dikkat gerektiren işler yapanlar ve öğrenciler için özellikle faydalı bir taştır.
5-Kişinin anıların tutsaklığından kurtulmasını sağlar ve duyulan boşluk hissini yatıştırır. Düzensiz ve dağınık hissedilen anlarda denge ve dinginlik verir.
6-Kişinin zihninin ruhuyla uyum içinde olmasını sağlar ve ilginç projelerini hayata geçirebilmesine yardım eder. Ilik akan suyla yada guneste 15 dakika…Haftada 1 yapilmalidir. Geceleyin yukleme yapilir.
7-Konsantrasyonu artırır ve sezgileri güçlendirir. Basagrilarina iyi gelir.


  4- Dumanli Kuvars: Başarısızlık korkusunun yenilmesini sağlar.
1-Duyguları güçlendirir.
2-İletişim bozukluklarına karşı etkilidir.
3-Kişinin yaşanılan ana odaklanmasını sağlar.
4-Koruyucudur. Negatif enerji ile kişi arasındaki engeldir.
5-Kuvars kristali ile birarada kullanıldığında, kişiye amaçlarını ve hayallerini gerçeğe dönüştürmesini sağlayacak olan gerekli pozitif enerjiyi sağlar.
6-Negatif enerjinin dönüştürülmesinde etkilir.Sinirsel gerginliğe, sinir bozukluklarına, strese ve panik atak hastalığına karşı etkilidir. Kişiye sakinlik verir. Kâbusları engeller.
7-Taşınızı toplayacağı negatif enerjilerden arındırmak için; ilk iki hafta kullanımda her gün suyun altında tutarak temizleyin. Daha sonra standart temizleme yöntemleri ile kullanmaya devam edebilirsiniz (Yaklaşık 2-3 haftada bir suyun altında tutulur).
  5-Kahverengi Obsidyen tasi: Bedenin elektriğini boşaltmak için uygun bir taştır.
Karaciğerin temizlenmesinde faydalıdır. Bu amaçla kullanımında, karaciğerin üzerine yumruk büyüklüğünde bir obsidyen taşı koyularak on ila otuz dakika beklenir. Ancak bu süre aşılmamalı ve bu durumda uyuyakalınmamalıdır.
Toprakta 24 saat bekleterek temizlenir.




6-Ametist Tasi ve Faydalari:
1-Cilt hastalıklarına karşı etkilidir.
2-Göz hastalıklarına, alerjiye, megrene, baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıkalrına iyi gelir.
3-Negatif elektrik yükü taşıdığından dolayı; bedendeki fazla elektrik yükünü azaltarak beyin gücünü yükseltir.
4-Endoktrin ve bağışıklık sistemini kuvvetlendir, kanı temizler ve enerji verir. Bilin seviyelerini aktive eder, yatıştırıcı etkisi vardır.
5-Yoğunlaşma için en ideal taşlardandır.
6-Bulunduğu çevredeki olumsuz enerjileri temizleyip pozitif enerjiye dönüştürür.
7-Depresyona karşı faydalıdır.
8-Enerji dolu bir taş olduğu için çoğu insan üzerinde canlandırıcı bir etkisi vardır. Sürekli üzerinizde taşıyabileceğiniz bir taştır. Yaydığı enerji her zaman fayda sağlar ve olumsuzluklardan korur. Özellikle düşman tavırlı insanların arasında bulunacağınız zamanlarda bu taşı üzerinizde bulundurmaya gayret edin. Böylece sadece pozitif enerji alacağınızdan emin olabilirsiniz.
9-Enerjisi huzur vericidir. Yaydığı enerji doğrudan sinir sistemini etkiler. Fazla çalışmaktan ve stresten kaynaklanan zihinsel yorgunluğu giderir. Enerjisinin odaklandığı kişide uyum ve denge oluşturur. Ancak ciddi bir kişilik bozukluğuna sahip insanlar bu enerjiyle uyuşmayarak, ametist'i rahatsız edici bulabilir.
10-Kişiye iç huzuru vererek karar verme yeteneğini güçlendirir.
11-Pembe kuvars ile birlikte kullanıldığında aklı güçlendirdiği ve kalbi koruduğu söylenir.
12-Uykusuzluk çekenlere iyi gelir. Eğer uykusuzluk sorunu yaşıyorsanız; ametisti yatmadan bir süre önce elinizde tutun ve sonra yastığınızın altına koyarak yatın. Sorununuzun nasıl düzeldiğini göreceksiniz. Uyku sorunlarına iyi geldiği gibi kabus görmeyi de engeller.
13-Kanser oluşumunu engeller.
14-Deri hücrelerinin yenilenmesini ve dolayısıyla tenin güzelleşmesini sağlar.
15-Kan dolaşım sistemini korur ve tedavi eder.
16-Eklem ağrılarını tedavi ederek rahat hareket etmeyi sağlar.
17-Vücudu toksinlerden temizleyerek kişiyi yeniden hayata döndürür.










Derleme

Aasmaestefan 

0 yorum:

Yorum Gönder