1 Mayıs 2014 Perşembe

Mayalılar ve Uzaylı Tanrıları ile ilgili Kanıtlar

Mayalilar, Sumerler ve Misirlilar gibi Gunesten gelen tanrilardan bahsederler. Bu tanrilarin kendilerine bilimi, matematik ve astronomiyi ogrettigini soylerler. Her uc kulturde de tonlarca agirliklardaki taslarla dev tapinaklar, yerlesim yerleri yapilmis ve duvarlarina essiz bilgiler ve cizimler birakilmistir.

Mayalilar, tanrilarinin bir gun yeniden donecekleri sozuyle ayrildiklarindan bahsederler. Bu donuslerinin tarihi olarak bir cagin son buldugu 21 Aralik 2012'yi vermisler.

Simdi bazi maya eserlerinden uzaylilarla olan baglantilarini acikca gorelim..


Yukaridaki resimde ortada bulunan atmosferi olan bir gezegen. Dunya olarak tasfir edilmis. Dunya'ya inen piramit seklindeki uzay gemisi ve icinde gelen uzayliya kadar tarif edilmistir. Sag tarafta buyuk ana uzay gemisi, nerdeyse Dunya buyuklugunde. Icinden cikan piramite benzeyen uzay araclari... Mayalar bu eserle 2012'den itibaren tanrilarin Gunes sistemimize girislerini ve Dunya'miza ineceklerini tasvir ediyorlar.

Bu resimde ise bizim Gunes sistemimiz anlatilmis. Soldaki Gunes, sagdaki ve ustteki ise atmesforlu gezegenlerdir. Sagdaki gezegen Dunya, ust ortadaki gezegen ise Tanrilarin geldigi gezegendir.(Orion veya Niburi gezegeni diye dusunuyorum.) Dikkat ederseniz resimde 3 tane uzayli gemisi var. Biri Dunya'nin hemen ustunde, digeri Gunes'in icinden cikiyor, Dunya'ya dogru ilerliyor. Alttaki gemi ise Gunes sistemine giris yapmis gorunuyor.

Nassim Haramein'e gore uzaylilar Gunes'in ortasindan gecen bir girisle galaksimize giris ve cikis yapiyorlar. Bu resimde Gunes'ten cikan gemi bunu kanitlamaktadir. Nasa goruntulerinde bir sure once Gunes'in icine dogru giren bir nesnenin goruntusu vardi. Bazi bilim adamlari, Gunes'in ortasindan gecen, galaksiler arasi giris cikis kapisi ( Stargate) var dediler.

Mayalar ve Uzayli kontaklarini anlatan binlerce eser var..Iyi incelemenizi tavsiye ederim. Farkindaliginiz cogalir.







 Mekik icindeki astronotun oturus sekli


 
uzay mekigi


Yine Gunes sistemine yerlesmis bir ana geminin icindeki kontrol merkezi ve ufo gosteriliyor.Kontrol odasinda gozleri iri bir uzayli.

Dunyaya inen uzay gemisinden asagiya dogru inen isikla inis cikislarin nasil yapildigini gostermektedirler.




Yine bu resimde ana gemiden inen ufolari ve Uzayliyi anlatiyorlar.








 
Uzay gemisinden asagi nasil inildigine gosteren merdiven gibi isinlar..

 Uzayli bir astronot


Mekik icindeki duruslari.yere inis cikislari..







Bu tarihciler, bilim adamlari binlerce makale,video ve dokuman hazirlamislar..hepsi internette mevcut. Lutfen arastirin ve bilgi sahibi olun. Gecmisimizi arastirip cocuklarimiza hakikatleri anlatalim..bize sunulan kurgulari degil.


Sevgi ve isikla!
Aasma Estefan




0 yorum:

Yorum Gönder