6 Mayıs 2014 Salı

Yeni Çağda Hepimizin Geçireceği Değişikler

1-Uyku hallerimiz degisebilir.
Huzursuzluk, sicak ayaklar, gece iki veya üç kere uyanma. Uyandiktan sonra yorgun hissetme ve gün boyunca uykulu olma.
2-Basının tepe kısmında, omurgada karincalanma, enerji titresimi hissi olabilir.
3-Kiloda degisiklik: Bazi insanlar kilo alabilir.bazilari da kilo kaybedebilir.
4-Yeme aliskanliklarinda degisim: Bazilari daha cok yemek yiyebilir,yada daha az yiyebilir.Yemek tercihleri damak zevkleri degisebilir.
5-Duygularimiz guclenir.Duyarliligimiz artabilir.
6-Gorme seklimizde degisim olabilir: Bulanik gorme, parildayan nesneler, varliklarin auralarini gorme, gozlerinizi kapattiginizda sari, kirmizi veya kirmizi mavi renginde goruntu gorme olabilir.Gozler kapali oldugu halde; geometrik sekiller, hayvanlar, daglar,orman veya cimenlik alanlar gorulebilir. Gokyuzunde garip sekiller veya nesneler gorebilirsiniz. Renkler cok daha parlak gorunebilir.Gozleriniz kapali iken meditasyon yaptiginizda, yada ibadet ettiginizde; cevrenizde varliklar gorebilir, hissedebilirsiniz. Butun bunlar normaldir. Onlar sizin ogretmenleriniz, rehberlerinizdir. Gelismenizin bir parcasidir. Korkmayin.
7-Duyma organinizda degisim olabilir: Sesleri daha net yada daha az duyabilirsiniz, basinizin icinde sesler duyabilirsiniz, muzik sesleri, cinlamalar veya citiritilar-gumburtuler duyabilirsiniz.
8-Koku alma duygunuz gelisir.Cicek kokulari alabilirsiniz.Yada kokulara karsi daha duyarli olabilirsiniz. Dokunma veya tat alma duyularinizda da gelisme olabilir.
9-Deri dokuntuleri, cilt sorunlari yada ellerde karincalanma ve sislikler olabilir.
10-Bedeninizde akan enerji akimlarini ve dalgalanmalarini hissedebilirsiniz:Enerji yogunlugu baslangicda bas donmesi yada mide bulantisi yapabilir. Bas agrisi olabilir, goz kurulugu yapabilir ama bunlar gecicidir, korkmayin.
11-Sebepsiz surpriz agrilara veya degisikliklere tanik olabilirsiniz:Kemiklerinizde agri, sizlanma olabilir. Ozellikle diz, kol ve belde. Sindirim sorunlari, kas spazmlari veya kramplar, hizli kalp atislari, cinsel isteklerde degisim olabilir.

12- Daha genç görünme olabilir:Frekansiniz yükselir. Kendinizi ve hayati daha çok seversiniz. Gerçekten oldugunuz mükemmel size benzemeye baslarsiniz. Saclariniz cabuk uzar, cildiniz guzellesir.

13-Yasaminizi tamamen degistiren olaylar:Olüm, bosanma, is durumunda degisiklik, evinizi kaybetme, hastalik veya kazalar olabilir. Sizin yavaslamaniza, degismenize, kim oldugunuzu ve yasaminizin sizin için ne anlama geldigini yeniden incelemenize neden olacak degisiklikler olabilir.. Görmemezlikten gelemeyeceginiz seyler. Tutkularinizi birakmaniza neden olacak degisimler olabilir.
14- Sinirlayici modellerden, hayati tüketen islerden, tüketici yasam tarzlarindan ve enerjinizi emen insanlardan ve durumlardan özgürlesme arzusu  olabilir.
15- Kendinizi yeni taniyormus gibi hissedebilirsiniz.Yeni duygu ve düsüncelerinizi takip edebilirsiniz:Yalnizliktan zevk almaya baslar ve evde yalniz kalmak istersiniz. Kendinzi yeni kesfetmis gibi, yeni yeni konulara merak salarsiniz. Arastirmaci olur, dogayi yeni kesfedersiniz.
16- Yaraticiliginiz aniden gelismeye baslar: Muzik, sanat, tarih, doganin kesfi, hayvan yada bitki bakimi gibi seylere ilgi duyabilirsiniz.
17- Zamanin hizlandigi algisi: Zaman hizla gecmeye baslar, yapacaklarinizi bir turlu yetistiremezsiniz. Saatler, gunler, aylar hizlanir.
18-Olacak olaylari onceden hissetmeye baslarsiniz. Ruyalariniz degisir, hisleriniz kuvvetlenir.
19-Birden bire herkesten farkli oldugunuzu dusunebilirsiniz:Sipirutel konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu konulari internetten, kitaplardan arastirabilirsiniz. Surekli okumak isteyebilirsiniz.
20-Gorunmeyen varliklarla temas: Bu varliklarla temasa gecebilirsiniz, yada onlardan mesajlar, ogretimler alabilirsiniz. Bunlar, onceden olmus tanidiklariniz ya da hic tanimadiginiz sipirutuel bedenler olabilir. Korkmayin. Gelisminizin bir parcasidir.
21-Olacak olaylarla ilgili goruntuler goreblirsiniz, mesajlar alabilirsiniz. Rakamlar yada semboller gorebilirsiniz.
22-Sezgileriniz guclenir. Kucuk mucizeler yasayabilirsiniz, ruhsal varliklarla iletisim kurabilirsiniz.
23-Hayvanlara, kayalara ve bitkilere kendinizi daha yakin hissedebilirsiniz. Sanki onlari anliyorsunuz gibi..Sifali dogal taslara ilgi artar.
24-Dusme, kaza gecirme, kemik kirilmasi olabilir.
             Bu gelisimi en guzel atlatmanin yolu meditasyon veya ibadetle bedenimizdeki cakralarimiz aktiflestirmek ve yeni enerjiye uyumlu hale gelmektir.



Derleme

Sevgiler!
Aasma Estefan


0 yorum:

Yorum Gönder