23 Mayıs 2014 Cuma

Nefilimler- Tarihteki Yaşamış Devler


"Texas'daki Mt Blanco Fosil Müzesi"nde bir Dev iskeletinin uyluk kemiği uzunluğu 47inç(120 cm). 1950'nin sonlarında, Türkiye'nin güneydoğusunda Fırat Nehri vadisinde yapılan çalışmalarda Devlere ait birçok mezar ve kemik bulunmuştur. Bu Dev ayakta iken uzunluğu 14-16 feet (427 cm-488 cm) dir. Devlerin soyları da zamanla insanlar gibi kısalmıştır. Bu kemik muhtemelen Dev soyundan birisine ait olmalı

Antik caglarda yasamis devler oldugunu artik bilimsel olarak kabul etmek zorundayiz.Cunku elimizde bunu ispatlayacak yeterince bulgu var.

Nuh zamanindaki tufandan once yasadigina inanilan bu devlerden, kutsal kitaplarin hepsinde de bahsedilmistir.Tufanla birlikte insanlik gibi onlarin da soyu nerdeyse son bulmustur.Tufandan  cok azi kurtulmus ve yer alti magaralarinda yasayip orda olduklerine inanilmaktadir.

Bazi kaynaklara gore (Enok'un kitabi); gokyuzunden gelen tanrilarin ogullari 13 metre boylarinda devlerdi. Yarattiklari Adem ve Havva'nin cocuklari zamanla cogaldilar.Devler,Insanlarin kizlarini begenip,onlari es olarak aldilar. Bu esler onlara cocuklar dogurdular. Boylece melez bir irk olusuyor. Bu melez irkin yine insanlarla birlesmesinden dogan cocuklari zamanla nesilden nesile boylari kisalarak bugunku insan irkina donusmustur.
Misir'da mumyalanmis vaziyette bulunan bu dev parmagin uzunlugu 38cm dir.Bugun normal bir insan parmaginin boyu 7-8 cm civarindadir.Bu uzunluga dayanarak hesaplandiginda, dev parmagin sahibi 8-9 metre boyunda bir devdir.
Yine Guney Afrika'da bulunan 120 cm uzunlugundaki dev ayak izi, bize sahibinin 8-9 metre boyunda bir dev oldugunu gosteriyor.
Nevada'da bulunan Lovelock magarasindan cikarilmis dev iskeletlerden birine ait kafatasi.

Yunan mitolojisinde savaslarda kullanilan devlerden bahsedilir hep.

Asagidaki dev iskeletleri gecmise isik tutmaktadir.Fakat gunumuz insanlari medya ve dinle o kadar uyutuluyor ki, insanlik tarihe ve gecmisine ilgi duymuyor. Gecmisimizi dogru bilemezsek, gelecegimizi dogru kuramayiz. Birileri tarafindan bize dayatilan hayati kole gibi yasariz.




3 yorum:

Nephilim kafatasları dediğiniz Paracas kültürüne ait buluntulardır. Bunlar çoğu zaman alien olarak kabul edilse de son araştırmalar göstermektedir ki benzerleri Afrika'nın bazı kabilelerinde olduğu üzere kafatasına belirli şekillerde/ölçülerde baskı uygulanması sonucu ortaya çıkmaktadır.

Bu fotoğraflar Worth1000.com sitesinin Ekim 2002 ayında düzenlediği bir Photoshop yarışmasına IronKite isimli kullanıcı tarafından gönderilen 3-4 fotoğraftan biri. Bu fotoğrafların hepsi, kullanıcı tarafından yaratıldı. Hatta fotoğrafların orjinallerinin Cornell Üniversitesi'ne ait olduğu açıklanmış. Üniversitenin bir "Mastodon" kalıntılarını araştırırken çektikleri fotoğraflar üzerinde oynanarak bu dev insanlar elde edilmişler. IronKite, amacının insanları "Devler Ülkesi"nde hissettirmek olduğunu yazmış, siteye gönderdiği fotoğrafların açıklamasında. konu ile ilgili açıklama bu sitede var: http://www.evrimagaci.org/fotograf/56/1275

yani ÇMB (Evrim Ağacı) sayfası bunu doğrulamadı diye bu kadar araştırma ve kanıta inanmayacak değiliz. ayrıca photoshop oldugu iddea edilen sayfa yayından kaldırılmış acaba neden? photoshop olmadığı için olmasın.

Yorum Gönder