15 Ekim 2014 Çarşamba

Subliminal Mesajlarla Insan Beynini Kontrol Etme (25.Kare)

Somurucu ve emperyalist duzen, asla bilincli ve zeki toplum istemez. Cunku bilincli toplumlar cabuk uyanir ve  ayaklanir. Onlari kontrol altinda tutmak zorlasir. Somurmek ve haklarindan calmak zorlasir. Kolelik duzenine engel teskil ederler. Bu yuzden de neler olup bittigini anlayamayan, anlasa da tepki gostermeyen, haklari icin savasmayan ve "Bana deymeyen yilan bin yasasin" modunda bir insan turune ihtiyac duyarlar. Bunu da planli ve programli olarak ince ince isleyerek basariya ulasirlar. Subliminal  mesajlar ozellikle teknoloji ve medya sektörünün yaygınlaşması ile birlikte ortaya çıkmış bir 'Piskolojik Savaş Silahıdır'.

Medya organlari, bilgisayar, internet ve sinema en buyuk beyin yikama araclaridir. Asil hedef cocuklardir. Cunku 'Agac yas iken egilir.' Bilinçaltımız, zihin telkin yoluyla ikna olunmaya müsaittir. Bilinç, zihnin aksine, sorgulamadan tekrarla gelen teklifleri kabul eder, pekiştirir. Bütün otomatik davranışlarımız, alışkanlıklarımız ve heveslerimiz hafızada kayıtlı bilgiler arasındadır. En önemli vazifesi ise depoladığı verilere dayanarak mutluluğu veya depresyonu sağlamaktır. Bilinç aynı anda üç veya yedi işi yapabilir. Bu yüzden dikkatimizi yönlendirmediğimiz, bizi o anda ilgilendirmeyen birçok veri bu filtreden süzülür. Beş duyumuzun karşılaştığı çok sayıda duyum, algılanmadan bilinçaltı hafıza deposuna aktarılır.

25.Kare

İzlediğimiz filmin sinema bandında saat, dakika, saniye olarak diziliş sıralaması vardır. Saniyeden sonra gelen Kare’de 24 adet karecik bulunmaktadır. Yani her 24 karecik bir ekran büyüklüğünde kareyi oluşturmaktadır. Bu dizilişte yer alan “control-track” denilen aralık (327.5 satırda bir bulunur) kesilerek anlık görüntü şeklindeki 25. Kare oluşturulur. Dolayısıyla görüntü 1/24 yerine 1/25 olur ve her 25. Görüntü ekranda en dikkatli izleyicilerin bile farkına varamayacağı bir patlama şeklinde görünüp kaybolarak bilinçaltına işlenir. Asagida goruldugu gibi:


Filmin 26 farklı yerinde 25inci kareler kullanılmış. 25inci Kare tekniği ile elinde sigara olan Brad Pitt resmi filmin çeşitli yerlerine yerleştirilmiştir. Yönetmen filmin 2 farklı yerinde 25 inci kare tekniği ile erkek cinsel organını yerleştirmiş.Yine filmin 2 yerinde Çocuk Pornosu bilinç-altına yerleştirilmiş.
25. karelerin yer aldığı her film gibi bu filmde de normal seyrinde görülmesi gerekenlerin dışında hiçbir şey görülmüyor. Aslında çok şey görülüyor ancak hiç kimse ne gördüğünü bilmiyor.

TRT Cocuk kanalinda gosterilmis bir kot reklaminda yine 25. karede namaz kilan insanlarin resmi kullanilmis. Malum kisilerin, cocuklarin beynini dinle ele gecirme plani. Bu reklam bir ara tum kanallarda gosteriliyordu.Yine TRT cocuk kanalinda cizgi film karelerine yerlestirilmis yasli adamlarla sex yapan kucuk cocuklarin kareleri bulunmustur. Cocuklarinizi bu kanaldaki tum cizgi filmlerden uzak tutun.


Subliminal Mesajlarla Zihin Kontrolunun Amaci:
1-Cinsellik faktörlerinin fark edilmeden bilinçaltına işlenerek kolay yönlendirilebilen sapkın bir gençlik yetişmesini sağlamak.
    2-İdeolojik fikirlerin ve dini inançların aşılanmasını sağlamak.
    3- Urün reklamlari yapilarak kisileri o urunleri almaya zorlamak.
    4- Uyusturucu ve alkol tuketimini cogaltarak tepkisiz bir toplum olusturmak.

Kişinin karakter yapısına ve çevre şartlarına göre değişerek algılanan bu tür gizli mesajlar zaman zaman ağır sonuçlara yol açabilmektedir. Örneğin içe dönük ve anti-sosyal bir kişiye uygulanan bu sinsi yöntem o kişinin depresyona girmesine hatta intiharına yol açabilir. En korkunç olanı da Freud’un bahsettiği 2-4 yaş arası çocukların (cinsiyetlerini keşfettikleri dönem) çizgi filmler içerisindeki cinsellik faktörleri ile gizli travmalara maruz bırakılmalarıdır. Burada asıl hedeflenen bu çocuklara hayatları boyunca baş etmek zorunda kalacakları fikirleri aşılamaktır. Dolayısıyla yönlendirilmesi kolay sapkın gençlik ideallerine ulaşmış oluyorlar. Bu yuzden son yillarda; cocuk tecavuzleri, hayvan tecavuzleri, ensest iliskiler, bunalim gecirip intihar eden gencler, cinnet gecirip karisini ve cocuklarini katleden erkeklerin sayisinda artis olmustur. Siddet ve cinayetlerdeki bu artis ile bonzai kullanimi, icki ve sigara kullaniminin sebebi yillardir insanlara uygulanan subliminal mesajlarla zihin kontrolu metodudur.Toplumlardaki bu bozulmayi engellemek icin oncelikle aileler acilen onlem almalidirlar.

Cocuklarimizi zihin kontrolunden kurtarmanin tek yolu;
Cizgi film, dizi, sinema, video, televizyon izletmemek.
Bilgisayar oyunlarini oynatmamak.
Muzik olarak sadece eskiden yapilmis albumleri, canli muzik veya klasik muzikleri dinletmektir.
Teknoloji kullanilarak yapilmis muziklerde, film veya videoda subliminal mesajlar vardir. Cocuklarinizi seviyorsaniz izlettirmeyin ve de sizde izlemeyin.
Omur Kurt'un "Kucuk Adamlara Buyuk Oyunlar" kitabini tum anne ve babalar okumalidir.

                                               Baslica subliminal mesajlara ornekler:

 
  Altinda yildiz parlayan harfeleri okuyunca "Sen bay Gay' sin"yaziyor. Gay oldugu bilinc altina yerlesince zihin buna inaniyor.


                                                      sigara dumaninda 'Sex' yaziyor

                         Kadinin kafasi harfi kapatinca ortaya erkek cinsel organi cikiyor.


                                   Bunu yazmaya bile gerek yok.Mavi elbisenin sekli belli zaten.


                                        Kahvenin  buharinda yan donmus ciplak kadin vucudu.


                                      Buda acikca ortada. Ketcapi dil olarak dusunursek..


                                            Bu sevisme icerikli sakizlar hep cocuklarin elinde.



Film afisine yakindan bakinca kelebegin basinda yatmis ciplak bir erkegin uzerinde egilmis iki ciplak kadin var.
Bunlar gibi binlerce ornegi internetten bulabilirsiniz. Hatta binlerce video var. Nasil bir dunyada yasadigimizi ve ileride nasil bir gencligin olusturacagi sapkin toplumlari anladiniz umarim. Teknoloji maalesef insan yararina degil, insani yok etmek icin kullaniliyor. Eger uyanmazsak, bizi ve cocuklarimizi cok kotu gunler bekliyor..Lutfen bilinclenelim ve etrafimizdakilere isik olalim.

Sevgiler !
Aasmaestefan@gmail.com


3 yorum:

İlimünatinin olmadığı yer yok her yerde var cinsel mesaj en başından musluklarda bile var.

izzlediğim bütün yabancı dizi ve filmlerde eşcinsellik, yahudilik&holokost, sex öne çıkarılıyor

Yorum Gönder