17 Ekim 2014 Cuma

Uygarligin Basladigi Topraklara Donus Hazirligi



Herkes Ortadogu'ya odaklanmis ama Afrika'da olanlar daha vahim. Orda da cok buyuk oyunlar oynaniyor. Ortadogu'yu karistiran ulkeler Afrika'da da yine teror gruplari kurarak kaos olusturuyor. Sonra da guya o terore karsi halki egitmek ve insani yardimlarda bulunmak amaciyla Afrika ulkelerine yerlesiyorlar ve usler kuruyorlar. Isgalin ilk adimlarini atiyorlar.

Ortda Dogu ve Afrika insanligin ilk basladigi yerlerdir. Yuzbinlerce yil once buralar cok verimli topraklardi. Hatta eskiden teknoloji bugunden bile daha cok gelismisti. Simdi col ve kurak olan bu topraklar, o zamanlar sulak ve yesildi. Dunya uzerinde onbinlerce yil once gerceklesen cok buyuk bir nukleer savasta Ortadogu ve Afrika'da bir cok yer col haline geldi. O zamanin daglari ve taslari eriyerek simdiki colleri olusturdu. Insanlar ve hayvanlar yanarak toz haline geldiler. Bulutlarin gogu uzun bir sure kapatmasi nedeniyle uzun sure buz devri yasandi. Bu felaketten kurtulanlar, baska yerlerde yasamlarini devam ettirdiler. Aradan binlerce yil gectikten sonra Ikinci bir felaket oldu ve insanlik su ile yok oldu.Yani Tufan gerceklesti. Tufan'dan kurtulanlar tekrar Mezopotomya denilen Orta Doguda'ki bu alanlara yeniden gelip, hayati tekrar baslattilar. Oradan da tekrar Dunya'nin degisik bolgelerine dagildilar. Aslinda Orta Dogu collerinin altinda su ve altin var. Petrol zaten cikariliyor ama esas kaynak altin..Gelecek yillarda altin, gumus, gida ve su en degerli uc sey olacak. Bunlardan ucunun kaderi su anda Orta Dogu ve Afrika'da collerin altinda gizlidir. Ilahi kuvvet bu topraklari kotu gunler icin, iyi kullarina sakliyor sanirim. Bugun bu bilgiye sahip olanlar; Orta Dogu'da ve Afrika'daki kaosun tek sorumlularidir. Buralara 'Kutsal Topraklar' denmesinin sebebi de budur. Cunku orda simdi sakli olan buyuk bir nimet var. Antartika, Orta Dogu (Turkiye dahil) ve Afrika gelecekte yasanilabilecek tek yerler olacaktir. Bu uc bolgenin onemini anlamak icin kimlerin simdi buralarda cirit attigina bakmamiz yeterli.

Aldigim vizyonlardan cikardigim sonuc:

Dunya uzerinde hemen hemen her ulkede cok buyuk sorunlar ve kaoslar yasandigini gordum. Bu kaoslardan buyuk degisimler cikacak. Dunyadaki fiziki degisimden dolayi, yeralti hareketlenmesinin oldugunu ve uykudaki bazi volkanlarin uyandigini gordum. Bu volkanlardan cikan kuller gokyuzunu sardigi icin bir sure o yerlerde gunes isinlari gorulemiyordu. Gokten dusen bazi astreoitler gordum. Yanan ates toplari seklinde yere, insanlarin, yerlesim alanlarinin uzerine dusuyordu. Su yukselmelerinden dolayi nehir ve deniz tasmalarini gordum. Bir cok yerlesim ve ekin alanina zarar veriyordu. Temiz icme suyu ve gida sikintisi yasanacagini gordum. Cok insan oldugunu gordum. Ciltleri lekeliydi, sanki bir gazdan zehirlenmislerdi. Ekilecek verimli toprak az olacak, ekilecek tohum bulunamiyacak. (Simdilerde yer altinda tohum bankalarinda organik tohum saklayip, halka hybrid tohum satanlarin bir bildigi olmali)Yine bu zamanda meydana gelecek buyuk depremler; collerin altindaki sulari, madenleri ve verimli topraklari ilahi bir sekilde ortaya cikaracak. O gun ekebilecek tohumlari olanlar hayata yeniden baslayacak. Kurtulan insanlik basladigi yere geri donecek. Benim gorduklerimden bazilari bunlardi.

O gunlere gitmek kacinilmazsa; birileri kurtulusun o topraklar oldugunu anlamissa..kendine yer acmak icin herseyi yapar.

Birlik olmak ve birbirimizi sevmek tek kurtulusumuzdur.

Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com


1 yorum:

bu mu geçmiş yaşamdamı bilmiyorum ama nükleer biyolojik saldırı ve zehirli bir duman tüm halk yürüyor akşam karanlığı ve duman herkesi öldürüyor boğuyor benide eski bir rüyamdı..geçenlerdede çok şiddetli esen rüzgar ve evi yutan seller gördüm.bırrrrr

Yorum Gönder