15 Aralık 2016 Perşembe

Ya Isiktan Yanasiniz Ya Da Karanliktan Yana

Karanligi Taniyalim

Ego tutsagi, insanliktan cikmis, kirip dokmekten, bagirip cagirmaktan hoslanan, agzi bozuk, sapikca egilimleri olan, insanlari kiskirtmaktan, birbirine dusurmekten zevk alan, dedikodu yapip, yalan soyleyen, baskasinin emegini calan, mezhepcilik ve irkcilik yapan, cins ayrimi yapan, taciz edip dayak atan, subyanci, hayvan ve doga dusmani, boluculukten guc alan, para, mal, mulk, guc ve hirslarinin esiri olmus, dini kullanan, demokrasiden ve cagdasliktan, isiktan, aydinlanmadan, ilimden nefret eden kisilerin olusturdugu taraftir karanlik. Katiller, tecavuzculer ve yobazlar bas tacidir. Boyle insanlar; benzer enerjiler birbirini cekeceginden dolayi, ayni alanda bulusurlar. Kendileri gibi olan liderlerin etrafinda toplanirlar ve desteklerler. Haliyle bulunduklari taraftan ve destekledikleri kisilerden beslendiklerinden dolayi birlikte karanliga guc katarlar. Ama bu guc sadece iclerindeki siyah kurtu beslemeye yarayacaktir. O kurt da sonunda buyuyup, onlari yutacaktir.

Hitler karanliga hizmet etmis en iyi ornektir. Simdiki kole duzeni, devletleri yoneten diktatorler, malum teror orgutleri, gizli orgutler...hepsi karanlik halkanin birer zincirleridir. Tabiki onlari destekleyenler de bu zincire dahildir. Su an ulkemizde para ve hirs ugruna, karanliga hizmet eden o kadar cok unlu insan var ki.. Kimlerin etrafinda toplandiklarina bakmaniz yeterlidir..

Ne demis Mevlanamiz:

İyilerle gezersen alırsın mertebe, kötülerle gezersen dönersin merkebe

Kişi kim olduğunu bilmek isterse, kimleri sevdiğine baksın.



Isigi Taniyalim

Isiga hizmet eden insanlar; etrafina isik sacanlardir. Insanlarin egosuna degil, kalbine dokunanlardir. Bunlar; dogayla barisik, hayvan dostu, cogu vegetarian olmayi basarabilmis, bilim ve ilim ile aydinlanmis, her dinden, renkten ve irktan insanla kucaklasmis, sevgi dolu insanlardir. En buyuk isik ustadimiz Ataturk'tur. Oyle bir isik yaydi ki ulkemize ve dunyaya..fiziken hayatta olmamasina ragmen, hala karanligin en buyuk korkusu olmustur. Giderken arkasinda biraktigi milyonlarca isik iscisi, hala onun enerjisiyle nefes aliyor, isigiyla aydinlaniyor ve aydinlatiyor.

Isik iscilerini tek tek anlatmaya gerek yok. Davranislariyle ve soylemleriyle zaten kendilerini belli ederler, cekim yasasi geregi kendileri gibi isik olanlari da yanlarina cekerler. Isik ustatlarindan bahsederken aramizdan ayrilmis bazilarini anmadan gecemiyecegim.

Sevgili Turkan Saylan, Yasar Kemal, Aziz Nesin, Ugur Mumcu, Turgut Ozakman, Tarik Akan, Baris Manco, Kemal Sunal, Tuncel Kurtiz, ve daha hatirlayamadigim digerlerini rahmetle aniyorum.

Dunyadaki isik ve karanlik arasindaki gizli savas sonlanmaya yakinken; hangi tarafta oldugunuza dikkat etmelisiniz. Ya isiktan yanasiniz ya da karanliktan yana. Hangisini beslerseniz, o taraftan geleceklere de hazir olmalisiniz. Bu gune kadar hep secimlerimizle hangi tarafa ait oldugumuzu netlestirmeye calistik. Secimlerimizi yaptik, bitirdik. Simdi sira bu secimlerimizin sonuclarini yasamaya geldi. 2017 tam bir ektigini bicme donemi olacak. Guvendiginiz daglara karlar yagacak. Bu yuzden hangi tarafta oldugunuz cok onemli. Karanliktan yana olanlari cok zor gunler bekliyor. Isik, tum dunyayi ayndinlatacak ve karanligi donusturecek.

Herkesi dogru tarafta, isik tarafinda olmaya cagiriyorum. Aksi halde desteklediginiz karanligin kaderini paylasirsiniz.

Yasasin Isigin zaferi!



Sevgiler!

Aasmaestefan

3 yorum:

Gece gece uykum kacmisti, canim ulkemi dusunmek insanin uykularini kacirtiyor. Tam bu ruh halinde iken yazinizi okudum. Duygularima tercuman oldunuz. Muhtesemsiniz.
Allah, bireyleri sinadigi gibi memleketleri de sinar. Biz bu sinavi Ataturkle daha once vermistik. Ama yarim kalmisti. yukarda yazdiginiz icimizdeki pislikleri tam arindiramamistik. Sanirim bu son yillar arindirmanin gerceklesmesi icin once icimizdeki kotuluklerin disa cikmasi gerekiyor. Sonrasinda tabi ki Allahin yardimiyla arinma baslayacak.
Bu sancilarin sebebi bu olsa gerek, yaniliyor muyum?

Kesinlikle dogru anlamissiniz. Onlar bizim gizli kanserimizdi simdi aciga cikti ve onu gorduk. tedavi edip,sifalayip, bag kesip kurtulacagiz sonsuza kadar. Umarim en az hasarla kuruturuz bu hastaligi.. temennimiz budur. ve oyledir

Aasma sizi çok seviyorum bu kara günlerde yazilarinizi okuyunca gözlerim dolu dolu oluyor. Görmediğim bir dostsunuz...Her gün her şey daha da kötüye giderken biraz daha küsüyorum hayata umut etmek istiyorum ama sonra yine kötü birşey oluyor. Arinma nasil olacak hilafet isteyenler ornegin nasil dönecekler arinacaklar? Dediklerinizi kalbimle destekliyorum. Tesekkur ederim...

Yorum Gönder