11 Mart 2015 Çarşamba

Uzayli Irklari Anlatan Gizli Kitap

Dante Sentori adli bir adam, gittigi barda, Petro adinda bir Ukranyali ile tanisir ve samimi olurlar. Dort yillik bir arkadasliktan sonra birlikte Ispanya'ya Petro'nun hapisteki kardesini ziyarete giderler. Oradan da Petro'nun Portekizde yasayan babasini ziyarete giderler. Petro'nun babasi emekli bir Ukranya diplomatidir. Emekliye ayrildiktan sonra Portekiz'e yerlesir.
Ziyaret boyunca konusulur, eglenilir, derken Petro'nun babasi onlardan evdeki evrak dolu bir odayi,  misafir odasi yapmak icin temizlemelerini rica eder. Iki arkadas tum odayi toparlar ve 58 kutu dolusu evrak ve kitap elde ederler. Evraklar Petro'nun babasinin diplomat olarak calistigi donemlere aittir ve bazilari Rusca'dir.

Evraklari toparlarken, bazilarini tercume ederler ve bilgileri cok ilginc bulurlar. Petro'nun babasindan izin alarak kutulari kendi evlerine gotururler. Haftalarca evraklari incelerler; konularina, tarihlerine ve yerlerine gore ayirirlar. Derken 1951 yilinda hazirlandigina dair bir kitap bulurlar. Kitap Dunya ile iletisime gecmis, ziyaret etmis ve koloniler kurmus uzayli irklar hakkinda. Icinde bilgiler, belgeler, resimler ve ara ara elle yazilan eklemeler var. Petro'nun babasi kitapin eski bir Sovyet Ajani arkadasindan kalma oldugunu ve cok az kisinin bu kitaptan haberi oldugunu soyler. Ilginc olan ise bu kitapta belirtilen irklarin, gunumuzde bircok film ve video oyunlarinda karakter olarak gosterilmesidir.
Ozellikle bilincli bir programla, cizgi film ve bilgisayar oyunlariyla yeni nesil bu turlere hazirlatiliyor. Gelecekte karsilastiklarinda, korkmadan onlarla yasamayi bilinc altina simdiden yerlestiriyorlar. Toplum yavas yavas hazirlaniyor.

Bu yuzden Dante ve Petro kitabi ingilizceye cevirip basmak isterler. Oncesinde internete video olarak yuklerler, bir kac saat sonra video birileri tarafindan silinir. Sonrasinda Petro original kitabi Dante'ye getiriken yolda bir trafik kazasi gecirerek olur ve original kitap ortadan kaybolur. Bunun uzerine Dante kitapi online olarak paylasir ve videolarla paylasir.

Kitabi okumak isteyenler asagidaki linkten ingilizce okuyabilirler.

http://exopolitics.blogs.com/files/russian.secret.alien.races.book.pdf

Dogruluk derecesini bilmiyorum ama ilgimi cektigi icin bu irklarin resimlerini paylasmak istedim. Cunku bu irklarin icinde belirtilen Anunakiler diye bildigimiz Sumer krallarina karsi benim ozel bir ilgim var.

Simdi sirayla bu irklari inceleyelim:


1- Allgruulk



Sculptor takim yildizindan geliyorlar. Yeni madenler ve minareller kesfetmek icin arastirma yapiyorlar. 230 sene yasiyorlar ve en son 2005'te Japonya'da gorulmusler.

2- Kiily-Tokurt


 Vela'dan geliyorlar. 2m boyundalar, 200 yil yasayabiliyorlar. Sekil degistirebiliyorlar. Gozleri simsiyah. Insanlari kaciriyorlar. En son Dunya ziyaretleri Temmuz 2008.

3-Pleyadiyans





 Pleyadis yildiz sisteminde olan Erra gezegeninden geliyorlar. Boylari 2.5 metredir. Gezegenlerin yukselmesine, orada yasayanlarin egitilmesiyle ilgileniyorlar

( Ben Isa peygamberin ve Heziekel'in Pleides'den geldigine inaniyorum.)

4- Kyllimir-Auk


Volans'tan geliyorlar. Gizemli bir irk. Hakklarinda pek bilgi yok. En son Dunya ziyaretleri Aralik 1989

5- Kurs

 Dillimuns gezegeninden geliyorlar. Enlil ve Ninlil hikayesinin arkasindaki irk olarak biliniyorlar. Annunakilerle baglari var. Birlikte Dunya'da altin arama calismalari yaptiklari dusunuluyor. Insan irkinin olusmasinda paylari var. Dunya uzerindeki rolleri buyuk, ozellikle onumuzdeki yillarda bir etkileri olacak.

6- Hav-Hannuae-Kondras


Sextans Dwarf SPH galaxisinden geliyorlar. Insan ve hayvan kacirip, kanlarini icme ve oldurme gibi etkinlikleri var. Vampir irk deniliyor. Gunumuze kadar gelen vampir mitolojilerinin sebebidirler. Bazi hukumetlerin onlardan haberi var, ve etkinliklerine ses cikarmiyorlar. En son 1996'da Iskocya'da gorulmusler.

7-Mazarek


Camelopardalis'tan geliyorlar. Saldirgan bir irk. En son Dunya ziyaretleri Agustos 2001.

8-Al-Gruualix


Cetus'tan geliyorlar. 2metre boyundalar. 350 yil yasiyorlar. Birden fazla DNA formu tasiyorlar.
En son ziyaretleri 2004 Aralik-Peru

9-Moovuanthan-Kayphik

Vulpecula'dan geliyorlar. Cok parlaklar. Kitaba gore bazi ulke liderleriyle gorustuler.Sibirya ve Tibet kulturunun kaynagidirlar. Dunya uzerinde bazi daglarin altinda usleri var. 40'a yakin gezegen kolonilestirmisler.

10- Rak


Cok eskiden ziyaretleri olmus. Sonra birden kesilmis. Ozellikle Ortadogu'ya inmisler. Islamiyette 'Cin' (genies) diye bilinen varliklardir.

11- Gorunmeyenler (The invisibles)
Resimleri yok.
Sadece yuksek guvenlik radarlarinin oldugu yerlerde gorulebiliyorlar. Normal gozle gorulemezler. Eksimsi bir kokulari var. Her an etrafimizladar ama biz farkedemiyoruz. Gece goruslu sokak kameralarinda goruluyorlar. Kopekler ve kediler onlari gorebiliyor. Kopeklerin sebepsiz yere havlamalarinin sebebi onlari gormeleri olabilir. Mensa yildizinda geliyorlar. Gelis sebepleri belli degil.

12- Allmahuluk-Strat-163

Cok eski zamanlarda reptilian irkiyla yaptiklari savasi kaybettikleri icin Dunya;yi terk etmisler. Gemileri gorunmez, radarla veya insan gozuyle gorulemiyor.Teknolojik olarak cok gelismis bir irk. Jupiter yada onun bir Ay'indan geliyor olabilirler. En son Dunya ziyaretleri Portekiz, Mayis 2005

13-Ainanna

Resimleri yok. Antik caglarda bu heykelcikle anlatilmis.Gemini yildizindan geliyorlar. Mars'ta binlerce yildir usleri var. En son Dunya ziyaretleri Madagascar 2003

14-Indugutk

Uzun beyazlar diye biliniyorlar. Ay'da bircok yeralti usleri var. Islerinde koleler calistiriyorlar. Bazi ulke liderleriyle iletisimdeler. Insan formuna donusebiliyorlar."Men in Black" olarak filmlere konu oldular.

15-Killimat-Arr

Crux yildizindan geliyorlar. Ziyaret amaclari bilinmiyor. Kameralara ve radarlara gorunmuyorlar. Bazi ulkeler bulduklari yeni bir kamera sistemiyle onlari gorebiliyor. Ozellikle Bermuda S. ucgeni dolaylarinda goruluyorlar.

16-2017
Resimleri yok. UDFJ-39536284 galaksisinden geliyorlar. 13.2 milyar isik yili uzaktalar ama solucan deligini kullanarak cok kisa zamanda Dunya'ya gelebiliyorlar. Uzun boylu, uzun sari saclilar ve cicek gibi kokuyorlar.

17- El-Manouk

Grus yildizindan geliyorlar. En bariscil irk olarak biliniyorlar. Dunya'nin barisindan sorumlu "Council 5" u olusturdular. En son ziyaretleri Eylul 2002 ama 2013 yilinda bir ziyaret yapacakalari notu dusulmus.

18-Jighantik

Ucbin yil boyunca Dunya'yi ziyaret etmisler. Horologium'dan geliyorlar. En son Subat 2003'te Houston'da gorulmusler.

19-Jefok

Indus'tan takim yildizindan geliyorlar. Baris saglayanlardir. Teknolojileri cok gelismistir. Binlerce yil once Dunya'ya gelmeye baslamislar. JFK ile oldurulmeden 3 hafta once gorusmusler. Ayni zamanlarda baska Dunya liderleriyle de gorusmusler. 1965 yilinda Dunya liderlerine nukleer silahsizlanma ile ilgili mesaj vermisler.

20- Dorsay

Yarim metre boyundalar. Cassiopeia'dan geliyorlar. Baska uzayli irklari yiyorlar. Baska bir uzayli irkiyla uzun yillar savas halinde olmuslar. En son 2001 Kasim ayinda Alpler'de gorunmusler.

21-Magell

Utangac irk diye biliniyorlar. Bariscilar, Guney Amerika'da yer altinda Usleri var. Insanlardan uzak duruyorlar. Bazilari Brezilya ordusu tarafindan 12 yil boyunca gozaltinda tutulmus. En son 2003'te Meksika'da gorulmusler. 2016 yilinda kendi turlerinin, Dunya'yi ziyaret etmesi bekleniyor.

22-Akart

Sextans takim yildizindan geliyorlar. 1996'da Brezilya-Varginha'da bir gemileri dusmus. Amerika milyarlarca dolar odeme yaparak, Brezilya'nin elindeki iki Akart'li varligi almis. En hizli gemilere sahipler. En son ziyaretleri 2002 yilinda yine Brezilya-Varginha dolaylarina olmus.

23-Maitre

Megopel yildiz takimindan geliyorlar. Insan boyundalar. Dunya'yi xok eskiden beri ziyaret ediyorlar. 26 gezegende koloni olusturmuslar. Dunya'daki kolonilesmelerine "Council Of the 5" izin vermemis. 5000'e yakin erkek insan kacirdiklari biliniyor.En son 2006'da Alaska'da gorulmusler.

24-Dries

2.5metre boyundalar. Karmasik bir beyin yapilari var. Insan kacirma calismalari var. Cetus takim yildizindaki ucuncu yildizdan geliyorlar.Hayvan yiyorlar ve 2022'de kendilerini insanlara tanitacaklarmis.

25-Lang

70cm boyuna kadar buyuyorlar. Coma Berenices takim yildizinin 6.yildizindan geliyorlar. Iki farkli uzayli irki tarafindan verilen bilgiye gore Lang'ler Insan tarihinin baslangicindan beri 10 milyona yakin insan kacirmislar. En son 2006'da Yeni Zellanda'da gorunmusler.

26-Smad
Resimleri yok. 20/ye yakin gezegeni kolonilestirmisler.

27-Tengri-Tengri

Tengri gezegeninden geliyorlar. ilk 10.000 yil once Dunya'yi ziyaret etmisler ve su anda yer altinda 10 milyona yakin nufusu olan yerlesim yerleri var. Kendi irkindan 5 milyonunu barindiracak kadar buyuk bir gemileri var. Tarih boyunca Dunya liderleri ile iletisime gecmisler. En son 2003'te Arjantin'de gorulmusler.

28-Graysli

 Insan boyutlarinda ipek gibi yumusak saclilar. Virgo yildiz sisteminden geliyorlar. Ilk defa 3000 yil once Misir tanrilarini ziyaret etmisler ve bir sure orada yasamislar. Djoser piramiti onlar icin yapilmis. En son 2002'de ve 2004'te Dunya'da gorulmusler.

29-Anunakene

Niburu gezegeninden gelmisler.Gezegenleri Dunya ile ayni Gunes sistemindedir ama su anda yorungede degil.Ancak her 4000 yilda bir yorungeye girip Gunes'e yaklasiyor. Boylari 2.5-3 metre dolayindadir. ANunakiler Dunya'yi ilk ziyaret ettiklerinde burada cok onceden gelmis ve koloniler kurmus baska irklar oldugunu gormusler. Bazilari cok guclulermis ama Anunakiler onlari yenerek Dunya hakimiyetini ellerine gecirmisler. Dunya uzerinde bir cok uzayli olmayan (non-alien) yani dunyali yasam yaratmislar. Ilk insanlarida onlar yapmislar. Ilk insani yarattiklari zamanda Anunakilerin krali Samael ve kralicesi de Lilith imis. O zamanlar Dunya uzerindeki reptilian irkinin farkinda degillermis. Sadece diger bir irk olan Zeta Reticulailerle isbirligi yapmislar. Sonra bilinmeyen bir sebeple dunyayi terk etmisler. Ayrilmadan once Zeta'ki bir alt tur yaratmislar(Pharaohs) ve Misir'i yonetmesi icin birakmislar. Sonra reptilianlar Misir'li rahiplerin arasina siziyorlar ve Anunakilerin yarattigi Zeta'li Misir tanrilarinin egemenligine son veriyorlar ve dev bir irk yaratiyorlar.
Anunakiler, birgun mutlaka doneceklerine dair soz vermisler. Dunya'da neler olup bittigini biliyorlar. Niburu gezegeni Gunes sistemine girince, hava ve suda degisimler ve felaketler oluyor.

30-Afim

Lyra takim yildizindan geliyorlar.Insanlardan kucukler ve derileri mavi noktalarla kaplidir. Kadinlari acik, erkekleri daha koyudur.Gezegenlerinin adi Crimea-Ai-Petri'dir. Teknolojileri cok gelismistir. Insanlara yaklastiklarinda gorunmez olabilirler. 20'ye yakin gezegeni kolonilestirmisler. Gemileri cok kucuktur. Insanlar uzerinde calisma yaptiklari icin Dunya'yla ilgileniyorlar.

31-Solipsi Rai

Bariscil ve uyumlu bir irktir. Biz onlari 'griler' olarak biliyoruz. Cygnus takim yildizindan geliyorlar. Vahsi irklari kendilerinden uzak tutan cok guclu bir silahlari var.

32-Puxhity


Dev irk olarak biliniyor. Yaklasik 4 metre boyundalarmis.Tahminimce reptilianlarin Misir tanrilarini yok ettikten sonraki yaratmis olduklari irk olabilir.Dunya uzerinde sadece 2000 tanesi yasarken, insanlarla yasadiklari sorunlar yuzunden cogu Dunya;yi terk etmis. Sadece 25 tanesi geride kalmis, onlarda insanlar tarafindan yok edilmis. Dev irk bir cok kulturde mitolojik hikayelerde anlatiliyor.

33-X5-Tykut

Bu tur, Maitre irki tarafindan kole olarak yaratilmistir. Genellikle Maitre'liler tarafindan gorevli olarak Dunya'ya gonderiliyorlar. Olumsuzler. Organik degiller.Yalniz yapilirken kullandiklari malzeme az oldugundan sadece 300 kadar uretilmisler. En son 1997'de Avustralya'da gorulmusler.

34-Tanzany


Perseus takim yildizindan geliyorlar. Dunya uzerindeki binlerce kayip ve olu insanin sebebi olabilirler. Teknolojileri gelismistir. 1.7 metre boyundalar.500 sene kadar yasayabilirler. En son 1999'da New York'ta gorulmusler.

35-Airk

Aphiuchus takim yildizindan geliyorlar.Bariscil bir tur. Dunya'ya nicin geldikleri bilinmiyor. Cok kisa sureli ziyaret ediyorlar. Genellikle baska bir noktaya yolculuk yaparken, kisa bir sureligine durup geri gidiyorlar. En son Mayis 2003'te Londra yakinlarinda gorulmusler.

36-Vinnytvary

Pavo takim yildizindan geliyorlar. Gizemli gucleri olan,saygili ve bariscil bir tur. Binlerce yildir Dunya ziyareti yapiyorlar. Insanlarla ilgilenmiyorlar. 2000 sene kadar yasiyorlar. Normal insan boyundalar.Vejeteryanlar.En son 1995'te Ukranya'da gorulmusler.

37-Strom

Ursa Minor takim yildizindan geliyorlar. 2m boyundalar. Ilk Dunya ziyaretleri Buz cagi doneminde olmus. 20'ye yakin kolonileri var. Gemileri sekizgen seklindedir. En son 1976'da Oregon'da gorulmusler. Bu irk bazi film ve video oyunlarda gosterilmistir.

38-Kalenia

Aquila yildiz siteminden geliyorlar. Insan kacirmakla ilgilenmiyorlar. Dunya'yi ziyaret etme amaclari 'maden ve minerallerdir'. En son 2003'de Izlanda'da bir volkanin yakininda gorulmusler.

39-Mythilae


Alya yildizindan geliyorlar. Ilk Dunya ziyaretleri 13 Haziran 1965. Insanlarla ilgilenmiyorlar. Genellikle Antartika'ya geliyorlar. En son 1997 Mayis ayinda Antartika'da gorulmusler.

40- Reptilianlar

Uc cesit reptilian irkindan birisidir. En az 15.000 yildir Dunya'da yasiyorlar. Bazi bilgilere gore milyonlarca yildir burdalar. Draco takim yildizindan geliyorlar. En az 500 tane gezegeni kolonilestirdikleri biliniyor. Bazi reptilian irklarinin sekil degistirme ve telepatik iletisim yetenekleri var. Dunya uzerinde bazen direk liderlik bazende arka planda durarak liderlik etmisler. Teknolojileri en cok gelismis irk olarak biliniyorlar. Genellikle gizli planlari ve programlari vardir. Bazilari istediklerinde gorunmez oluyorlar. Reptilianlarin elit grubu 'Drago' diye cagriliyor. Iliminatu denilen grubun kuruculari ve liderleridir. Dunya'da yer altinda usleri var. Bermuda S.Ucgeni diye bilinen yerde, Danimarka'da ve Yeni Zellanda'da.

41-Alcohbata

Baska irklar tarafindan'Parazitler' olarak biliniyorlar. 100'e yakin gezegen kolonilestirmisler. 5000'den fazla gemileri var. Insan kacirma calismalari var. Perseus takim yildizindan geliyorlar. Cok saldirganlar. Bazi ucak kazalarinda paylari var. En son 2001'de Kanada'da gorulmusler.

42-Negumak

Dunya'yi ilk defa 1989'da ziyaret etmisler. Insan kacirma ve uzerlerinde deneyler yapma calismalari var. "Independence Day" filminde uzayli diye gosterilmis. Devletlerin en cok korktuklari irklardan biridir.

43-Zeta Reticulai

Grilerle karistiriliyorlar ama degiller. Nets takim yildizindan geliyorlar. Annunakilerin muteffikleridir. Birlikte farkli gezegenlerde calismalar yapiyorlar. Dunya ile ilgilenmeleri icin yilda en az 25 kez Dunya'ya gorevli olarak gonderiliyorlar. Annunakilerin Zeta'lardan yeni bir insanimsi gorunen tur yaratarak Misir'da 'firavunlar' olarak liderlik etmeleri icin birakmislardi. "Akhenaton" en son liderleridir. Reptilianlar'a yenik dusunce gorevi sona eriyor. Firavun ailesi Annunakilerin yarattigi ilk insanimsi-Zeta turudur. Soylari Dunya'da hala devam etmektedir. DNA'larinda diger insanlara orana yuzde 30 farklilik vardir.

44-Tarice

Resimleri yok. Genellikle volkanik daglarin cevresinde goruluyorlar. Insanlarla ilgilenmiyorlar. En son 2000 yilinda Norvec yakinlarinda gorulmusler. Nerden geldikleri bilinmiyor.

45-Puritav-Illumu

 Ozellikle Oregon cevresinde goruluyorlar.Nerden geldikleri bilinmiyor. Okyanuslarla ilgileniyorlar. Deniz altinda giden gemileri var. 1980 ve 1990 yillarinda bazi deniz altilarla kazalari olmustur. Bariscillar. En son 2000 yilinda Sanfransisko dolaylarinda gorulmusler.

46-X-1Z
Resimleri yok.Dunya'ya sadece Elazig yakinlarina iki gez gelerek gorulmusler.

47-Caraveldi

Cok tehlikeli bir irk. Chamaeleon yildiz takimindan geliyorlar. Boylari 3 metredir.Dort tane kollari var.150 yil kadar yasiyorlar ve En son 1976'da New Orleans yakinlarinda gorulmusler.

48-Elffaf

Bootes yildiz sisteminden geliyorlar. Grilerle karistiriliyorlar. Dort farkli DNA tasiyorlar. Dunya uzerindeki metallerle ilgileniyorlar. En son 2005'de Costa Rica'da gorulmusler.

49-Matrax


Delphinus yildiz takimindan geliyorlar.400 yil kadar yasiyorlar.Binlerce yildir Dunya'yi ziyaret ediyorlar. "Independence Day" filminde gosterilmisler. En son 1996'da Marseille-Fransa'da gorulmusler.

50-Tisar

Insana cok benziyorlar. 1977-78 yillarinda Italya-Siena yakinlarinda 2 tanesi yakalanmis ve uc gun sonra Italya'daki Amerikan ussune transfer edilmisler. Sonrada bilinmeyen bir yere transfer edilmisler. En son 2 Ocak 2001'de Canada yakinlarinda gorulmusler.


51-Ellina

Elf dizi karakterinin bu irktan esinlenerek yazildigi soyleniyor. En cok germen ulkelerinde ormanlik alanlarda goruluyorlar. Kendielrine yaklasan insanalri korkutmaktan zevk aliyorlar. En son 2004'te Munih yakinlarinda gorulmusler.

Kaynak: http://exopolitics.blogs.com/files/russian.secret.alien.races.book.pdf
Dante Sentori



Ekleme: 18/05/2017
Ilgilenenler icin asagidaki linkte 32 farkli irkin resimleri cizilmis.
https://www.slideshare.net/exopolitika/32-extraterrestrial-species-ray-kosulandich-multigenerational-contactee

41 yorum:

yaratmak ALLAHa mahsustur o ırk insanı diğerini yarattı diyor böyle diyen inanan kafir olur
bunlar cinlerdir evliyaullah marsta cin sultanlıgının olduğunu söyler ve islami kanunlarla yönetildiğini uzay gemilerinin olduğunu dünyayı ziyaret ettiklerini silahları inceledikleri dünya yok olmasındiye 3,dünya savaşında mehdi as. yardım edecekler nükleerlerin patlatılmasını engelleyecekler israil mescici aksayı patlatmak için bomba koyunca patlatınca mescidi aksayı koruyacaklar ve israilliler bu patlamada çok zarar görecekler abdullah gürbüz baba youtube izleyin ve süleyman tunahan marsta kuran eğitimi vermiş zattır

Arif Kardes, Duydugunuz herseyi cinler, seytanlar deyip kesip atmak en kolayidir ama kesip atarken bile bir saniye on yargiyi kenara atip, dusunun. Biraz derinlemesine dusunurseniz aslinda sizdeki bilgilerlede ortak yanlar cok. Yeterki onyargisiz yaklasin. Kuran'da goktekiler hatta yerin altindakilerden zaten bahsediliyor. O konuya hic girmeyecegim. Esas vurgu yapacagin sey Kuran'da "cin" ve "seytan" diye anlatilan varliklar farkli irklardan olan uzayli varliklardir. Seytanlar gunumuzde reptilianlar diye bilinen bir irktan gelen bir turdur. Keci sembolu kullaniyorlar.'cin' diye bilinenler ise ufak boylu bir irktir. Iyi olanlarida var kotu olanlarida. Ben 'griler' olarak dusunuyorum. Evet bu grilerin Isa peygamberle beraber Dunya'ya gelip, reptilian irkinin (keci-seytan)hakimiyetine son vereceklerine bende inaniyorum.2018'de geleceklerine inaniyorum. Siz ve ben sadece ayni resme farkli gozluklerle bakiyoruz. Buda doganin kanunudur. Herkesi kendi dusuncesiyle sevmek saymak lazim. Bizler farkli renklerle cok daha guzel "Bir"oluruz.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Ben A bir alpha centauriyim.dilinizi uzun zamandir konusuyorum.ben ve benim sahte kimligim insan kiligindayiz her yerdeyiz .dna larimiz ayni . Dunya sizin biz sizi ellemiyoruz.cunku allahin melekleri biz ve diger yabanci irklardan siz insanligi koruyor.ama bu dunyada sizden once yasiyorduk.

hiim bildiklerinizi bizimle paylasirmisiniz? Aasmaestefan@gmail.com

metro-e@hotmail.com adresinden bildikerini paylaşırsan kendini tanıtırsan memnun oluruz

metro-e@hotmail.com adresinden bildikerini paylaşırsan kendini tanıtırsan memnun oluruz

sahsi bir bilgim yok. Yukarida verdigim linkteki kitabin tercumesini yaptim. o kadar. Bu bilgilerin hicbirisi bana ait degil. siz biliyorsaniz birseyler siz bana yazabilirsiniz. Aasmaestefan@gmail.com

Bir de bu ilginizi çekebilir: www.rael.org

evet baktim cok ilginc buldum. tesekkur ederim.

müslümanlar KUR'ANI ANLASA ZATEN dünyada huzur olurdu. KuR'ANDA YAZIYOR. OKUYUN ANLAYIN. cin falan değil onlar. cin ve insan dışında kaç mahluk var oku. Kuranın ilk ayetidir oku oku. gerzek müslüman

Bilmem kaç milyon ışık yılı uzaklıktaki başka bir galaksiden buraya gelecek kadar gelişmiş bir ırktan bahsediyosun ve insanları ve hayvanları kaçırıp kanını içiyolar öylemi ? Kusura bakma ama bu biraz komik geldi bana..

ben demiyorum onu..kitabi yazan demis, ben sadece tercume ettim. Elestirilerinizi kitap yazarina yazin. belki sizin icin bir cevabi vardir.

bu tür şeyleri bir zahmet dindarlar okumasın hepiniz vik vik aynı şeyi söylüyorsunuz tamam ezberledik şeytandır cindir hadi gidin kendi sitelerinizde vakit geçirin. burada işiniz yok

blogger kardeşte değişik sitelerden çeviri yapmış zaten bu kadarını kendi yazmasını bilmesini bekleyemezsiniz

Yahu ALLAH AŞKINA... Leblebi tanesi kadar beyniniz yok mu sizin... Yüzlerce ırklar, Milyonlarca yıllardan bahsediyorsunuz, her bir ırkın 5000 falan uzay gemileri... Fantastik Bilim Kurgu Hastası falan mısınız siz ya ? Yok birileri 1000 senedir yer altında yok diğerleri 3000 senedir su altında yok efendim ötekiler ormanda falanda filanda... Size ALLAH başka bir varlık yaratmamıştır demiyorum, uzayda yaşayan ALLAH'ın yarattığı varlık-varlıklar olabilir tabiki... Ama siz leblebi beyinliler gibi burnumuzun dibinde yaşadıklarını, bizden üst teknolojilere sahip olupta bizim yakında su bulamıyacağımız bu dünyaya gebe falan olduklarını düşünmüyorum... Ayrıca tüm resimler fiyasko! Şu ana kadar tek bir ırk olduğu tespit edildiği doğrudur. Gerisi sizin gö...tünüzden ve leblebi beyninizden aldığınız yardımlar sayesinde oluşan Fantastik yaratıklar :)

25 numaralı ırk Lang'ın resmi sembolik midir bilemem ama 1999 yapımı Farscape dizisinde "Pa'u Zotoh Zhaan" rolundeki karakter ile aynı neredeyse, resim alıntıya çok benziyor

bende baktim ama biraz hiristiyan propagandasi gibi geldi bana

uzaylilara inaniyorum ama cogu uydurma

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Hacı resimlerde bilgilerde yalan 20.resimdeki uzaylı mass effect oyunundaki bir ırk. Irk isimleri de uydurma perseusmuş tengri imiş. Adamlar Akenaton u bile uzaylı yaptı görüyor mu. Oysa Akenaton hz. Yusuf zamanında yaşayan müslüman firavundur.

harika çeviri teşekkürler

Arif Bey, mehdi ye inananlar da kafir olur... Müslümanlıkta mehdi inancı yoktur. Bilgilerinize...

Heryerde kuran arapca okunuyor kim biluyor arapcayi herkes kendi dilinde anlayarak ogrense su dini daha guzel olmazmi

aasma ve giamo bence yorumlara cevap vermeye uğraşmayın boşuna kendinizi yoruyorsunuz. NE ANLATIRSANIZ ANLATIN HERKES KAB'I KADAR ALIR... eminim biliyorsunuz ki henüz 3. boyut varlıkları ile bir arada yaşıyoruz 4-5 boyut yükselişi için bilgi kapıları açıldı ama maakesef herkes aynı düzeyde alamıyo.:( ''( bilgiyi arayıp bulanlar ileri boyutlara ulaşacaklar, herşeyi bildiğini sananlar ise kendi kaos dünyaları ile başbaşa kakacaklar^^) NEİL DONALD WALSCH - ALINTI SÖZ.

Konuşalım:) Her hangi bir teknolojiye ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Bedenini ürkek tutma. Burak Can Özaydın

Allah mukaddes Kurani Kerimde en ustun gucunu insan bendesine vermisdir tabi musulman ve mumin olanina aitdir .O ki, kaldi bu uzayli irkina bunlarinda varligina dair islamiyetde bildirilmisdir islami hadislerden gelen bilgilerden

Hangi uzayli tek irk tespit edilmiş

Dunya dışı yaşam olduguna inaniyorum lakin bu resimlerin alayi sahte hepsi uydurma

Her halkin bir mifolojisi var her her mifolojide biri gelecek yazili, mehdi,isa ,uzeyir ve.s birlerinin bur yerde geleceyine inaniyorum, ve insanlara bakinca da anliyorsunki aslinda insanlar da cok farkli sanki dunya disi irklarin insan figiru. Inananlara gelince biri bana aciklaya bilirmi ademle hevvaysa ilk insan bunlardan nasil hem mavi gozlu beyaz tenli, hem afrikali, hem jopon yarandi. Demekki kafir mumin demekle olmuyor, ilimle cevap bulunur her soruya.

Uzaylilar cok merak etdiyim bir konu. Belki bir gun hayatda raslasma umudile...

bu çeviriyi kitap şeklinde bi yerde bulmamız mümkün müdür?

Benimle arkadaş olurmsun?😊

mehmetcavdar019@gmail.com

2018 de gelmediler kardeşim şuan 2022 deyiz üzgünüm aknswjndjswjdj

Arkadaslar lutfen onyargıda bulunmadan önce biraz araştırın.bu resimler tabiki gercek deyil.Bahsedilen kitaptakı dunya dışı varlıkların gercek resimleri kaybolan orjinal kitapta mevcutmus.bunları online olarak yayınlayan kisi resimleri benzetme amaciyle koymus.

Rabbimizin yaratma sanatı sonsuzdur sonsuz güç sahibidir.Allahın koskaxa evrende birtek insanı yaratmıştır demek komik deyilmi mutlaka baska alemlerde türlü türlü mahlukar yaratmıştır amma bizden ileri amma geri bizlerin yeri evrende kumsaldaki kum tanelerini düşünün tek kum tanesi kadarız.nice büyük islam alimleri vardırki 18 bin alemden bahseder

Bu kainatta sadece biz varız demek insanın egosundan başka bir sey deyildir.

Yorum Gönder