6 Kasım 2014 Perşembe

Kutup Kaymasi Gerceklesiyor. Hayatta Kalmak icin Neler Yapmaliyiz?





Bir suredir Dunya'mizin kutuplarinda yon kaymasi gerceklesiyor. 2010'da basladi ve 2012'den beri hizlanarak devam ediyor. Bu nedenle dogada, insanlarda, bitki ve hayvanlarda inanilmaz degisiklikler oluyor. Yerkure kendini yenileyerek bir ust boyuta geciyor. Yani yeniden doguyor. Bu yuzden de Dunyamiza yuksek frekansli bir enerji geliyor. Bu enerji insan bedenine zarar vermiyor ama insan zihni uzerinde cok etkili oluyor. Insanlar foton enerjisi denilen bu enerjiyle daha zeki daha sevgi dolu ve daha duygusal olmaya basliyorlar. Yada bu degisime uyum saglayamayarak daha kizgin, daha saldirgan olup depresyon geciriyorlar. Foton enerjisine bagli bu degisime uyum saglamak icin, sevmeyi ve kalbimizle yasamayi ogrenmemiz lazim. Aksi halde bunalim gecirip kendimize veya baskalarina zarar verebiliriz. Zihnimizi susturmayi ogrenmemiz lazim. Zihinde yasama donemi kapaniyor. Kalbe, sevgiye gecis yapiyoruz artik.

Son yillarda gittikce artan cinayetlerin, intiharlarin, tecavuzlerin, depresyonlarin, savaslarin ve tahamullsuzluklerin sebebi de budur. Ayni degisim bitki ve hayvanlarda yani tum dogada olmaktadir. Enerji dozu arttikca insanlarin iliskilerinde degisimler olabilir. Uyum saglayamayan insanlar; evlerini, islerini, evliliklerini kaybedebilirler. Insanlar bu donemde tum duygularini en ust duzeyde yasarlar. Sevgi en ust duzeyde, nefret en ust duzeyde olur. En siddetli kin ve nefret, en siddetli bunalimlar en siddetli sevgi ve duygu hassasligi yasarlar. Bunun farkina varanlar, dengede olmayi ogrenmeli, uyanmali ve kalpe inip sevgi enerjisiyle yasamalidirlar. 2012'den itibaren dogan yeni nesil cocuklar bu enerjinin etkisiyle hem cok zeki hem de sevgi dolu olacaklar. Kutup kaymasi gerceklesirken; yeni doganlarin DNA'lari da yine bu yeni enerjiye bagli olarak degisecek. Olaganustu yetenekleri olan insanlar olacak. Insan omru uzayacak ve farkli boyutlardan varliklarla birlikte yasama imkani dogacak.





Artik eskiden oldugu gibi yasayamayiz. Eski Dunya'nin, eski enerjinin, sonu geldi. Dunya ile birlikte uzerindeki tum canlilar kendini yenilemek zorundalar. Aksi halde yerkure bir ust enerji boyutunda yeniden dogarken, uzerinde yasayan tum canlilar kendisiyle birlikte kendini yenilemezlerse; zarar gorebilirler. Cunku degisimle beraber tetiklenecek depremler, seller, volkanik patlamalar ve hava degisimleri, gokyuzunden gelebilecek felaketler tum dusuk titresimli varliklari cok etkileyecek. Dunya'miz kutup kaymasindan sonra yeni pozisyonuna gectiginde sadece pozitif enerjiyle, sevgiyle yasayanlar devam edebilecek ve kendi alaninda yeni dunyasini, realitesini olusturacaklar. Cunku Dunya'ya gelen yeni enerji sadece pozitif enerjidir. Pozitif enerji, negatif enerjiyi donusturur. Ancak siz hala negatif olmaya devam edip eski enerjide kalmaya calisirsaniz, o zaman aci sonuclar yasayabilirsiniz. Buna; ayriliklar, cokusler, kayiplar, hastaliklar, savaslar ve dogal felaketler vesile olur.



Kotu iliskiler, kin, nefret, kizginlik, hastalik ve savaslar sizi daha da kotu duruma sokarak negatiflestirir. Bu da olumsuz sonuclar getirir. Bazi ulkelerin bilerek tum Ortadogu ve Afrika'yi kaosa suruklemesi de bundandir. Buralarda negatif enerjiyi cogaltarak, Dunya'daki bu degisimi engellemeye calisiyorlar. Nufusu azaltmaya calisiyorlar.

Georgia Rehber taslarinda tum dunyaya yazilmis bir mesaj var. Dunyadaki buyuk bir degisimden sonra hayatta kalacaklar icin yazilmis bu mesajda; yeryuzu uzerindeki nufusun 500 milyondan daha fazla olmamasina dikkat cekilmis. Bu da gosteriyor ki planladiklari olaylarla, dunyada az sayida insanin kurtulmasini hedefliyorlar.

Bu nedenle sizin enerjinizi asagi cekmelerine izin vermeyin. Kendinizi nefretten, kinden, saldirganliktan, asiri hirstan ve din- mezhep catismasindan uzak tutun. Dogaya acilin, hayvanlari ve insanlari sevin. Bitkilere, topraga ve hayvanlara dokunarak arinin. Karsiniza cikan zorluk ve olumsuzluklarla savasmayin ve geri cekilin, birakin gitsinler. Siz savastikca guclenirler..

Sizi mutsuz eden kisilerin listesini yapin ve onlardan uzak durun. Sizi mutlu eden kisilerle ve seylerle zamanizi gecirin ki kalbinizde sevgiye yer acilsin.Yeni enerjiyle birlikte pozitiflenip arinin ve yukselme sansi edinin. Kendinizi ve baskalarini affedin, yapabildiginiz kadar ozur dileyin. Kalbinizi acin ve sesini dinleyin. Ona yaptiginiz yanlislari sorun; kalbiniz sizi tek tek cevaplayacaktir.

Yanlislarinizi gorun ve iyi bir insan olun. Insanlara ve hayvanlara yardim edin. Sokaktan veya barinaktan hayvan sahiplenin..Size daha cabuk sevgiyi ogretirler. Sevgi evrendeki en guclu enerjidir. Bu sevgi enerjisi yaraticinin var etme ve donusturme enerjisidir. Titresimi en guclu olan enerjidir ve kurtulusun tek yoludur. Ayrica tavsiyem; babadan kalma eski tohumlari stoklayin, kirli sulari temizleme yontemlerini ogrenin. Olasi bir zorluktan kurtulmak icin kendinize simdiden uygun bir toplanma yada yasam alani belirleyin. Bir sure Gunes isinlari bize ulasamiyabilir ve kisa bir buz devri yasanabilir. Bu konuyu arastirin ve gercekleriyle ogrenin.


                                      Kalbimden hepinize kocaman sevgiler gonderiyorum.

                                                                        Aasmaestefan@gmail.com

25 yorum:

Enerjiler en büyük güç kaynağıdır.Negatif etkileri yok etmek sanıldığı kadar kolay değil .Dünyamız ciddi bir sınavdan geçiyor.Gerçekte insan olmayı öğrenirsek herşey daha güzel olacaktır.

Biz dışarıdan gelen etkilerle değil egomuzu yenerek kin, nefret ve kötü düşüncelerden arınmayi başarmaliyiz. Bu evrimi tamamlarsak o zaman boyut değiştirebiliriz.

Biz dışarıdan gelen etkilerle değil egomuzu yenerek kin, nefret ve kötü düşüncelerden arınmayi başarmaliyiz. Bu evrimi tamamlarsak o zaman boyut değiştirebiliriz.

Yazıyı yazmışsınız emeğinize sağlık. Ancak yanlış bilgilendirmeler yapmışsınız.

"Birileri dağ eteklerinde hazırlıklara başlamış bile." diyerek yolladığınız fotoğraflar oldu mu şimdi? İlk fotoğraf Yeni Zellanda'da bir köy. Hobbit Köy! Yüzüklerin Efendisi filminin çekimleri için hazırlanmıştı. Şimdi ise restoran gibi çeşitli hizmetlerle filmin hayranlarına hizmet veriyor. Diğer fotoğraf ise Afganistan'dan. Badahşan diye bir yerde 2013 yılında gerçekleşen bir heyelanın fotoğrafları. 2100 kişiden fazla ölümün yaşandığı bu olayın fotoğrafındaki insanlar birilerini toprak altından çıkarmaya çalışıyorlar.

Ayrıca uzun süre güneş ışığı göremeyeceğimizi nereden çıkardınız? Kaynak nedir acaba? Manyetik kaymadan bahsediyorsanız, dünyanın kutuplarındaki yön kayması 2010 yılında başlamadı. Manyetik kutuplar zaten her yıl bir kaç kilometre yer değiştirirler. Zira geçmişte de manyetik kutuplarda bir kaç kere yer değişimi olmuştur. 20. yüzyıl boyunca da 1100 km yer değişimi yaşanmıştır. Yazınızın diğer kısımları çok güzel. Enerji değişimleri ve canlılar üzerindeki etkileri vs çok doğru ama lütfen belirttiğim yerlerdeki gibi yanlış bilgilerle insanları doldurmayın. Zaten internet yeterince bilgi çöplüğüne döndü.

Sevgi ve saygılarımla,
Agni Parvata

Bilginin kaynağı nereden yoksa sadece motivasyon mu bu kaymanın sonuçlarını ilim açıklıyormu yazı çok güzel zaten kayma olmasada böyle yapmalıyız öyle değilmi

Resimler sembolikti. Yer altinda yada dag eteklerine yapilmis evler aradim o zaman bunlar karsima cikmisti onlari ekledim. Bir dahada ilgilenme firsati bulamadim bu yaziyla. Cunku iki yillik bir yaziydi. Bu yaziyi aslinda yazdigimi bile unutmustum taki facebookta paylasildigini gorene kadar. Bu yazinin simdi ozellikle Kasim ayinin degisimin baslangici olacagi mesajini aldigimdan beri. birden bire durup durup aniden ataga kalkmasi ve binlerce kisice farkedilmesi bana ilginc geldi. Saskinim ve sebebini bulmaya calisiyorum. Cunku eski bir yazi.

Ben bilim adami degilim, tamamen bana gelen vizyon ve mesajlarla yazdim bu yaziyi.. Bu gune kadar ilgi bile cekmeyen bir yaziydi. iki yil sonra bir haftadir binlerce paylasim yapildi. Aniden meshur bir yazi oldu. 😃

Bari biraz guncellerseniz yerinde olur madem ,ilgi var.

hallettim. Zamanim oldugunda eklemeler yaparim.

54 yıl noterde saklı kaldıktan sonra 2013 Nisan ayında basıma verilen ve beklenen kitap, Bedri Ruhselman'ın "İlahi Nizam ve Kainat"ta insanlığı bekleyen önemli değişimleri sayfa 276'dan itibaren günümüz türkçesine uyarlanmış olanından okuyabilirsiniz. Bu kitaptaki bu bölümlerin ve bazı bilgilerin açıklamasını günümüzde en iyi yorumlayan Bilgelik Eğitmeni Işık Yazan'dır. 34 haftalık Bilgelik eğitimlerinin ortalarında doğru Yeniçağ ve "İlahi Nizam ve Kainat" Kitap hakkında ayrı ayrı derslerde bilimsel açıklamaları ile anlatımları olmaktadır. Tabi eğitimlere katılanlara aktarılmaktadır. www.bilgelikbilinci.com

Dert etmeyin... Dünyada N-S kutup değişimleri bugüne kadar birçok defa tekrarlandı. Ancak, GPS lere bağlı olarak yaşadığımız dünyada bayağı teknolojik sorun çıkar. en son değişim günümüzden 41000 yıl önce olmuş ve 440 yıllık bir zaman süresine sığdığı sanılıyor. Bu dönemde yerkürenin manyetik gücünden de %5 civarında bir kayba uğradığı hesaplanmış.

Manyetik kutup kayması 1 milyon yılda 1 dereceden daha az olarak gerçekleşmektedir. Değişimi hissedilebilmemiz olası değil. - Maden Mühendisi (ODTÜ)

Bedri Ruhselman'ın İlahi Nizam ve Kainat'ın dersleri Bilyay tarafından online olarak verilecek .Ücretsiz derslere ilahinizamvekainatonline@gmail.com' a mail atarak kayıt olunabilir.

Bizim bahsettigimiz dunyanin besince boyuta gecisiyle ilgili bir kutup kaymasidir. DUnya uzerindeki sular belli bir dongude yer degistiriyor.Simdiki karalar bir zamanlar su altindaydi. SImdiki okyanuslar da bir zamanlar yasanilan yasam alanlariydi. Besinci boyuta giris surecinde bir kara delik misali solucan deliginden bir gecis yapmamiz olasi. O anda dunyanin manyetik Alani degisince bazi sarsilmalar yasanmasi ve bunun etkisiyle kutuplarda oynama, haliyle buna bagli olarak da sularin yer degistirmesi bekleniyor. Bu konuya; Alaniniz geregi bilimsel bakisinizi anliyorum ama biraz da spirutuel acidan arastirin lutfen.

Merhaba Yazınız yansıttığı öz açısından çok değerli. Ben hem facebook sayfamda paylaştım hem de yazarı olduğum izmirizmir.net internet sitesine bu gün itibariyle yazdığım bir yazıda alıntılar yaparak kendi yazımın arasında kullandım. Bunun için ayrıca sizden izin istemeli miydim emin değilim. Umarım sizin açınızdan sorun teşkil etmez. Lütfen mail adr verirseniz size yazımı göndermek isterim. selamlar özdener Güleryüz ozd07.gul@gmail.com

kullanabilirsiniz, izin almaniza gerek yok. Aasmaestefan@gmail.com

Dünyamızın kutup eksenlerinin kayması doğru. Bu bilgi NASA tarafından da doğrulanmıştır. Ancak yeryüzü titreşim frekansı değişmiyor. Biz insanlar ruhsal tekamül sürecinse titreşimsel realitimizin rezonans salınımına ulaştık. Diğer bir deyişle, içinde bulunduğumuz titreşimsel değişimin bir diğer frekansa uyumlanma çizgisindeyiz. Bu uyumlanmaya sizinde söylediğiniz gibi olumlu düşünce ve inançla geçebiliriz. Geçemeyenlerin yok olması açıklamasına ise katılmıyorum. Geçemeyenler kendi cehennemlerini yaşamaya devam edeceklerdir, ta ki kendilerine çeki düzen verip bir diğer olasılık hallerine ulaşana kadar. Biraz Katkıda bulunmak istedim. Saygılar

Teşekkür ederim. Yazımı siteye gönderdim ve henüz yayınlanmadı. Size göndereyim önceden. Ayrıca kişisel web sayfamda da paylaşmak istiyorum. Lütfen www.ozdenerguleryuz.com sayfamı özellikle de biyografi sekmemi okumanızı ve en altta bulunan yorum kutucuğuna bir şeyler yazmanızı isteyebilir miyim? şimdiden teşekkürler. Ö.G.

Tesekkur ederim Tuncay bey, uyariniz icin. Soylediginize katiliyorum. Evrende hicbirsey yok olmaz, kendi realitesinde kendisine uygun alanda evrimlesmeye hep devam eder. Bu iki yil onceki bilgilerimle yazdigim bir yaziydi. Hic geri donup okuyupta duzeltme yapmadim. Oysa 2 yilda ne cok sey degisti bilinc seviyemde. Bambaska yerdeyim su an. Siz uyarinca dikkatimi cekti. Butun eski yazilarima bir bir donup, gerekli duzeltmeleri yapmaliyim. Tekrar tesekkur ederim. Iyiki varsiniz

Enerji hiç bir zaman yok olmaz. Enerji yok edilemez! Enerji ancak dönüştürülebilir.
Dönüşmek için değişmek gerekir.

Bilinç seviyesi yeterli olmadığı halde yazı yazan , ahkam kesen tek siz degilsiniz elbette 🤗
Ne kadar çok bilgi kirliliği yaratıldığını da ben şu an iyi farkediyor um.
Madem farkettiniz ise neden yazınızı yayından kaldırmıyorsunuz acaba???

Merhaba,yazınızla gerçekten bir silkinme yaşadım.Üzerimdeki ilk etkisi bu oldu.Bi süredir üzerime adeta abanmış olan zihinsel gerilimin biraz azaldığını hissettim.Ne kadar sürer bilmiyorum tabi ki.Bunun her insanın tek tek göstereceği içsel çabayla alakalı bir şey olduğunu söylemişsiniz,bence de öyle.Konuyu ele alış biçiminiz çok aydınlatıcı,birbiriyle çok bağlantılı doğrudan tespitlerle.Tamamen tesadüfen okudum bikaç saat önce yazınızı ve hemen üzerinde düşünmeye başladım.Şanslı bi gün oldu benim için.Ellerinize sağlık..

Tesekkur ederim, lutfen diger yazilarada goz atin. Uyanis icin onemli yazilarim var.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

https://www.youtube.com/watch?v=lFV1vScvpy4&list=RD_deEqA9gAG0&index=4

Yorum Gönder