27 Ekim 2014 Pazartesi

Nemrut Dagi Tufan Sonrasi Medeniyetin Yeniden Basladigi Noktadir



                                

Saygin bir gazeteye ait bir blog sayfasinda, Nemrut Dagi'ndaki heykeller icin; yazin serinlemek amaciyla oraya cikan Sumerliler'in heykelleridir diye yazildigini gorunce, hayretler icinde guldum ve bu konuyla ilgili gordugum vizyonlari paylasmak istedim.

Evet Nemrut Dagi cok ozel bir dagdir. Bir vizyonda Tufan sonrasi 3 tane uzay gemisinin sularin cekilmesiyle yeniden gorunen Nemrut Dagi'nin tepesine indiklerini gormustum. Piramit seklindeki gemilerden iki tanesi Sumer krallarini ve aile bireylerini tasiyordu. Digeri ise Nuh peygamber ve ailesini, hayvan ve bitki DNA'larini tasiyordu.

Bence Nemrut Dagi Tufan sonrasi ilk inilen kara parcasiydi ve medeniyetin yeniden basladigi ilk noktaydi. Oradaki heykeller Medeniyeti yeniden baslatan Sumer Tanrilari ve secilmis insan Nuh peygamberi temsil ediyor. Bunu bilen bazi ulkeler, bu bilgileri ozellikle gizlemekte ve ileride kendilerinin olacagi dusuncesiyle sabirla beklemektedirler. Turkiye'ye dusen gorev; bir an once gizlilik icinde, Nemrut Dagi'nda  kazi yapmak ve tum dunyayi sok edecek bilgi ve belgeleri ortaya cikarmaktir. Bu bilgiler tarihi degistirebilir. Tam heykellerin arkasinda yuksekce bir tepe var. Piramit goruntusu var. Orda cok onemli seyler var. Ne olduklarini yazmayayim ama bazi ulkeler icin cok onemli seyler. Oyleki bunun icin savas bile cikartabilirler. Heykellerin buyuk olmasinin sebebi, Nuh'da dahil, Sumer krallarinin simdiye gore cok buyuk olmalaridir. Boylari 3-4 metre uzunlugundaydi. Binlerce yil yasayabiliyorlardi.




                                        
Bu resimde tasfir edilen olay: Sumer krali Tanri Enki ve Hz.Nuh'un Tufandan sonra Nemrut'un tepesinde ilk karsilastigi andir. Tanri Enki, Hz.Nuh'a icinde hayvan ve bitki dna'larinin oldugu uzay gemisini vererek, sular cekilene kadar guvenli bir yerde beklemesini soylemistir. Bu gizli gorusmenin tasviri Sumer tkayitlarinda vardir. Sular cekilmeye basladiginda Hz.Nuh ve ailesi bu uzay gemisiyle Nemrut Dagi'na inmis ve bir sure sonra ise Enki ve digerleri gelmistir. Bu resimde de o ilk karsilastiklari an tasvir edilmistir.

Denilenin aksine, Nuh'un gemisi tahtadan yapilan bir gemi degildir, gercektende milyonlarca cift hayvani bu gemiye yuklememistir. Lutfen biraz hayal gucunuzu kullanin, milyonlarca hayvan cesidi var. Onlarin bakimi ve yemlenmesi var..Uydurduklari hikayedeki tutarsizliklari anlamak icin cok az dusunmek bile yeterli. Olay DNA kopyalanmasidir.

Diger bir vizyonumda, Nemrut Dagi'nin talan edildigini, toprak altindan belgeler cikarilarak kacirildigini gordum. Bu vizyonu gorene kadar Nemrut Dagi konusunda pek bilgim yoktu. Nicin bu vizyonlari aldim bilmiyorum. Belki bir uyaridir. Birileri yazdigimi dikkate alip orayi koruma altina almalidir. Tarihi bilgi ve belgeleri elde etmek icin Irak'a savas acanlar, ayni amac icin Turkiye'ye saldirmasi sasirtmamali.


Dilerim, Nemrut kendini dogru insana acar!


Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com

1 yorum:

Yorum Gönder