15 Ekim 2014 Çarşamba

İyilerle Kötülerin Savaşi Geliyor



Dunya uzerinde insanoglunun yasami basladigindan beri iyiler ve kotuler arasinda bir savas var. Oyle bir savas ki daha once bir kac defa tekrarlanmis, nukleer bombalar kullanilmis ve insanlik yok edilerek tekrar baslatilmistir. Tufanlarin olmasinin sebebi yeni ve temiz bir baslangic yapmaktir. Ama iyi olanlarla. Fakat her seferinde iyilerle baslayan hayat yine kotulerin kontrolune gecmis. Tipki simdi oldugu gibi. Binlerce yildan beri dunyamizda negatif gucler, yani kotuler daha etkili olmaktadir. Buna seytani guclermi dersiniz, repitilanlar mi dersiniz, negatif enerjili guclermi dersiniz, size kalmis. Sonucta kisaca iyiler ve kotuler bir savas halindedir ve ne yazik ki sans kotulerden yanaydi...Simdiye kadar...

 Hz.Muhammed zamaninda  Mekkelileri peygambere karsi kiskirtarak savasa zorlayan israil ogullari, tarihin her doneminde muslumanlari katletmek icin satin aldigi baska arap milletleri kullanmis ve elini kirletmemistir.(Simdi bile) Once birlik halindeki muslumanlari fitnelerle boldurerek sii, muaviye ve hariciler olarak birbirlerine dusman ettirip savastirdilar. Daha sonrada kendi iclerinde halifelik savaslariyla mesgul ettirip bir birlerini bogazlattirdilar. Tarih hep tekerrur etmis. Uyuyan muslumanlar binlerce yildir hep israil ogullarinin, Roma kilisesinin, Ingiliz kraliyet ailesinin kuklasi olarak tokatlanmislar. Birlik olamamislar ve bolunerek, dagilmislar. Zaten uclu ittifakin amacida buydu. Birlesmeyi engellemek..Bunun icinde dinleri ve mezhepleri kullandilar.

Iste bu ittifak simdilerde koalisyonunu cogaltarak yine gorev basinda. Zaten hep gorevi basindaydi. Binlerce yildir musluman ulkelerle, Ortadogu'yla oynadilar. Biri somurup gitti, yillar sonra bir baskasi gelip somurdu. Kusatan ulkeler degisti ama arka plandaki merkez hic degismedi. Sonunda tum Ortadoguyu kaos, kin ve nefret sardi. Birlik yok oldu. Sira kucuk parcalara ayirmaya gelmisti. Cezaevlerinden toplanan, egitilen ozel gorevli kafa kesen canilerin, islam adina tam da ortaya cikma zamani gelmisti. Cunku  daha bolunecek cok ulke vardi...Nede olsa din diye onlarin pesine takilacak cok akilsiz olacaktir. Once bunlarin yaptigi katliamlar telelevizyonlardan gosterilecek, tum dunyada islamiyetin siddet ve teror dini oldugu  algisi olusturulacak ve insanlar korkutulacak. Halk cozum beklentisi icine atilacakti. Boylece onlarla savas bahanesiyle Turkiye ve cevresindeki ulkeler isgal edilebilecekti. Yillardir hep ayni taktik..Irak'ta, Afganistan'da, Pakistan'da ayni yontem denendi. Desifre olmasina ragmen hala bu eskimis yontem kullaniliyor. Once teror sorunu yarat, ardindan halktan tepki bekle ve cozum uretmek icin harekete gec.

Buraya kadar artik zulm edenlerin yani kotulerin kimler oldugunu anlattik. Artik ezilen, somurulen, hastalik bulastirilan, haklari, topraklari ve madenleri gasp edilen, iyilerin yuzlerinin gulmesinin zamani geldi. Katledilen masum varliklarin, hayvanlarin ve yok edilen doganin intikaminin zamani geldi. Tum dunya uzerindeki iyilerin kazanma vaktidir artik. Iyiler deyince sadece insanligi kastedmiyorum. Evrenin isleyisine ve tekamulunu gerceklestirmeye calisan tum pozitif varliklari kastediyorum. On yillik bir zaman icinde butun taslar yerinden oynayacak. Ama ondan sonra guzel seyler olacak insallah! Gokten gelecek yardima 4 yil kaldi. Daha once Bedir Savasi'nda peygamberimize gelen yardim, Canakkale Savasi'nda Ataturk'e gelen yardim bir kere daha gokten gelir. Bas zalimin ulkesi yerle bir olur. Ansizin..sabaha dogru birden olur ki..ibreti alem olsun diger zalimlere..

Su an dunya uzerinde oyle iyi insanlar varki; simdilik sabirla orgutleniyorlar ve egitiliyorlar. Bunlarin bazilari kim olduklarini biliyorlar ki ben onlara bas secilmisler diyorum. Diger secilenler de ruyalarinda; zamani geldiginde uyandirilacaklari mesajini almis olanlardir. Bu secilmis kisilerin her birinin bir misyonu vardir. Cogu hala uyku esnasinda egitim aliyor. Zamani geldiginde uyandirilacaklar ve misyonlarini yerine getireceklerdir. Bu kisiler kendilerini bilirler. Mesajin Hak'tan oldugunu anlarlar. O duygu anlatilamaz ancak yasanir.

Secilmislerin 'Uyanma' zamani geldiginde hepsi sozlesmis gibi  gonderilen kurtaricinin yaninda yerini alacaklardir. Ulkemizin bir dogu ilinde su anda bir genc yasiyor. Esmer, siyah sacli. O cok guzel ve ozel bir insan, bekleyin onu. Hazirlanin o gune! Onumuzde zor yillar var ama onu beklemeye deyecek.

Ya Babil'de evinin bahcesinde odun kirarken sag gozune odun parcasi kacan ve o gozuyle goremeyen genc?...O da yasiyor su an. Kotuler icin. Tarih ikisinide yazacak..Gormesini bilene simdi..bilmeyene.. sonra..

Birlik olun ve birbirinizi sevmeyi ogrenin.


Sevgiler!

Aasmaestefan@gmail.com

0 yorum:

Yorum Gönder