5 Mayıs 2015 Salı

Ucuncu Goz Acma Teknikleri




Ucuncu gozumuz, iki kasimizin arasinda yer alan civit mavisi renginde bir gorme organidir. O bizim kozmik antenimizdir. Diger boyutlari gorme organimizdir. Enerji bedenimizin gozudur. Ucuncu gozumuzle diger boyutlardaki varliklari ve yerleri gorebiliriz. Kendi akasamiza ve Dunya'nin akasasina ulasabiliriz. Beynimiz biyolojik bir televizyon yada radyo gibidir. Ucuncu gozumuz ise onun antenidir. Bedenimizi yeterince sarj edersek, antenimiz iyi ceker ve erisebildigi frekanstaki bilgileri bize yansitir. Sordugumuz sorularin cevabini goruntulu yada yazili olarak bize verir. Bu yuzden ucuncu gozumuz bizim manevi mucizemizdir..

Ucuncu goz, bebekler dogarken aciktir. Cocuklar 8-9 yaslarina gelene kadar hala acik olur. Bu yuzden bu yaslardaki cocuklarin yaptiklari resimlere, yaratimlarina, konusmalarina dikkat etmek gerekir. Gozden izleme yaptiklari icin; bazen baska boyutlara ait bilgiler verebilirler yada gecmis yasamlarini hatirlayabilirler. Biz cocukken aktif olan epifiz bezimiz, zamanla beslenme seklimiz, ictigimiz klorlu su ve dis macunundaki floritten dolayi yavas yavas kireclenmeye baslar ve gorme alani azalir yada kapanir. Bu nedenle cocuklarimizi ve kendimizi, sekerli, asitli, hamurlu yiyeceklerden uzak tutmaliyiz. Floridsiz dis macunu kullanmali ve klorsuz su icmeliyiz. Organik yiyeceklerle beslenmeliyiz. Hazir yemeklerden uzak durmaliyiz.


Epifiz Bezinde Olusmus Kireclenmeyi Temizlemek Icin:

-Mavi tirpana balik yagini tuketebiliriz. (Kapsul olarak satiliyor.)

-Her sabah ac karnina limonlu ilik su icebiliriz.

-Salatalarimiza elma sirkesi eklemeliyiz. Bazilari ac karnina bir kasik sirke iciyor ama ben denedim mideme zarar verdi o yuzden tavsiye etmiyorum.

-Gunluk olarak, 2 litre suya bir tatli kasigi elma sirkesi ile yarim cay kasigi tarcin ekleyip gun icinde tuketebiliriz.

-Sabahlari bir dis taze sarimsagi, kesmeden butun olarak, hap yutar gibi yutabiliriz. Bu sekilde tuketildiginde koku yapmiyor ama eger yaparsa, limon suyuna katilarak tuketilmesi tavsiye edilir.

-Vucudumuzdaki melatonin ve serotonin miktarini arttiran yiyecekler tuketebiliriz.

Ucuncu gozumuzu acarsak, fiziki dunyaya bagli oldugumuz zincirlerimizi kirmis oluruz. Matrixden cikip gercekle yuzlesiriz. Ilizyon olan madde dunyanin onemi azalir. Bu nedenle hizli bir uyanis icin acilmasi cok onemlidir.

Asagidaki tekniklerden uygun olaniyla calismaya baslarsak, bir sure sonra gozumuzu kapattigimizda, safak kirmizisi renginde bir ekran goruruz. Sonra ara ara mavi veya altin renkli kivilcimlar gorulmeye baslar. Zamanla beyazlasma baslar ve beyazimsi ekrandan siyah beyaz goruntuler gelir ve sonrada renkli goruntuler gelmeye baslar. Genelde bebekligimizle ilgili goruntuler, hayvan goruntuleri yada doga goruntuleri ilk gorebileceklerimizdir. Derken televizyon ekrani gibi renkli, buyuk bir ekran acilir. Acilan bu ekranda telepatik olarak sorgulama yapabilir, soru sorabilir gelen cevaplari izleyebiliriz. Internetten nasil bilgi sorgulamasi yapiyorsak ayni sekilde burda da dusunce ile yapabiliriz.


1-Nefes Calismasi Teknigi
Gunde 10 dakika nefes calismasi yapabiliriz. Oturarak yada uzanarak; gozumuz kapali, derin bir nefes alip, karnimizi sisiriyoruz. Sonrada nefesimizi yavasca sonuna kadar birakiyoruz. Ara vermeden bu calismayi yaparsak zamanla ensemizde enerji hareketliligi ve bir sicaklik hissederiz. Sonra ucuncu goz alanimiz beyazlasmaya baslar.

2-'Hû' Sesiyle Acma Teknigi (Benim kendi egitimimde ogretilen bir sestir.)
Oturarak yada uzanarak, gozlerimiz kapali olarak derin nefes alarak karnimizi sisiriyoruz ve nefesimizi geri verirken Hûûûûûû diyerek nefesimizi bosaltiyoruz. Ardindan ara vermeden tekrar nefes aliyoruz ve yine bu sesi cikararak nefesimizi bosaltiyoruz. Bu calismanin sayisi en az 12 dir. 'Hû' sesi teta frekansindadir. Titresimi cok gucludur ve bedenimize faydalidir.

3- Gunes Enerjisinden Yararlanma Teknigi
Serotonin ve melatonin maddeleri epifiz bezinin calismasi icin gereklidir. Saglikli olmamiza da etki eder. Bedenimiz bu iki maddeyi; yiyeceklerden, Gunes enerjisinden ve karanliktan uretir. Gunduz serotonin, gece melatonin depolariz. Gece bedenimizde melatonin seviyesi yuksek, serotonin seviyesi dusukken, gunduz ise bu durumun tam tersi olur. Gunes isigindan mumkun oldugunca yararlanmaliyiz. Bedenimiz Gunes isinlarindaki D vitaminini serotonin uretiminde kullaniyor. Isik cokken melatonin az olur. Bu yuzden uyurken odamizin karanlik olmasi faydalidir. Bedenimiz daha cok melatonin uretir ve iyi uyuruz. Dolunaylarda isik cok oldugu icin melatonin seviyesi dusuk olur. Uyumakta zorlanabiliriz.

4- Muzik DinlemeTeknigi
Internetten ucuncu gozu acma muziklerini 21 gun boyunca; gece yatmadan ve sabah uyaninca birer kez dinleyebilirsiniz. Yalniz bilinc alti kodlamasi yapilmayan, temiz muzik olmasina dikkat edelim. Muzigi dinledikten sonra bas agrisi, tedirginlik veya sebepsiz bir sikinti hissediyorsak dinledigimiz muzik temiz degildir. Temiz muziklerde titresimimizin yukseldigini anlar, hafiflemis hissederiz.

5-Isik Imgelemesi Teknigi:
Bu teknikte ucuncu goz alanimizda sari bir isik oldugunu hayal ediyoruz. En az 15 dakika bu isigin orda ampul gibi yandigini dusunuyoruz. Sonra o isigin alnimizda indigo mavisi renginde bir daireye donustugunu ve bu dairenin cark gibi saat yonunde dondugunu imgeleyelim. Bu calisma sirasinda donen ucuncu goz cakrasiyla beraber kendimizi donuyormus gibi hissedebiliriz. Bu normaldir.
7-Yoga ve Meditasyon Teknigi
Her gun 10-15 dakika, kundalini yoga yaptiktan sonra ardindan, 20-30 dakikalik bir meditasyonla ucuncu gozumuzu acma calismasi yapabiliriz. Sessizce oturarak, gozlerimiz kapali ic sesimizi dinliyoruz ve nefesimizi takip ediyoruz. Zamanla ucuncu goz ekranimiz beyazlasmaya, sonrada renklilesmeye baslar. Epifiz bezinin kirecli olmasi ihtimalini goz onune alarak, calismalarimizda sabirli olmaliyiz.

8-Nesneleri Hayal Etme Teknigi
Herhangi bir nesneyi (vazo, bardak, cicek, fotograf vb) karsimiza koyup en az uc dort dakika o nesneye bakiyoruz. Ne kadar az goz kirparak bakarsak o kadar iyi olur. Sonra gozlerimizi kapatip, ucuncu goz ekranindan o nesneyi izliyoruz. Nesneler genelde holografik sekilde yada eski fotograf negatifleri gibi gorunuyorlar. Bu tur egzersizler, tembellesmis, kireclenmis epifiz bezini hareketlendirir.

9-Kundalini Calismasi Teknigi
Bedenimizdeki yedi cakranin ayni anda dengede ve tam kapasitede calismasiyla kundalinimiz yukselir ve aktif hale gelir. Imgeleme yontemiyle topraktan, altin renginde bir enerjinin gelip kok cakramizdan iceri girdigini ve oradan da sirayla butun cakralarimizi dolasarak tepe cakrasina gelip  bir enerji patlamasina sebep oldugunu dusunuyoruz. Sonra DNA sarmalimizin, birbirine dolanmis iki yilan seklinde hareketlendigini, altin renginde enerjiyi tasiyarak ucuncu goze kadar yukselip oradan bu sari enerjinin disari ciktigini goruyoruz..Nefes alir verir gibi bu calismayi bes on kez yapmak iyi olur.

10-Goruntu Kaydirma Teknigi
Bu teknikte, normal iki gozumuzle gordugumuz herseyi sanki ucuncu gozumuzle goruyormusuz gibi dusunuyoruz. Karsimizdaki nesnelere bakarken ordaki goruntulerin odak noktasina ucuncu gozden bakiyoruz. Cevremize bakarken, tv izlerken butun goruntuleri ucuncu gozumuze kaydirarak oradan izliyormus gibi yapiyoruz. Bu egzersizler ucuncu goz icin gercekten faydalidir.

11-Uykuya Dalarken Ucuncu Goz Ekranini Acikmis Gibi Imgeleme Yapma Teknigi
Bu teknikte uykuya dalarken gozlerimiz kapali halde, karsimizda renkli bir ekran varmis gibi dusunuyoruz ve o ekrandan bildigimiz bir cumleyi yada kisa yaziyi okuma calismasi yapiyoruz. Ayni calismayi cok iyi bildigimiz resimler yada fotograflari ekrandan holografik olarak gormeye calisarak yapmaliyiz. Ayrica rakamlari, saatleri yada harfleri okuma egzersizleri de yapilabilir.


Not: Ucuncu gozumuzu acmanin tehlikeli oldugunu soyleyenler; ya bilgisizlikten bunu soyluyorlar yada karanliga hizmet ettiklerinden...Bence boyle dusununler korku yayarak insanlarin uyanmasini engellemeye calisiyorlar. Titresiminizi yuksek tuttugunuzda ona uygun frekansa baglanirsiniz. Her ruhun, sahip oldugu bilinc seviyesine gore bir frekansi vardir ve anteni bu frekansa uygun veriler ceker. Korkuyla baglanirsan korkuyu bulursun. Sevgiyle baglanirsan sevgiyi bulursun. Sen ne isen sana o geri yansir...

Evren beynimizin icindedir. Ona acilan pencereye kavusmak, yaratici kaynaga baglanmak icin ruh gozumuzle gormemiz sart...

2014'te yazdigim baska bir ucuncu goz yazisi:

http://aasmaestefan.blogspot.com/2014/06/ucuncu-gozle-yolculuk-deneyimi-nasl-olur.html


Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com


67 yorum:

mavi tirpana baligi yagini nerden temin edebiliriz?

Eczanelerde blue fish sade balik yagi diye tabletleri satiliyor. Daha cok dogal ilaclarin satildigi yerlerde de olabilir.

Horus isadan 3000 yıl kadar önce doğmuştur. Ve evet 3. Gözü bu sembolle anlatırlar. Vicdanın ve Allahın adaletinin hiç kapanmayan sembolüdürde aynı zamanda wedjat sembolüdür adı. illüminati ise 1776 yılında kurulmuştur. Yani son derece yeni ve lafı edilmesi gereksizdir. Eğer daha kadim bir bilgi isterseniz, o çok severek kullanılan nazar boncukları varya.. Onlarda horus'un gözüdür nazarla filan ilgisi yoktur.. O en başta illüminati diye kestirip atan arkadaşadır bu bilgi.

Bu bilgiler inanilmaz ilgimi cekiyor ama nerden baslasam okumaya neleri okusam bilmiyorum...

Bu bilgiler inanilmaz ilgimi cekiyor ama nerden baslasam okumaya neleri okusam bilmiyorum...

internetten cok bilgi var bu konuda okuyabilirsiniz. Ayrica youtube danda videolar var.

Eğer bahsedilenler doğruysaki büyük ihtimal.Bunca derin mevzulara nasıl vakıf olabiliyorsunuz.Yani akıl sır ermiyor.Derin bilgiler bunlar öyle görünüyor.

Bu bilgiler hepimizde mevcut. Ama ortaya cikarmak icin calisma ve azim gerekir. Her birimiz islamiyette kalp gozu diye bilinen bu ucuncu gozden evrene ulasabilriz. Epifiz bezi, tum evrenle olan baglarimizi sagliyor. onu aktif ederdek hem bilgiye hem goruntuye kavusuruz. hemde hd kalitede. hehe

Efendim konunuz oldukça ilgi çekici kur'anı da incelemenize hayran kaldım dimetil triptamin ile ilgili belgeseller izliyordum önceden çok ilgilimi çekmişti bunu öğrenmem de değişik bir şekilde oldu kader mi denir tam bilmediğimden yorum yapmayayım eğer blogu kapatmadıysanız sizdem isteklerim olacak, emeğinize sağlık oldukça yararlı buldum

Blog aktif. yazabilirsiniz. Aasmaestefan@gmail.com

Hocam 3.Göz açmak tehlikelimidir ? birde 3.göz açmak ne işimize yarar bize ne yararı olur ? biryerde şöyle yazıyordu "Altıncı hissin merkezi, yüksek önsezi, ruhsal, manyetik ve ışık enerjisi. Bağımlılıkları şifalandırmak." bunlar doğrumudur ve bunlara ek birşeyler varmı ? teşekkür ederim

Bu yorum yazar tarafından silindi.

hocam ben 13 yaşındayım kireçlenmişmidir sizce

Hocam ruhsal , manyetik ve ışık enerjisi ne demek yani çokmu enerjik oluyoruz ?

uykuya dalma aninda gozleriniz kapali iken isik goruyorsaniz ucuncu goz aktif demektir. Ucuncu goz herkeste aktiftir ama bazilari kullanilmadigi icin kireclenmistir zamanla sudan ve yiyeceklerden dolayi. Ucuncu goz, islamda kalp gozu olarak tarif edilmistir. yaratici kaynaga baglandigimiz kanaldir ucuncu goz kanali. oradan ruhsal ve enerjisel beslenme saglariz. Bilgi cekeriz ortak bilincten. benim diger yazilarimida okumanizi ta vsiye ederim

Hocam dediğiniz gibi uykuya dalma aninda isik goruyorum ve bu beni rahatsiz ediyor diye arastirmaya basladim buralara geldim.. Bu aydinlik disinda hiç birşeyin farkinda değilim enerjileri hissedebiliyorum sadece.. Bu durum beni rahatsiz ediyor ne yapmaliyim?

O isik ucuncu gozunuzun acik oldugunu gosterir. O isiga bakinca bir sure sonra nokta gibi bir yuvarlak acikir ve sonra yavas yavas buyuyerek bir sinema ekrani gibi ekrana donusur. oradan akasamiza erisiriz. ortak bilincteki bilgilere erisiriz. goruntuler gorur, yazilar okuruz.

Hocam şimdi nefes alma teknigini denedim. 3dk civarı bir sure yaptim ve direk basimda kucuk kucuk agrimalar olmaya basladi ve sonra ellerimde titresmeler olmaya basladi ama fiziksel degil öyle hissediyorum. Bu ne demektir ? Yaşım 13

hocam be reankarnasyon ile ilgili bişeyler bakarken bir arkadaş 3.göz açıldığında görebileceğim söylendi reankarne ruhun sahibini ne kadar doğrudur bilginiz veya bir yazınız varmı bununla ilgili olarak

reenkarne vardir. ruh ogrenmesi bitene kadar tekamule gelir dunyaya burasi bitince baska boyutta tekamul devam eder. Ucuncu goz aciksa eger oradan sorgulama yapilabilir kisisel akasamizdan ama bu bilgiye genellikle kisi kendisi ulasabilir.

http://aasmaestefan.blogspot.com/2015/11/tekamul-ve-yukselis.html

ellerdeki ve bastaki karincalama ve titresim enerji akisinin basladigini gosterir. Tum vucutta titresme olabilir ellerde basta ve ayaklarda uyusma olabilir normaldir. devam etmek gerekir cekinmeden.

3.göz açmak zararı var mıdır ? başka boyut varlıkları cinler mi ?

Bu şişe sular sorun olur mu ?

hic bir zarari yoktur faydasi vardir. ruhsal gelismeniz icin uyanmaniz icin gereklidir. baska boyut varliklari derken. negatif analsilmasin, gecmis yasamalrimizdan tanidiklarimiz bu boyutta tanidiklarimizi dahil goreviliriz. ucuncu gozunuzden goruntuler geldigi zaman ne gireceginuze siz karar verebilirsiniz. ama esas onemi ruhsal gelismemiz icin gereklidir.

sise suyu klorsuzdur icebilirsiniz ama yinede uzerindeki bilgilerden kontrol edin. icinde ne var belli olur.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

ya hocam astral bedene gecmenin en kolay yollarini soylesniz hic fena olmazdi minnetar kalirdim deniyorun olmuyor cunku

İnternetten kopya...helal olsun

MAKALENİZ İLGİMİ ÇEKTİ. BU KONUDA DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İSTERİM. NE YAPMAM GEREKİR ACABA. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
TUNCAY ÇİLCAN
tcilcan@gmail.com

astral deneyimi anlatan bir cok yazi var internette. ordan bakmanizi tavsiye ederim. anlatmasi uzun surer burda.

Tuncay bey, bu konuyla ilgili binlerce yazi ve video var internette. Ucuncu gozu acmak icin hem ruhsal hemde fiziksel hazir olmaniz lazim. oyle siz istediniz diye acilmiyor malesef. Fiziki hazirlik oncelikle bilgi sahibi olacaksiniz. dogru bilgi tabiki. sonra epifiz bezinizin kireclenmemis olmasi lazim, klor ve florur yuzunden. yiyecekler yuzunden. en son olarak da nefes calismasi ile, gunes enerjisi ile o alani beyazlayip goruntulere ulasmaniz lazim. Yikarida bir yorum da ucuncu goz acmanin tehlikeli oldugu yazilmis. kesinlikle dogru degildir bu. Yanlis bilgi. korku frekansindan beslenenlerin deneyim ve fikridir bu. Asla inanmayin boyle seylere. Ucuncu goz bizim dogal bir organimizdir. sadece ruh gozudur. Baska boyutlari o gozle goruruz. Ortal bilincte kayitli oln bilgileri o gozle izler, okuruz. Akasamiza o gozle ulasiriz. Bir cesit biyolojik televizyonumuz, teleskobumuz, projeksiyonumuz yada internetteki web sayfasi gibidir. Sorgulama yapilabilir cevaplar yazili veya goruntulu olarak alinabilit. Hatta aranizda telepatik iletisim olan insanlarla direk ucuncu goz vasitasiyla goruntulu, telepatik olarak konusabilirsiniz. Lutfen tutarsuz bilgilere inanmayin. Ucuncu goz cocuklarda aciktir 7--8-9 yaslarina kadar. o kucucuk cocuk gorduklerinden korkmuyor ama koca koca adamlar ucuncu gozl]de gorduklerinden korkuyor tehlikeli buluyor, Kisinin frekansi, bilinc seviyesi ne ise, ucuncu gozuyle, o bilince uygun bilgi ceker ve gorur. hala ucuncu boyuta hapsolmussaniz, tabiki ucuncu gozunuc aciioen, o dusuk bilince uygun seyler gorursunuz. isin anahtari sevgiden gecer. sevgi titresimine girenlerin frekansi yuksek oldugu icin, yuksek frkenstan baglanir ve ona uygun bilgi , goruntu alirlar.
Korku, ilizyonda tutr]ar bizi. sunu yapma tehlikelidir , bununyapma gunahtir, butnur yargilar sizi bir kaliba sokar ve ilizyon icinde tutar. Korkudan kurtulun.. televizyonda izlediginiz korku filmini gulerek izliyorsunuz, size zarar vermeyecegini biliyorsunuz.. ucuncu gozunuzde gordugunuz seyde bun benzerdir. hosunuza gitmeyen birsey gorurseniz gozunuzu acarsiniz biter. Hatta o anda tum guc sizin elinizdedir. gordugunuz seyi begenmediyseniz aninda yok olmasini soylersiniz, yok olur. Ne isterseniz o gelir ekrana tabi bagli kalabilirseniz.. bu baglanti tipki internete baglanmak gibidir ama uzun sure bagli kalmak zor oluyor. ben az bagli kalabiliyorum daha. ozellijle okuma yaoarken baglanti cabuk kopuyor.

3. Gözü açmak haftalar aylar belki yıllar alabilir. Bunun aracını kullanmak ise yıllarla kazanılan deneyimi 10 dakikada size katar. Demek istediğim 1000kmlik mesafeyi yürümek yerine uçakla aşabilirsiniz, hazır olup bileti bulduğunuzda. Ya da yavaştan yürümeye başlayın ☺

3. Gözü açmak haftalar aylar belki yıllar alabilir. Bunun aracını kullanmak ise yıllarla kazanılan deneyimi 10 dakikada size katar. Demek istediğim 1000kmlik mesafeyi yürümek yerine uçakla aşabilirsiniz, hazır olup bileti bulduğunuzda. Ya da yavaştan yürümeye başlayın ☺

İzmirin altını üstüne getirdim yok.dermo net. Kalmamış piyasada yok.uzerlike devam.

Bedenini astrale hazırlamadan boyle birseye kalkısmani onermem acele edilecek konular değil çok zor durumlarda kalma ihtimalin var once bedenini astrale hazırla arastir biraz bulursun nasil yapacagini ama sakin acele etme astral icin

merhaba ben meditasyon yaptım ve sonra uykum geldi uyudum bi şeyler gördüğüme konuştuğuma eminim ama hiç bir şey hatırlamıyorum ruh gibiyim bunlar ne demek bana yardımcı olabilir misiniz

Seni seviyorum Aasma Estafen iyi ki varsın, iyi ki yollarımız kesişti...

💐❤️🙏🙏💕. cok sukur canim.

Sayin estafan, ben uzun yillar gözümü kapattigimda, o televizyon ekrani gibi isigi, ve cok renkli karisik lekeleri cok gördüm. Hatta basim dönüyordu o kadar canli renkli lekeler hareket halinde, görüyordum. Bunu ben 35 yasina kadar gördüm. Benim size baska bir sorum var. Gözüm acikken, ben havanin haareket halinde oldugunu da görüyordum, sanki minicik atomlar, havada ne varsa iste onlarin hareketlerini gibi görüntüler, toz tanesi gibi sürekli hareket halinde olan, cok kücük tanecikler görüyordum, bunu ben tansiyon düsmesi göz kararmasi olabilir diye nitelendirdim. Bu konuda bir bilginiz var mi. Size tanidik gelen bir durum söz konusu mu? Bunlari sadece havaya konsetre oldugum zaman her zaman görme sansim vardi...

Gordukleriniz, matrixten ciktiginiz anlarda, cevrenizdeki gercek realitedir. Hepsi gercektir, tansiyon yada hastalikla ilgisi yoktur. Madde formundan ciktikca perdenin diger tarafini daha net gormeye basliyoruz. Siz etraftaki enerjileri ve eenrji formlarini goruyorsunuz. Buda demektir ki vucut DMT uretimini cok yapiyor, gunduz de ucuncu gozunuz acik.. Gayet normal.. peki gunduz kitap okurken kitap sayfasinin ustune alninizdan yansiyan bir sari isik goruyormusunuz hic?

merhaba,3.gözün kireçlenmeyip aktif olduğunu nasıl anlarız ben çocuklugumdan beri arıtılmış su içiyorum yazları hariç ancak aktif olup olmadığını nasıl anlarım her gün 5 tane ceviz yiyorum.yazın 3 ay yüksek dağlarda yaşadım ancak hala bir belirti yok?.

Bedende yeterli DMT depolayamazsaniz cok derin uykuda gozunuz acilir ve izlediklerinuzinruya sanirsiniz. epifiz bezi kirecliyse ordan projeksiyon gibi yansiyan isik az olur ve goruntuleri siyah beyaz yada belirsiz, yagmurlu tv ekraningibi olur.
simdi iki olasilik var
1- ya goz aciktir ama vucut yeterli dmt yi biriktiremedigi icin erken acilmiyor, ancak derin uykuda aciliyor ve siz verim alamiyorsunuz. derin uykuda olunca.
2- epifiz kireclidir ucuncu gize isik cokmaz gelir ve goruntuler karanlikta kalir.
bolca meditasyon ve imgeleme calismasi oneririm.

Hocam 3 gozumuzun acik oldugnu nerden bile bileriz ?
3cu gozumuz acik ama hic bir sey deyismiyor sa ?

İlk defa bugün bu konuları araştırırken bir fotoğrafa yoğunlaştım ve çok ilginçtir 8. Maddede nesneleri hayal etme tekniğinde anlatılanlar oluyo ve bütün vücudum uyuşup buz gibi karıncalanma başlıyo renkler çok canlı ve etraftakiler bulanıklaşıp aynı zamanda keskin desenler görünüyo, fotoğrafta gözler önplana çıkıyo geri kalanlar bulanıklaşıyor ve korkup atmosferden çıkmak istedim ölüyorum sandım. Bu neden oluyor acaba ?

Bende okuldayken oluyordu ders okurken simdi olmuyo bunu fazla kitap okumakla alakali saniyodum

uyumaya yakin ekrana goruntuler resimler ggeliyor sa aciktir. gerekli dmt yi beden depolarsa uyurken erken acilir. depolayaamzsaniz cok derin uykuda acilir. gorduklerinizi ruya olarak hatirlarsiniz.

Enerji bedeniniz ucuncu gozden acilan solucan deligine cekiliyor olabilir o anda. Belki ondandir ama bu geelde derin editasyon halinde olur yada uykuda.

Merhaba.oncelikle belirteyimki 2 3 aydir meditasyon yapiyorum surekli olmasada yapmaya calisiyorum ruyalarimda artiş var sanki bunun meditasyonla alakasi varmi?baska sorum kafamin icinde çıtırdama var sanki ara sira oluyo meditasyon yaparkende olmaya basliyo garip gele bilir ama gercekten çıt çıt gibi sesler duyuyorum 2 3 hafta oldu olali bu normal mi?internetden arastirma yaptim ama Boyle seye rastlamadim .daha bir sorum ise ellerimi gozlerimi ustunde tutuyorum hafif bastiriyorum kıvılcımlar oluyo daha sonra Beyaz Bir ışık geliyo o ışığa yogunlasmaya calisirken alnimin tam ortasinda basınc hissediyorum kafamın icine kadar agri oluşuyo dayanamayip birakiyorum neden ola bilir bu sorumada açikilik getirirseniz sevinirim)

Dun gece uyumaya calisirken birseyler dusunuyordum o dusundugum seyi 2 saniyelik gorur gibi oldum daha tekrar denedim ama olmadi 3 .gozumuzun acilmasina yakin Boyle belirtiler olur mu?Simdiden tesekkurler

anlik projeksiyonlardir onlat. esas acilis bir renki ekrandir ve tum goz alanini kaplar ve ordan cok canli renklerle goruntuler izlenir. oncesinde once sari nokta kadar bir isik belirir ve bu isik buyuyerek tum goz alanini kaplar sonra goruntuler gelir

Öncelikle saygılar sevgiler . Açtığınız postu Google’dan bulup 2015 deyip geçmedim en baştan en sona kadar her yorumu her cevabı irdeleyerek okudum dusundum . Gerçekten yazilarlari önemseyerek cevap vermişsiniz bunun icin çok teşekkürler .kendimden bahsetmek istiyorum ben önceleri yaklaşık 10 yıl önce kadar lucid rüyaya merak sardım ve bu konuda çok başarılı oldum . İstediğim çoğu zaman lucid rüya görebiliyorum . Ruyadayken farkına varıyor ve rüyayı kendim yönetebiliyorum . Çoğu zaman ayni kişileri ayni mekanları görüyorum rüya kaldığı yerden devam ediyor ve hatta olmadık yerlerde ailemle yaşadığımı görüyorum o kadar net ki neredeyse evdeki eşyaları bile hatirlayabiliyorum. Biraz telepati yetenegim var , mesela karşımdaki cümle kurarken söyleyeceği kelimeyi tahmin edebiliyorum yada ayni anda söylüyoruz . Evde canim sarma cekiyor sabah evde sarma pişiyor şaşırıyorum .Soruma gelecek olursak bu yaşadıklarımın üçüncü göz ile bir bağlantısı var mi ? Eger var ise gözümü daha da nasıl güçlendirip bu 3 boyutlu dünyadan uyanabilirim? Cevabınız icin şimdiden çok teşekkürler .

Tepe cakra, ucuncu goz cakrasi temiz ve aktif olan insanlar psisik olurlar ve uyanisa gecerler. Dunya yasamindan kopmaya baslarlar. Sizdeki yeteneklerin gelismesinin sebebi o iki cakradir vede gorevli olam ihtimaliniz yuksektir. Ben facebook uzerinden online egitim veriyorum. ilgilenirseniz yazin bana

Aasmaestefan@gmail com

Hangoust üzerinden ulaştım

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Bu durumu tam olarak aynı söylemlerle ben de yaşadım yaşıyorum hala bu rüya yönetebilmek lusid rüya mıymış bi araştırayım

İkizalev etkisi ile kundalin uyanışına girdiğini ve içsel bilgisi ile kendi kendine herhangi bir kitaptan ya da kaynaktan okumadan kendi kendine bulduğu bazı uygulamalarla çakra temizliği ya da dengelemesi yapmaya çalıştığını, 3. Gözünü açma uygulamaları yaptığını, bir hastalık belirtilerini takip ederek hastalığı bulmak gibi araştırarak çok sonra öğrenen biri olarak şunu diyebilirim ki: Bırakın herkes kendi yolunu kendi gitsin. Bu tarz uygulama önerileri henüz buna hazır olmayan ama ondan bundan duyup merak salan kişiler için tehlikelidir. Henüz 1. Vitesteysen 5. Vitese geçmeye çalışan bir ruh bundan zarar görebilir. Gerekli olan içsel bilgi zaten kişide mevcuttur. Ayrıca herkesin 3. Gözünü açmaması lazım. Yanlışınız var, yanlış veya dengesiz ellerde bu görüşler bu farkınavarışlar 1-kişinin sağlığını yitirmesine neden olabilir beden ya da ruh 2-dengesizliği yüzünden yanlış yönlendirilebilir bu enerjiler. Bu yazdıklarım sadece benim içsel bilgim yani şuanki kavrayışımın bana söylediği bu.

Merhaba bu gece uyumadan önce ve sabah uyandıktan sonra dinleyeceğimiz temiz şarkılardan bahsetmişsiniz mesela hangi şarkıyı dinlemeliyim?Eğitim verdiğinizi okudum hangi müzikleri öneriyorsunuz?Ben normal hayatta üstün güçlere sahip birisiyim gölgeleri ateşi suyu havayı ve toprağı kontrol edebiliyorum ve bazen bana karşı insana benzeyen gölgeler çıkıyor ve onlara karşı geliyorum en son elim soyuldu.Ben bu elementleri kontrol edebiliyorum kısaca 3. Göz olayını kolayca yapabilirmiyim ?

Aasmaestefan@gmail.con uzerinden egitim ile ilgili bilginalabilirsiniz


Murat Birgul


Google+ ürününde arayın

eğitim almak istiyuorum faceden eklermisiniz lütfen
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001790157886

Merhaba Aasma Estefan
Ben gizem uzun süredir gelecekteki olan şeyleri Rüyamda görebiliyorum bir arada uç harfliler rahatsiz etmişti beni içimden çıktıklarını gormsutum. Tahminleriiim 6. Hissim oldukça gucly. Arkadaşımın çalışacak olduğu yerdeki patrobnu geç Rüyamda gordum Lakin o adamı daha onc hiç görmedim vcarkdsimda ilk kez goruekti sabahına uyandığında arkadaşıma anlattım iş yerine gitti geri aradı ve dogrru gorugumu söyledi. Rüyamda gelecekte olan bi takım şeyleri görebiliyorum. İçimde bir olayla aklai his doğduğunda çıkıyor. Bu üçüncü göz filan öyle şeyler olmuyor Lakin olanlar bu lütfen açıklar mısın şimdiden teşekkürler

Gelecegi gormek mumkundur evet. Tepe cakrasi ve ucuncu goz cakrasi aktif olan birisi rahatlikla sizin yasadiklarinizi yasayabilir. Normaldir.

Tekniği uyguladıktan sonra gözlerim açık şekilde odaklandım etrafımda beni saran sarı ışık çemberi belirdi. Bu ne demek tam olarak. Yazınızda göremedim

üçüncü gözünüzün, dışarıya projekte ettigi ışıgı açık gözle görmüşssünğz

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Merhaba size bir mail atmıştım.meditasyon esnasında gelen görüntüler ile ilgili .bu konuda mail ulaştıysa bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum Gönder