19 Kasım 2014 Çarşamba

Mescidi-Aksa'nin Yerine Hz.Suleyman Tapinagi Yapma Plani





Dunya uzerinde binlerce yildir suregelen bir grup insanin guc ve kontrol hirsi gunumuzde de ayni hizla devam ediyor. Kimileri bunlari Siyonistler, kimileri Evanjelistler, kimileri uliminati vb isimlerle taniyor. Bence isimlerinin ne olduguna degil, yaptiklarina bakalim. Bu bir grup insan, kendilerinin ozel bir irk olduguna inanip binlerce yil baska insanlari kendi cikarlari icin gormezden gelmis, ezip gecmistir. Onlarin dusuncesine gore 'guclu yasamini devam ettirir, zayif ise yok olmaya mecburdur'. Bu fikir; doganin kanunu olarak kitaplarla, filmlerle bilinc altimiza yerlestirilmistir. Fakat bu insanlara gore 'guclu insanin tanimi 'zengin olmaktir.' Bedenen guclu olmak degil!

Onlar, Dunya ulkelerinin politikalarini binlerce yildir sekillendirmisler, kendilerine karsi gelen ulkeleri, toplumlari ve liderleri bir sekilde yok etmisler. Bircok eski  Imparatorlugu bolerek sonlandirmislar. Yeni  devletler kurmuslar. Dunya'yi siyasi ve dini bakimdan sekillendirmisler. Cogunlugu yahudi asilli olan bu insanlar; silah, ilac, gida, altin ve teknoloji sektorunu ellerinde bulunduruyorlar. Haliyle silah satmak icin savas ve teroru yaratiyorlar. Ilac satmak icin hastaliklari yayiyorlar. Teknoloji satmak icin baska milletleri dinle oyalayip kendileri bilimde ilerliyorlar. Gecmiste yaptiklarini bir tarafa birakip daha yakin zamanlara geldigimizde; Sovyetler Birligi ve Yugoslavya'nin parcalanmasi, Misir, Iran, Irak, Libya, Suriye, Lubnan, Tunus,Turkiye ve Filistin'de olanlar, Afrika, Asya, Orta Dogu ve Avrupa'daki olan karisikliklar  hep ayni kisilerin olusturdugu bu ittifakin urunudur. Dunya haritasi uzerinde yap-boz oynar gibi oynuyorlar ve kimsede onlari durudurabilecek guc yok. Cunku o guc insanlardan binlerce yil once 'din' yoluyla alinmis. Peygamberler oldukten yuzlerce yil sonra, guc ve para hirsi olan  acgozlu insanlar; ayni grup tarafindan satin alinmis, hurafe ve yalan hadislerle kutsal kitaplar hazirlatilmis 'Din' diye adlandirdiklari bir sistemle insanlara sunulmustur. Boylece baris, sevgi ve aydinlanma amaciyla gonderilen peygamberlere ve ogretilerine ihanet edilmistir, ettirilmistir. Ozellikle islamiyette, dinle-bilimin arasina engeller konmustur. Boylece barisin, sevginin  ve birligin getirecegi guzelliklerin yerini, gunumuzde yalan-dolan-hurafe ve ahlaksizlik almis. Herkes birbirinden nefret ediyor.. Insanlik hem kendisine, hem dogaya hem de hayvana dusman olmus. Islamiyet ahlaken cokmus. Hiristiyanlik bitmistir. Ama ne ilginctir ki yahudilik ve kabala gucune guc katmistir.

Simdi ayni gucler, eskiden yarattiklari bu din olgusunu bugun teror ve vahsetin kaynagi olarak gosteriyor ve artik insanoglunun dinlere ihtiyaci olmadigini savunuyorlar. Cunku dinlerle yaptirdiklari beyin yikama ve uyusturma eylemi; simdilerde televizyonlarla, filmlerle, dizilerle ve sarkilarla yapiliyor, kodlarimizla oynaniyor. Farkli bir inanc sisteminin beyinlere yuklenme zamani gelmisti.

Burda da yeni bir plan devreye giriyor..Dinler iyice gozden dusurulecek, ahlaksizlik diz boyu olacak, toplumlarin din adamlarina guveni sarsilacak, yozlasmalar olacak ve en sonunda dinler yok olacak. Bu yeni plani uygularken cok savaslar olacak, cok insanlar olecek. Geriye kalan; guya hayatta kalan guclulerle (onlara gore tum zenginlerle) yeni bir tek din, tek dil, tek dunya yonetimi kurulacak. Bunun planlamasini 30-40 yil once yapmislar ve hatta filmlerle, dizilerle gozumuzun icine soka soka bilincimize kodlamislar. Lutfen 1960 lardan beri yapilmis tum Hollywood yapimli filmleri vakit buldukca izleyin. Bugun Orta Dogu'da olanlar o zamandan planlanmis ve filmlere islenmistir.
Su anda oynamakta olan 'Homeland' dizisinde verilen o kadar cok mesaj varki..dikkatli izlemek yeterli. Sadece ikinci sezonun baslarinda Israil'in Iran'i havadan vuracagi ve tum nukleer tesislerini yok edecegi islenmis. Bence bu aynen gerceklesecektir. 1-2 yil icinde. Cunku siyonistler, Hz.Suleyman Tapinagini yeniden insa etmek istiyorlarsa, Mescid-i Aksa'yi her yolu deneyerek yikmak zorundalar. Muhtemelen altini delip, gucsuzlestirip sonrada teknoloji ile sarsinti yapip yikarlar. Adi da dogal felaket olur. Ayni zamanda Filistini tamamen kusatip ordaki Filistinlileri goc ettirmek zorundalar. Buna su anda karsi cikabilecek tek ulke iran ve Suriye'dir. Suriye zaten bitirildi. Geriye Iran kaliyor. Dizide oldugu gibi Iran'in nukleer gucunu yok edip, ondan sonra Mescid-i Aksa'yi yikabilirler. Yerine Suleyman Tapinagi'ni yapacaklar. Yahudiler'in inanisina gore Isa peygember tapinak hazir olunca, beraberindeki gok halki ordusuyla geri donecek.

Incil ve Tevrat'taki hesaplamalara gore  2017-2018 arasinda Isa geri donecek. O gelmeden en gec 2018'e kadar tapinagin yapilmasi lazim. Ama yine kutsal kitaplardaki baska bir bilgiye gore; tapinak bitecek fakat adaklar kesilmeden Rusya'nin isgaliyle  yeniden yikilacak.

Onlarin hesabina gore:
2018 Gelmeden, Olmasi Beklenenler..

1-Rusya'nin yeniden guc kazanmasi -7 ulkeyle birlik olusturmasi. Onlaraa karsi baska 10 ulkenin kendi aralarinda birlik olusturmasi.
2- Buyuk Deprem-Ekonomik Cokus
3- Gunes'nin kararmasi ve Kanli Ay
4-Gokyuzunden dusecek taslar, meteorlar
5-Filistin isgali ve Mescid'- Aksa'nin yikimi-Suleyman Tapinaginin yapimi
6-Ucuncu Dunya Savasi-Rusya'nin tapinagi yikmasi.
7-Isa'nin geri  donusu

Matthew 24:30
Onlar gorecek ki Isa, cennetin bulutlarinin icinde yaninda gucle donecek, zafer getirecek. (bence burda Isa'nin ufo'lorla donusu anlatiliyor)

Filistin'in isgali ve Mescid-i Aksa'nin yikiminin muslumanlar uzerindeki etkisini bildikleri icin 14 yildir Ortadoguyu BOP projesi adiyla sekillendiriyorlar. Karsi cikabilecek her yonetimi dusurduler ve liderleri yokettiler. Musluman ulkeleri hem icerde hem disarda birbirlerine dusman ettiler.Cunku yikim yapacaklari zaman bu ulkeler birlik olup israile karsi savasabilirdi. Bu yuzden basa, kuru gurultu yaparak dort parmak gostererek muslumanlarin gazini alacak uysal, sadik yoneticiler getirdiler. 14 yildir Filistin ve tum Ortadogu'da muslumanlara yapilanlari ancak cok dindar gorunen ve diger insanlari dinle uyutup uysallastiran, siyonistlere sadik yoneticiler durdurabilirdi. Turkiye'de akp'nin kurulmasi ve basa getirilmesi bu projenin Turkiye ayagidir. Dikkat edilirse eskiden Erbakan zamaninda bir filistinli cocugun oldurulmesine karsi cig gibi protestolar olurdu. Bu tepkiler Akp'yle bitti. Simdi FIlistin'de kiyamet kopsa kimse ses cikaramiyor. Uc bes kisi bir iki gun is olsun diye bagiriyor sonra dort parmakla evlerine cekiliyorlar. Bundan sonra olacaklarda ayni sekilde hazmettirilecek. Filistin tamamen isgal edilebilir, Mescid-i Aksa yikilabilir. Urdun isgal edilebilir. Arabistandaki kukla yoneticilere Mekke yavas yavas yiktirilabilir.

Butun bunlara komplo teorisi olarak bakanlara tavsiyem, 20-30 yil once yazilmis kitaplara ve yapilmis filmlere baksinlar. Su ana kadar meydana gelmis hersey o zamandan planlanmis. Kimbilir su an planlanan 20-30 yil sonrasi ne kadar vahimdir.

Gelinen noktada hicbir sekilde kurtulus yoktur. Cunku cok gec kalinmistir. Turkiye ve Orta Dogu iclerine mukkemmel bir planlamayla yerlesilmistir. Buralarda yasayan halklar umursamazligin bedelini cok agir odeyecektir. Bugunlere gelinmesine olanak saglayan hukumetleri ve kisileri destekleyen her birey bu aciyi iliklerine kadar yasayacaktir. Tum bu planlar bitene kadar akp secim kazanmaya devam edecektir. Hos digerleri basa gelsede ipler yine ayni guc odaklarinin elinde olacaktir. Turkiye'ye Ataturk, Ecevit ve Erbakan ruhu tasiyan  liderler lazimdir.

Sevgiler!
Aasma

1 yorum:

Tamamen size katılıyorum.

Yorum Gönder