6 Nisan 2015 Pazartesi

Dunya'daki Vortex Noktalari - Ust Boyutlara Acilan Yildiz Gecitler


Vortex: Guclu enerji alanlaridir. Girdap yada hortum buna ornektir. Ust (Spiritual) boyuttan, bizim yasadigimiz fiziksel boyuta giris yapmaya yarayan cok yuksek enerji noktalaridir. Bir cesit yildiz gecitleridir. Bu noktalarda enerji bir hortum gibi hareket ederek, guclu bir elektromanyetik etki yaratiyor. Bu enerjinin ordugu alanlarda frekans cok yukseldigi icin, ust boyutlara giris - cikis imkani oluyor. 'Cern' deneyi tamamen, teknoloji yapimi vortexin enerjisiyle acilacak 'yildiz gecidi' calismasidir.

                           Dunya uzerindeki en onemli vortex noktalari sunlardir:

                                                     1-Shasta Dagi- California


Dunya'daki en guclu vortex enerjisi noktalarindan biridir. Burada gozle gorulemeyen, 5.boyuta acilan yildiz gecidi vardir. Bu dagin bulundugu alan Lemurialilar'dan kalma bir kalintidir. Su anda bile Lemurialilar buraya enerji yolluyorlar. Dagin altinda besinci boyutta yasiyorlar ve eskiden Hawai'de yasiyorlardi. California'daki buyuk kirmizi agaclarin sebebi, Atlantis ve Lemuria arasindaki nukleer savasti. Bu savasta Hawai cok zarar gordu. Kendilerini yeryuzunun sahibi ve tanri zanneden Atlantisliler, yasadiklari bu negatif karmadan dolayi, tekrar reenkarne olarak, kendilerini negatif enerjiden temizlemeye calisiyorlar ama cogu hala ayni kibir ve kine sahipler. Gunumuzdeki bircok kotu olayin olmasinda paylari buyuktur.

                                                                      2-Hawai


Hawai adalari, Lemuria uygarliginin en yuksek tepeleriydi. Lemuria batinca bu yuksek tepeler simdiki adalari olusturdu. Lemuria'daki nukleer patlamalar, yeryuzunde buyuk catlaklar acti. Yer altindan lavlar fiskirmaya basladi ve yuksek daglar patlayarak volkanik daglara donustu. Bu patlamalarda milyonlarca insan can cekiserek oldu. Bu alandaki vortex enerjisi cok gucludur. Buradaki volkanik daglarin etrafinda bircok ufo gozlemlenmistir.

                                                              3- Delos- Yunanistan


Yunanistan'da bulunan bu yer 3500 yil once cok unlu bir yerdi. Burada 30.000 insan baris ve sevgi icinde yasiyordu. Binlerce insan Dunya'nin dort bir yanindan gelerek sifa ve huzur bulurlardi. Apollo'yu ziyaret eder, ona para bagislayarak tapinaklar yaptirirlardi. Delos'taki Apollo tapinagi enerjinin en yuksek oldugu yerdir. Delos'taki yuksek enerji, cevredeki bircok komsu ada ve ulkedeki yasayanlari rahatsiz etti. Onlarin saldirilarina maruz kaldilar. Bu yuzden de Delos bircok defa el degistirmistir. Burada 20.000'e yakin insan oldu. Simdiki yikintilar en son savastan kalmadir.

                                                             4-Delphi-Yunanistan


'Delphi' Yunanca'da 'yunus' demek. Dolphin'den gelmistir. Yunuslar cok ozel varliklardir. Sevgi uretir ve yayarlar. Dunya'miza Sirius yildiz takimi tarafindan getirilmistir. Suyun ve Dunya'nin arinmasi, enerjisinin yukselmesi icin. Delphi'de 'Sirius' enerjisi oldugundan buraya Dolphie-Delphi deniliyor. Delphi, uzerinde yapildigi dagin vortex enerjisini kullanmak icin oraya yapildi. Romalilarca yikildi.

                                                                   5- Sedona- Arizona


Arizona'da bulunan Sedona Dunya'nin en guclu vortex noktasidir. Milyonlarca yil once Sedona, o zamanki Kuzey kutbunda yeraldigi icin su altindaydi. Buralar okyanus halindeydi. Sedona denizin dip noktasiydi. O zamanlarda su altinda Lemurialilara ait bir su alti Kristal sehri vardi. Kutup kaymasindan sonra su, simdiki deniz olarak bilinen yerlere kaydi. Zamanla sular iyice cekildi ve su altindaki guclu kristal piramitler ortaya cikti. Bu piramitler zamanla kirlenerek uzerinde koyu bir tabaka olustu ve kaya sekline burunduler. Ancak yuksek enerji yaymaya devam ettiler. Boylece burada onemli bir vortex enerjisi olustu. Binlerce yil sonra buradaki vortex enerjisini kullanmak isteyen bazi dunya disi irklar, Sedona'nin altinda Kristal sehirler kurdular. Ancak onlar 5.ve 6. boyutta yasiyorlar. Bizim enerji frekansimiz onlara gore cok dusuktur. O yuzden biz onlari goremeyiz. Spirituel olanlarimiz, onlari isik beden seklinde gorebilirler. Sedona'daki tum kayalarin icinde kristaller vardir. Bazi piramit ve tapinak kalintilari hala gunumuzde de gorulebilmektedir. Sedona, hala gunumuzde bircok Dunya disi varlik tarafindan star-gate olarak kullanilmaktadir. Sedona'ya gittiginizde direk, dorduncu boyut enerjisi almaya baslarsiniz. O yuzden gitmeden once kendinizi negatif enerjiden temizlemeniz gerekir. Yoksa; bas agrisi, kulakta sesler veya sarhosluk belirtileri olabilir. Orada yapilacak meditasyon, spiritual yukselmeyi saglar. Ozellikle 'Red Rock' diye bilinen kirmizi kayanin yakininda meditasyon yapmak lazim. Orasi Pleiades ve Arcturian yildiz takimlarina acilan bir kapidir.

Sedona'da Andromeda'ya acilan yildiz kapisinin oldugu yerde; agaclar guclu vortex enerjisi nedeniyle kivrilarak buyurler.





Sedona'da bazi noktalarda meditasyon yaptiginizda, gelecekle ilgili goruntuler alirsiniz. Cunku gelecege acilan enerji kapilarida vardir. Cathedral Rock'un arkasinda mor kristalden yapilmis bir piramit kalintilari bulunmaktadir. Bu yuzden burasi enerji bakiminda cok yuksektir. Bedende titresimler ve uyusma hissedilebilir. Orada lazer isinlariyla mukkemmel sekilde kesilmis ve ust uste konulmus tapinak kalintilarida var. 'Bell Rock' en cok bilinen vortex noktasidir. Dunya'daki diger bir cok vortex noktasiyla baglantisi olan bir yerdir.
'Kachina Woman' kayasinin oldugu yerde Sirius takim yildizina acilan kapi vardir. Bu yuzden de o alan bu enerjinin etkisindedir. 'Saman Magarasi'nin oldugu yerde meditasyon yapildiginda ucuncu gozden goruntuler gorulebilir. 'West fork' vortex noktasi yine Sirius'a acilan giris kapisidir. 'Capitol Butte' denilen yerde 'Chimney Rock'in altinda Lemurialilar'in yeralti ussu var. O civarlarda yasayan kizilderili yerliler, atalarinin yer altinda yasadigini ve soylarinin oradan geldigine inaniyorlar. Dedelerinden dinledikleri bu tur hikayelerle buyumusler.

                                                                6- Bimini Adasi


Bimini adasi Atlantisin bir parcasidir. Atlantisin en yuksek enerji merkeziydi. Atlantisin vortexiydi. Atlantis batmadan once, su anki Dunya'mizin icinde bulundugu duruma benzer bir haldeydi. Bemini'de deniz altinda Atlantis zamanindan kalma Piramitler vardir. Bu piramitler su anda bile Bemini'de vortex enerjisi olusturuyorlar. Vortexin oldugu yerde enerji cok yuksek bir seviyededir. Bermuda Seytan Ucgeni diye bilinen bu bolumde, cok yuksek bir manyetik cekim alani vardir. Oraya gidildiginde elektronik aletler bozulur ve saatler durur. Guclu vortex enerjisiyle kendiligiyle olusan kara delik yada solucan deligi diye bilinen yildiz kapilari ortaya cikar ve bu nedenle bazi gemiler orada kaybolur.
12000 yildan beri yeryuzunde cok kotu olaylar oluyor. Bu kotu olaylar negatif bir enerji yaratiyor ve bu negatif enerji dogayi, insani, bitki ve hayvanlari kotu yonde etkiliyor. Bunu ancak evrensel sevgi enerjisi duzeltebilir.

                                                  7-Buyuk Piramit- Keops-Misir


Dunya disi varliklar (Sirius ve Orion takim yildizindan gelenler) tarafindan insa edilen Misir piramitlerinden en önemli olanlari Gize platosu uzerine yapilan piramitleridir ve Mikerinos, Kefren ve Keops ismindeki üç pramitten oluşur. Bu piramitlerin en büyüğü ve en gizemli olanı Keops piramididir. Keops piramidi, 150 metre yüksekliğe kadar kaldırılan her biri 2.5 ton ağırlığındaki 2.300.000 adet kireç taşı kullanılarak inşa edilmiştir. Onemli bir vortex enerji noktasidir. Tamamen kristal bir piramit gorevini gormektedir. Kirec tasindan yapilmis olmasina karsin, tepe kismi saf kristaldendir. Yapildiginda bembeyazken, simdilerde kirlendiginden dolayi rengi koyulasmistir. Vortex enerji noktasi uzerine yapilmis, Dunya'nin frekansini yukseltmeye yarayan bir enerji makinesidir. Sanildigi gibi hic bir piramit, mezar amaciyla yapilmamistir. Iclerinde herhangi bir mumya bulunmamistir. Onlarin hepsi enerji pilleridir. Bunun yaninda oyle ozellikleri var ki, adeta birer mucizedirler.

Buyuk piramidin üzerinden geçen meridyen, karaları ve denizleri iki eşit parçaya bölmektedir. Piramitlerin içerisinde radar gibi aletler çalışmamaktadır. Piramit içerisinde bırakılmış kirli bir su, birkaç gün içerisinde arıtılmış hale gelmektedir. Piramitin içerisine bırakılan süt birkaç gün bozulmadan kalabilirken, beklenmeye devam edilmesi durumunda yoğurt haline gelmektedir. Piramit içerisine koyulan bir bitki hiç ışık almasa da normale göre daha hızlı büyümektedir. Açık bir yara, piramit içerisinde çok daha çabuk bir şekilde iyileşmektedir. Piramitlerin içi yazın serin, kışın ise ılık oluyor.

Gize Platosu’ndan geçen boylam, denizlerle karaları iki eşit parçaya böler. Piramitlerin icinde meditasyon yapildiginda, duru goru ve holografik sekiller gorulebiliyor. Sesler duyulabiliyor. Keops piramidinin taban çevresini, yüksekliğinin iki katına bölündüğünde tam olarak pi=3,1416 sayısı elde edilmektedir. Keops piramidinin yüksekliğinin 1 milyarla çarpımı tam olarak Dünya ile Güneş arasındaki mesafeyi(149.504.000km) vermektedir. Piramitler bir güneş saati olarak işlev görmektedirler. Piramitlerin Ekim ayı ortasında ve Mart ayının başlangıcında yere düşürdüğü gölgeler, mevsimleri ve yılın uzunluğunu gösterir. Keops piramidiyle dünyanın merkezi arasındaki mesafe, Kuzey kutbuyla arasındaki mesafeye eşittir. Dunya'nin her tarafindan bulunan piramitler, yuksek yerlere yapilmis tapinaklar, daglarin uzerine yapilmis yerlesim yerlerinin tek amaci vortex enerjisinden yararlanmakti. Antik caglarda, insanlar; spirituel olmak ve sifa gormek amaciyla buralara giderlerdi.

8-Kailash Dagi, Himalaya-Tibet


Himalaya Daglari, Dunya'nin en buyuk ve en yuksek siradaglaridir. Bu nedenle diger bir onemli  vortex enerji noktasidir. Buraya Dunya'nin ucuncu gozu de deniliyor. Himalaya daglarinin altinda 5. boyutta, Dunya disi bir uygarlik yasamaktadir. Buralar, ufo diye bilinen ucan uzay araclarinin en cok goruldugu yerlerden biridir. Ayrica Tibet kulturunde de, daglarin altinda yasayan uygarliklar oldugu inanci hakimdir. Bazi kaynaklara gore, Dalay Lama oradan gorevli olarak Dunya'ya gonderilmistir.

Daha bircok vortex noktasi var ama bunlar en onemlileridir. Bazi kaynaklarda bu vortex noktalari negatif ve positif enerji yayan noktalar olarak ikiye ayrilmis.

Negatif Enerjili Vortex Noktalari:

Bermuda Triangle,Bahamalar
Hawaii
Rio de Janeiro,Brezilya
Easter Island,Sili
Karachi, Pakistan
Cezayir
Zimbabwe

Pozitif Enerjili Vortex Noktalari:

Himalayas, Tibet
Giza Pyramid- Misir
Findhorn, Iskocya
Kiev, Ukranya
Buffalo Lake, Alberta, Kanada  
Hudson Bay, Kanada
Midway Island, Virjinya
Sedona, AZ & Sonora, Mexico 
Lake Baikal (Mongolia)
Moab, Utah
Antigua, Guatemala
Cape Town, Guney Africa
Moscow, Russia
Kudus, Israil
Fiji
Tirta Empul, Bali
Lake Rotopounamu, Yeni Zellanda
Uluru-Avustralya
Titicaca-Peru
Fuji, Japonya
Kâbe,Mekke
Glastonbury, Ingiltere
Kuh-e Malek Siah, Iran


Bazi kaynaklarda, butun bu vortex noktalari; Agarta yeralti uygarligina ait sehirlerin giris-cikis yerleri olarak verilmistir.



Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com

 Yararlanilan
Kaynaklar:

http://www.bibliotecapleyades.net/mapas_ocultotierra/esp_mapa_ocultotierra_11.htm

4 yorum:

şeytani güçler ancak birinci kat semaya kadar çıkabiliyorlar orada haber toplarken ateş toplarıyla taşlanıyorlar.yani ateşe ateşle azab.aynı dünyamızda kardeşin kardeşe zulmü savaşlar gibi.onlar da bu noktaları kullanıyor.bir yerde okudum ağaçlar da geçiş için çok önemli.o yüzden şeytaniler iyilerin geçişini engellemek için doğayı katlediyor.önemli noktalardan biri zemzem kuyusu.peki ayasofya.bir de şeytanın tahtı neden suda.acı su tatlı su ve tuzly su diye kuranda geçiyor.bu durumla bi bağlantı var sanırım.

haklisiniz. Bizler yiyip icip cogalmayla mesgulken, tum gerceklerin farkinda olanlar, ummali bir calisma icindeler. Ama asla basarili olamiyacaklar. sevgi kazanacak.

Yorum Gönder