1 Nisan 2015 Çarşamba

Tarihimizi Sekillendiren Ziyaretcilerle Tanismaya Hazirlik

Su anda bulundugumuz evrenin icinde, bircok insan ve farkli irk barindiran gezegen vardir. Hatta bazi Ay ve Gunes'lerde bile hayat vardir. Evrendeki bu gezegenlerin bazilari Dunya'miz gibi dusuk frekansli bazilari ise cok yuksek frekanslidir. Frekans dustukce varliklar fiziksel gorunuslu oluyor. Frekanslar yukseldikce varliklar isik-eterik halde gorunuyorlar. Dusuk enerjili gezegenlerde bizim gibi insanlar yasiyor ve Dunya'daki kotuluklerin aynisi orda da oluyor.Yuksek frekansli gezegenlerde ise, kozmik enerji fazla oldugundan hersey, isiktan. Oralarda, dogadaki hersey isiltilar saciyor. Ciceklerin melodileri duyuluyor. Tum varliklar telepatiyle anlasiyor. Yalanlar, hastaliklar, nefret, kin ve savaslar yok. Sadece sevgi var. Birlik ve beraberlik icinde bir butun olarak yasiyorlar. Yasam sevgi ve guzelliklerle doludur.

Bu gezegenlerde yasayan varliklar, astronotlar milyarlarca yildir evren icinde farkli farkli gezegenlere kesifler yapmak amaciyla uzay gemileriyle yada isik bedenleriyle ziyaretlerde bulunmuslar. Oralarda koloniler olusturmuslar veya deney amacli farkli turlerde tohumlar ekmislerdir. Bu ziyaretler, bizim dunyamiza da yapilmistir. Bu nedenledir ki Dunya uzerinde bir cok farkli hayvan ve bitki turleri vardir. Farkli irk ve renkteki insanlar da bu sekilde ortaya cikmistir. Her ziyaretlerinde denize, topraga yeni hayat tohumlarini ekmislerdir. Ustelik bu calismalari gunumuzde hala devam etmektedir. Bu nedenle zaman zaman daha once hic gorulmemis hayvan turleri ortaya cikar. Cunku tohum ekme hala devam ediyor. Hic durmadi...


Iste bu ziyaretciler milyonlarca yildir tarihimizi sekillendirmislerdir. Dunya uzerinde milyonlarca yildir hayat vardi. Dort defa hayat yok edilip yeniden baslatildi. Bizler su anda sadece son 5-6 bin yila kadar uzanan, yalanlarla duzenlenmis bir tarihi ogreniyoruz. Gercekler, masallarla, hikayelerle, mitolojilerle karistirililmis ve ustu ortulmustur.

Piramitler, yer alti tunelleri, tum yer alti sehirleri(kapadokya dahil), tapinaklar bu ziyaretcilerin eserleridir. Bizlerden once, simdikinden cok daha ustun teknolojiye sahip irklar yok oldu. Bu gun col halinde olan yerler, nukleer savas sonrasi collesmis bir zamanlar yesil ve sulak alanlardi. Mars'in renginin kizil olmasinin sebebi de nukleer savastandir. Ordaki medeniyetler de bu sekilde yok oldu. Kurtulanlar baska gezegenlerde ve Dunya'da yeniden basladilar.

Bulundugumuz bu evrenin icinde binlerce yildiz kumesinden olusan "The Galactic Federation Of Light"(Galaktik Isik Federasyonu) kurulmustur. Bu federasyonun uyelerinden olan; Pleiades(Ulker veya Sureyya olarak da biliniyor),Venus, Orion ve Sirius takim yildizi, Dunya insanina en cok katkida bulunan gezegenlerdir. Bunlar Dunyamiz dahil, icinde bulundugumuz evrendeki gezegenlerin yukselmesi ve korunmasi icin calisan isik bekcileri ve isik ogretmenlerinin geldigi yerlerdir. Dunya'yi belli bir uzakliktan surekli izliyorlar. Gerektiginde fizik beden seklinde, veya isik beden olarak ziyaretlerde bulunup rehberlik ediyorlar. Insanlari bilgilendirip, egitiyorlar. Peygamberler, bu federasyon tarafindan gonderililmis, secilmis cok degerli kisilerdir. Her yuzyilda her topluma buradan bir lider gonderilir. Her 2000 yilda bir ise tum Dunya insanligina yol gosterecek bir lider gonderirler. Mehdi, yeni bir kurtarici beklentisi bundandur.

Gecmiste bazi toplumlar gokten gelen bu elcileri; 'Tanrilar' veya 'Melekler' diye tanimlamislardir. Atlantis ve Lumeria ile baslayan insan hayati,Yunan-Misir-Roma ve Sumerler olarak devam etmistir.

Son yillarda yapilan cogu ziyaretlerin amaci, gezegenimizin korunmasi icindir. Cunku evren icindeki tum gezegenler birbirine baglidir. Birinin yukselisi digerlerini de etkiledigi icin; hicbir gezegenin frekansinin dusmesine izin vermiyorlar. Cunku bu onlari da etkiliyor. Ilerleyislerini durduruyor. Dunya uzerinde olacak bir nukleer savas; hem Dunya'mizi hemde icinde bulundugumuz evrendeki tum gezegenleri etkileyeceginden; surekli bizi izliyorlar, kontrol altinda tutuyorlar. 'Cern' deneylerine mudahelede bulunuyorlar. Nukleer silahlari birakmamizi istiyorlar. Bu yuzden Nukleer savaslarla hem insanliga hem de Dunya'ya zarar vermis toplumlar her seferinde yok edilmis ve hayat yeniden baslatilmistir. Eger Nukleer silahlari yok etmezsek, Dunya' nin simdiki gidisati, ayni yok olusu getirebilir.

Galaktik federasyonlarin gemileri bazen fiziki olarak bize gorunen gumus renkli metalden bazen de saf isiktandir. Hepsi de kozmik sevgi enerjisiyle calisiyorlar.(Her gorulen gemi dost olmayabilir. Bu isik federasyonundan olmayan, negatif olan irklar da vardir. Milyarlarca yildir iyilerle-kotuler arasinda bir savas vardir. Onlar; isigin ve karanligin savasi diye tanimliyorlar. Kotulerin gemilerinden isik tuneli gibi bir yol aciliyor. Bu tuneli yerden insan yada hayvanlari geminin icine cekmek icin kullaniyorlar. Insanlar uzerinde denyler yapiyorlar. Oysa iyilerin gemileri renkli isiklar saciyor. Bazende saf isik kuresi seklindeler. Renkli isik yagmuru seklinde de olabiliyorlar. Dikkat etmek lazim.) Son yillarda Dunya'ya ziyaretler artmistir. Cunku Dunya'miz bir ust frekansa gectiginden, olan gelismeler ile ilgili gozlemler yapiyorlar. Amaclari bu donemi kolayca atlatarak yukselmemize yardim etmek. Ayrica insanlara artik kendilerini gostermek istiyorlar. Iletisime gecmek istyorlar ama bunu, insanliga zarar vermeden yapmak istiyorlar. Ilerde insanlarda ve dogada uyanis arttikca, onlar kendilerini daha cok gosterecekler, bize daha cok yaklasacaklar. Bu yuzden son yillarda, cizgi filmlerle, dizilerle, sinema filmleriyle toplum farkli gorunuslu irklarla birlikte yasama alistiriliyorlar. Aslinda hepsinin amaci gelecekte E.T ziyaretlerine hazirliktir. Bu konuda bazi ulkelere; toplumu hazirlamalari icin baski yapiliyor.

Ya insanlar bu iletisime hazirlanacakti yada bir gun gokyuzunde aniden belirip, herkesi sok edeceklerdi. Boylece insanlar binlerce yildir soylenen yalanlari anlayacaklardi. Iste bu korku bazi devletlerin hemen on hazirlama gorevini ustlenmesine sebep oldu.


Dunya insanlarini ziyaretcilerimizle tanismaya hazirlayacak filmler ve oyunlar son yillarda o kadar artti ki, cocuklar artik mavi, yesil renkli varliklari, canavar gorunumlu yaratiklari normal karsiliyorlar. Onlarin oyuncaklariyla uyuyorlar. Resimlerinin oldugu kiyafetleri giyiyorlar.

                                      Wizards vs Aliens bilgisayar oyunu binlerce ornekten sadece biri

Vampirler, Zombiler, Kurt adamlar, Grimler, vb..diziler. Tum cizgi filmler ve bilgisayar oyunlari,' Galaksinin Koruyuculari', Godzilla, Jupiter Ascending gibi filmler...hepsi bu tanimasmaya hazirlik...


Bu filmlerinden bazilarinin listesi asagidaki linkten gorulebilir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Uzayl%C4%B1_filmleri_listesi

(Lutfen cocuklari televizyonlardan, bilgisayar oyunlarindan, cocuk filmlerinden ve her turlu cizgi filmden uzak tutun. Subliminal mesajlarla birer canavar yetistiriyorlar. )


Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com

2 yorum:

merhaba
okurken ilgimi çeken bir yazıyı paylaşmak istedim,konunun daha da eski zamanlardan bir örneği..( doğru/yanlış yada inanıp inanmamak tabiki okuyucunun taktiri)

''1952 yılında Meksikalı arkeolog Alberto Ruz Meksika’da Chiapas bölgesinde bulunan “Palenque Yazıtları Tapınağı” içinde bir yeraltı mezarı keşfetti. Tapınağın girişindeki 620 yazıtı deşifre eden bilimadamlarına göre burası Kral Pakal’ın mezarı olmalıydı. Sembollere göre Palenque’de doğmuş, 12 yaşında Maya İmparatorluğu’nun başına geçmiş ve 80 yaşında ölene dek 65 sene boyunca görevinin başında olmuştu.
Palenque Taşı
Şeklin ortasında, gövdesinin üst bölümü motosiklet yarışçısı gibi eğilmiş bir insan görülmekteydi ve tıpkı rokete benzeyen bir araç kullanıyorlardı. Araç ön bölümünde ince bir uzantı meydana getiriyor, biraz aşağıya inince kenarları çentikleniyor ve en altına doğru daha da genişleyerek, alevler püskürten bir roket biçimini alıyordu. Büzülmüş adam, elleriyle ne olduğu anlaşılmayan birtakım kotrol kollarını yönetiyor, sol ayağıyla da pedalımsı bir şeye basıyordu. Giyimi çok düzgündü ve kafasındaki başlıkla tıpkı bir antik çağ astonotuna benziyordu....''

yazının tamamı bu linkte mevcut

http://dunyadinleri.com/gizli-ilimler/populer-bilim/oku_palenque-yazitlari-tapinagindaki-yeralti-mezarinin-tuhaf-mezar-tasi-ve-uzerindeki-cizimler

Evet onu gormustum internette ve tvde. Hatta onun gercek maketi yapildi simdiki malzemelerler. Roket icindeki bir astronotu anlatmislar.

Yorum Gönder