5 Eylül 2018 Çarşamba

Uyanis Nedir?

                                                        Uyanis Nedir?




Bilinc sicramasi demektir. Dusuk titresimden, yuksek titresimli enerji alanina girmek demektir. Fiziksel dunyanin otesini kesfetmek demektir. Beden, zihin ve ruh ile butunleserek gercek var olusun tadina varmak demektir. Her zerrenle, gercek ozgurlugu hissetmek demektir. Etrafimiza ordugumuz duvarlari yikmak demektir. Ilahi olana baglanmak ve onunla butunlesmek demektir. Yaralarini gorup, onlari sarmak ve iyilestirmek demektir. Karanlikta kaybolmus kendini yeniden bulmak demektir. Aynaya baktiginda, ilk defa kendini gormek demektir. 'Ben' iken 'Biz' olmayi ogrenmek demektir. Baskalari diye tanimladiklarinin; kendi kardesi, parcasi oldugunu anlamak demektir. En yakinindaki ve en uzagindaki kardesinin acisina aglayip, sevincine ortak olmak demektir. Var olan herseyin, tipki kendisi gibi 'Butunun', yaraticinin bir parcasi oldugunu bilmek demektir. Butun cocuklarin annesi, babasi olmak demektir. Butun hayvanlarin sahibi ve koruyucusu olmak demektir. Dogayla butunlesmek demektir. Dunyanin bir ucundaki kardesinin aci cekisini hucrelerinde hissetmek demektir. Sokakta ac gezen canli birakmamak demektir. Baskalarina yardim ederken mutlu olmak demektir. Bize dayatilan yalanlari ve sinirlamalari asip, gercege ulasmak demektir.

En onemlisi de...Uyanis; Kim oldugunu hatirlamak demektir…


                                                       Uyanis Belirtileri



1-Aniden birseyler olur, kendini farkli hissetmeye baslarsin. Ruyalarin degisir, ani kararlarla hayatinda degisiklikler yaparsin. Sanki bir gecede eski sen gitmissin, yeni bir sen gelmis gibi olursun.

2-Birden bire kendini cok okurken arastirirken bulursun. Fikirler, ilhamlar, vizyonlar, ruyalar, ard arda gelir. Yazma, cizme, icat etme ihtiyaci duyarsin.

3-Yeme seklin degisir, agiz tadin degisir. Eskiden sevdigin beslenme seklinden vazgecip yeni bir beslenme sekline yonelirsin. Hayvanlara karsi hassaslasip, birden vegeteryan olabilirsin.

4- Gozlerdeki perde kalkar ve tum dunyayi gercek ciplakligiyla gormeye baslarsin. ilizyonu farkedip aslinda bir ruyada oldugunu farkedersin. Madde olarak gordugun herseyin bir hologramdan ibaret oldugunu anlarsin.

5- Hayatinin anlami haline gelen; is, para, ev, araba, kariyer, lux yasam, kiyafet vb. seylere olan bagimlilik azalir hatta bitebilir. Kisilere olan bagimliliklar azalir. Kucuk seylerle yetinmeye baslarsin.

6-Daha onceki yasam tarzina ve uykuda gecirdigin butun o zamanlarin kaybina uzulursun. Kacirdigin zaman icin sucluluk hisedersin. Neden daha onceden uyanmadim diye sitem edersin.

7-Etrafindaki renkleri ilk defa farketmis gibi daha canli ve renkli gormeye baslarsin. Yillardir yolunun uzerinde olupda daha once goremedigin detaylari gormeye baslarsin. Dogadaki yasami farkli bir gozle gormeye baslarsin. Agaclarin, kuslarin, ruzgarin sesini duyarsin...Bitkilerle ve hayvanlarla telepatik olarak konusmaya baslarsin. Onlari sever ve kucaklarsin. (Tabi etrafinda sana 'deliymis' gibi bakan gozlere de zamanla alisirsin)

8-Insanlarin yuzundeki maskelerin dustugunu gorursun. Onlara baktiginda gercek yuzlerini, niyetlerini ve dusunduklerini hissetmeye baslarsin. Bu da onlardan uzaklasmana ve yalnizlasmana sebep olur. Cunku kim gercek dostun kim degil anlarsin.

9-Eski olumsuz davranislarini duzeltirsin ve icerden, derinden gelen tarifsiz bir sevgiyi, coskuyu hissedersin. Sifalanirsin ve bu sifayi cevrene yayarsin. Dokundugun hersey ayri bir guzellesir ve bereketlenir.

10-Dusuncelerin ters-duz olur. Belirlenmis dusunce ve inanc kaliplarina aykiri davranmaya baslarsin. Ozellikle din konusunu sorgulamaya girersin. Dinle ilgili gercekleri hissetmeye baslarsin. Cunku bizde kayitli olan bilgileri hatirlamaya baslarsin. Bu bilgilere ters dusen tum inanc ve dusunceleri sorgularsin. Kendi akasana giris yapar ve evrenle butunlesirsin.

11-Hayatindaki bircok insanla kopuslar yasarsin. Yeni frekansina uygun, senin gibi arkadaslarla tanisir, bulusursun. Bazen seninle ayni frekansta olan yeni tanistigin bir insanla zaman gecirmeyi, yillardir tanistigin insanlarla zaman gecirmeye tercih edersin. Cunku eski dostlarla yeni frekansinda bulusamazsin. Cekim yasasi, seni kendin gibilere goturur ve cevren degisir.



'Uyanis Rehberi' adli kitabimdan kisa bir alintidir.


Yurtdisinda yasayanlar kitabimi, amazondan asagidaki linkten  alabilirler.

https://www.amazon.com/Uyanis-Rehberi-Turkish-Aasma-Estefan/dp/6059385494/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1536249382&sr=8-1&keywords=Uyanis+Rehberi


Turkiye'den satin almak icin link:
https://heryerdekitap.com/magaza/uyanis-rehberi/


Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com

4 yorum:

Bende farkında olmadan uyananlardanım sanırım, 7ay önce işimi bırakıp eşimle köye yerleştik, şehir kalabalığından çok bunalmıştık, orda nette karşıma bu bilgiler çıkmaya başladı şuan sürekli araştırıyorum 2 aydır hayvanları yemiyorum ilk fırsatta kitabınızı almak istiyorum, meditasyona başlamak istiyorum ama bilgilerim yetersiz çok teşekkür ederim yazılarınız için dünyamızı güzel günler bekliyor ��

Tesekkur ederim,,sizi cok sevdim.. Sevgilerimle

Meraba iyi gunler kitabınizi nerelerden ala bilirim acaba ankarada yaşıyorum

yazinin altinda turkiyeden almak icin link eklemisim. oraya tiklayip internetten aliyorsunuz evinize geliyor.
www.heryerdekitap.com dan ve amazondan sadece satiliyor. iisk ve sifa olsun

Yorum Gönder