19 Aralık 2019 Perşembe

2020 Yuzlesme, Arinma ve Degisim Yili



                              Hazirlan! Kendine yolculugun basliyor.


2020 her alanda degisim ve arinma yili olacak. Bireysel olarak, toplum olarak, ulke olarak ve dunya olarak, butun negatif taraflarimizin icinden gececegiz. Kendi karanlik tunellerimizden gecerek tum negatif aliskanliklarimizla, davranislarimizla yuzlesip arinacagiz. Red ettigimiz direndigimiz her durumun icinden gecmek zorunda kalacagiz. Eskiye ait olan herseyi bitirip, sifirlanacagiz ve yeniden dogacagiz. Tutkularimiz sinavlarimiz olacak. Hayat bizi iki kere alip duvara carpacak ve her seferinde eski bizi oldurup yeni bizi doguracak. Maddeye dair cok sey yavas yavas cikacak hayatimizdan. Kendimizi bulmak icin yeni yollara girecegiz. Ruhlar, kendi potansiyelini farkedip, kendi kendini gelistirecekler ve birer isik olup etrafini aydinlatacaklar. Baskalarinin pesinden gitmek yerine, kendi gucunu kesfedecekler. Isik bedenini buyuten ruhlar icin, mucizeler olmaya baslayacak.

Kazanilmis bireysel bir guc, farkli bilinc ve frekanstan olusmus kalabalik gruplarin gucunden daha etkili olacak. Bireysel degisimler; toplumsal degisimi, toplumsal degisimler, ulkeleri, yonetimleri ve sistem degisimlerini tetikleyecek. Degismesi gereken hersey, once kendisini karanlik yuzuyle bize gosterecek sonra da degisecek.

Dunya genelinde; su ve atesten gelen etkiler gorulecek ve bunlar da dunyanin arinmasini tetikleyecek. Cunku Gaia'da kendini yeniliyor, yakiyor, yikiyor ve temizliyor. Bir cok ulkede sokaklar cok hareketli gececek. Bir gecede; bireysel olan bir tepki, kitlesel tepkilere ulasacak ve dunyaya yayilacak. Cunku insanlar arasindaki telepatik iletisim agi giderek kuvvetleniyor ve icgudusel olarak gelisen tepkiler her alanda hareketlilige sebep olacak. Haklari icin savasan gencler, kadinlar gorecegiz. Kadinlar degisimin en onunde olacaklar. Yonetimlerde, bircok is alaninda kadinlar giderek artacak. Genc liderler ortaya cikacak. Eski enerjiye ve dusuk bilince ait her lider, ya degisecek yada gucunu kaybedecek.

Genc ruhlar degisim istiyor. Yilin mesaji 'eskiyi yik, yeniyi baslat.' Bunu goremeyenler kaybedecek. Cocuklar buyudukce degisim icin daha cok baski olacak. Cunku onlar, yuksek bir bilinc ve farkindalikla geliyorlar ve artik ilkel seviyedeki sistemi red ediyorlar. Onlar yeni dunyayi insa etmek icin gerekli tohumlamalari yapacaklar ve temelleri atacaklar. Gelen her yeni nesil, degisimi daha da hizlandiracak. Buna direnmek imkansiz. Tinsellik giderek buyuyecek. Lux yasamlar; giderek yerini, sade ve huzurlu yasamlara birakacak. Ekonomik sorunlarla ugrasan toplumlarda, insanlar paraya ulasmakta zorlanacaklar ve alternatif alisveris yontemleri bulacaklar. Parasiz da yasanabilecegini gosteren olusumlar gorecegiz. Sistem, 'kendi basinin caresine bak, artik hazira konma, hayatta kalmak icin birseyler yap, seninde artik corbada tuzun olmali' dedirtecek.

Internet yasamimizin en onemli parcasi olacak. Gazeteler ve televizyonlar cok guc kaybedecekler. Bilgi ve becerisi olanlara youtube kanali acmalarini oneririm. Cunku bilgi, haber, muzik, film, dizi ve egitim internetten yayilacak. Insanlar yasaklardan, sansurlemelerden, yalanlardan bikti. Gencler ozgurluge ac ve sinirlamanin olmadigi alanlarda yer almak istiyorlar. Birileri bunu gorsun artik.

2020'de:
Insanlik artik nefes almak istiyor. Hayvanlar yasama hakkini istiyor. Doga kendisine saygi duyulmasini istiyor. Dunya anne huzur istiyor…

Yaratimda payimiz olsun...



Sevgiler!

Aasmaestefan@gmail.com






12 yorum:

Teşekkürler. Ben de 2020 yazınızı bekliyordum. Türkiye hakkında daha çok bilgi alabilir miyiz?

bir alttaki yazima bakin. yazmisim Turkiye yazisini.

https://aasmaestefan.blogspot.com/2019/12/2020-yilinda-turkiye.html

Herzamanki gibi muhteşemdi teşekkürler

Isik bedenini buyuten ruhlar icin, mucizeler olmaya baslayacak.yazmissiniz, biraz açar mısınız

Hanfendi corona virüsü ile ilgili düşüncenizi gerçekten merak ediyorum.ne yapılmaya çalışılıyor? Ters giden birseyler var sanki

Teşekkürler hocam canım benim harika bir yazı ellerine emeğine sağlık sevgi ve ışıkla kalın saygılar

Teşekkürler,ışık saçıyorsun, durumu,bugünü çok güzel ortaya koyuyorsun , izliyorum,sevgilerimle.

Asma hocam bugünlere ilişkin düşüncelerinizi olup bitenleri herkes gibi ben de çok merak ediyorum. Kızımın kaygılarını gideremiyorum. Düşüncelerinizi önemsiyorum. Aydınlatırsanız mutlu olacağım.

yeni bir yazi ekledim.morda yazmisim herseyi. okyun litfen. Mart 2020 degerlendirme basligi

Izninizle paylaşıyorum

Yorum Gönder