5 Haziran 2014 Perşembe

Evrende Yalniz Degiliz -1



Daha once de paylasmistim; Sumer tabletlerinde, yuzbinlerce yil once dunyaya altin bulmak icin gelen, gelismis zeki varliklardan (uzayli) olusan galaksiler arasi bir gruptan bahsedilir. Bu grup, bilim adamlarindan, astronotlardan ve askerlerden olusmustur. Amaclari Dunya'dan cikarilacak altinla, gezegenlerini (Niburu) Gunes'ten gelen zararli isinlara karsi korumaktir. Afrikada birsure altin cikarip, cesitli deneyler yaparlar. Ancak zamanla cikarilan altin yeterli olmayinca; madenlerde calistirilmak uzere koleler olusturmaya karar verirler.

Afrika'da yasayan bir maymun cesidinin DNA'si ile kendi DNA'lariyla yaptiklari karisimdan laboratuvar ortaminda 'Adam' (Adem) adi verilen yeni bir tur olustururlar. Dollenen yumurtalari ilk zamanlar kadin astronotlar ve bilim adamlari karninda tasiyarak normal dogumla dunyaya getirirler. Fakat zamanla surekli hamile halde gezmekten sikilan kadinlar, Adam'in kaburgasindan es disisini (Eva-Havva) uretirler ve ikisinin dollenme yontemiyle insanlar uretmesini saglarlar. Zaman zaman insan DNA'siyla oynayarak gerekli duzeltmeleri yaparlar. Hemen hemen butun dini kitaplarda bahsedilen "Adem ve Havva" hikayesi bu sekilde ortaya cikmis.

Zamanla cogalan kole insanlar Dunya'nin dort bir yanina, bir grup astronot denetiminde dagitilmis ve yeni usler kurularak, bu insanlar altin madenlerinde kole olarak calistirilmislar (Misir, Maya, Cin, Afrika, Ortadogu, Peru, Irak ve Lubnan gibi yerlerdeki piramitler o zaman kullanilan uslerdir) Koleler kendilerini yaratan bu dev (Nefililer) ustun zekali varliklara Tanri diye hitap etmisler. Zamanla bu tanrilar, kendi aralarinda evlenir, cocuklar yapar ve cogalirlar. Hatta bazilari insanoglunun kizlarini begenir ve kendilerine es olarak alirlar. Boylece insan ve Tanri'dan olusan melez bir irk olusur. Her birimiz bu soydan biri olabiliriz. Bunu kimse bilemez. Tanrilarin soyundan gelen bu irk, on binlerce yildir Dunya'yi yonetmistir. Hatta su anda bile bu soydan gelen zengin-elit insanlar tarafindan olusturulan gruplarin yonetimi altindayiz. ( Free Mason, Uliminati ve Ingiliz kraliyet ailesi bireyleri, Avrupa'daki bazi zengin aliler bu soyun devamidirlar.)

Tanrilarin cocuklari zamanla kendi aralarinda guc kavgalarina duserler. Kendilerine bagli uslerdeki insanlari, guc savaslarinda kullanirlar. Hizla cogalan insanlar arasinda sapikliklar ve yoldan cikmalar baslar. Yaraticilar guc savaslarinda nukleer silahlar kullanir, Dunya'ya buyuk zarar verirler. Bu zararlar neticesinde, depremler, seller ve volkanik tufanlar olusur. ilk tufan olur. Ardindan buzul cagi baslar, milyonlarca hayvan ve insan yok olur. Yeraltina ve Magaralara siginan az sayida insan ve hayvan kurtulur. Kurtulanlar yasama yeniden baslarlar. Hayata sifirdan baslayan insanoglu yine zamanla cogalir, gokden yaraticilari tarafindan zaman zaman ziyaret edilirler ve yeniden egitilirler. Hatta bu Tanri'lar kendi soyundan kisileri onderlik etmeleri ve dogruyu gostermeleri icin insanogluna yollarlar. Peygamberler ve dinler  bu sekilde dogmustur.

Yillar gecer, hizla cogalan nufusla beraber, Dunya uzerinde; yine hastaliklar, sapikliklar baslar, guc savaslari olur. Dogaya, hayvana ve insana eziyet baslar. Ayni tarih yeniden tekerrur eder. Ilk tufan gibi 3 tufan daha gerceklesir. Her donemde bir grup insan kurtulur ve hayata yeniden baslar. Nuh Tufani da bunlardan bir tanesiydi. Atlantisliler, Mu'lular, Afrika yerlileri, Misirlilar,Tibetliler, Maya ve Peru'lular, Sumerler, antik Yunanli ve Romalilar'da hep bu tarihin izleri var. Hepsi de birbiriyle baglantilidir.

Insanlik tarihi boyunca olusan 4 tufan hep ayni gerekceyle olmus. Insanligin yoldan cikmasi, hayvanlara edilen eziyet, zengin yoneticilerin ezdigi fakir halk, kolelik sistemi, hastaliklar, din adi altinda bastan cikmalar ve gerici, yobaz kulturlerin olusmasi, dogaya verilen zarar...

Tum eski kaynaklardan elde edinilen bilgilere gore 2012 den sonra Dunya'mizda bazi olaganustu degisiklikler olacak. Maya'lar 2012 yili icin yeni bir cagin baslangici - 'Tanrilarin donus zamani' derken, Sumerler'de ise Enki Tanri'nin gezegeni olan Niburu gezegeninin gelip Dunya'ya carpmasiyla yeni bir Tufan olacagindan bahsederler. Yine Afrika yerlilerine gore dunyamiz 5.yasina girmistir. Bu cok sancili, acili bir donem olacaktir. Yeni bir tufan beklenmektedir.

Neler olacagini hep birlikte yasayip gorecegiz. Ama insan olarak sorgusuz sualsiz, biat ederek birilerinin agzinin icine bakmak yerine, kendi kalbimizin sesini dinleyip, acaba??? demenin vakti geldigini dusunuyorum. Arastirip, dogruyu bulmamiz gerektigini, soylenenlere hep sorgulayici sekilde yaklasip, arastirilmasi gerektigini dusunuyorum. Gercekler er yada gec aciga cikacaktir. Ama sizler icin gec olmadan; arastirip hakikati bulunuz. Bu yazdiklarim size ters gelse bile, hemen arastirip aksini veya aynisini kendinizi ikna etmek icin bulmaya calisin. Lutfen sorgulayici olun!

Misir tanrilari, Sumer tanrilari ve Mayalilari mutlaka arastirmanizi oneririm.

Sevgiler!

Aasma

0 yorum:

Yorum Gönder