7 Ocak 2015 Çarşamba

2015 ve 2016 'da Turkiye ve Dunya'da Neler Olacak?

2014 felaketler icin isaret yiliydi. 2015 bu kotu olaylarin olmaya baslayacagi yildir. Savaslar, teror olaylari,depremler, volkanik patlamlar,astroitler, bulasici hastaliklar ve seller..

Tum dunya bir degisim icinde. Bilinclerimiz degisiyor. Daha olumlu olmayi ogreniyoruz. Olamayanlar da bir bosluk ve depresyon havasi esecek. Bu sadece kisi bazinda degil, toplumlar ve ulkeler bazinda da gecerli. Dunya genelinde simdiye kadar gelmis gecmis tum duzenler sarsilmaya baslayacak. Dunya'mizin ayiklanma donemi. Mevcut sistemlerle, yenilenen bilinclerimiz cakisiyor. Bu yuzdende kaoslar cikacak ve baskaldirilar hizla cogalacak. 2010'dan beri aslinda bununla ilgili isaretler vardi. Ama esas 2015 yilindan  itibaren tum ulkeleri saracak. Bundan sonra tum dunyada insanlar kitleler halinde yanlis uygulamalara karsi birlesecek, orgutlenecek ve birlikte tepki gosterecek. Haliyle guvenlik guclerinin de sert uygulamalari olacaktir. Bu da daha cok sorun getirecektir.

Bir ulkede bazi yeni kitle imha silahlari icat edildi. Bu silahlardan birisi insan uzerinde sessiz ve gorunmeyen bir enerji yayarak dusup bayilmalarini ve uyumalarini sagliyor. Bu silah kullanilarak, ulkeler ve ordulari savas bile yapilmadan isgal edilebilir. Diger bir icatsa akilli kursunlar. Hedefe kitlenince, o hedef yer degistirse bile, onu vurana kadar takip ediyor. HAARP ozellikle en tehlikelisi. Manyetik enerjiyle insan beyninde ve dogada felaketler yaratabilir. Iste bunun gibi silahlar; bazi ulkeler icin yeni bir dunya savasini baslatma sebebi olabilir. 2015'ten 2018'e kadar olan sure cok ama cok onemli. Cunku savas, teror ve dogal felaket yillaridir. Bazi ulkeler icin cokus, bazilari icin yukselis yillaridir. Ozellikle 2015 ve 2016 Israil icin cok daha onemli. Cunku Filistin'i ölu, bos, yikik bir yer haline getirene kadar yakip yikmaya devam edecektir. Amac; halki evsiz ve ac birakarak goce zorlamak. Ancak Filistin bosalirsa, Mescid-i Aksa'yi yikabileceklerini biliyorlar. Eger bunu bir iki yil icinde basaramazlarsa Suleyman Tapinagini insa edemeyecekler ki buda onlarin programina ters dusuyor. Bu sebeble 2015-2018 yillari Israil icin onemli yillaridir. Iran'la veya Urdun'le savas cikarabilirler. Mescid-i Aksa-yi yikmak icin suni deprem yaptirabilirler.

2015 Eylul ayinda meydana gelecek dorduncu kanli ay bir cok felaketin ve degisimin baslangici olacaktir. Ozellikle borsa cokusleri ve issizlik cok ses getirecektir. Bazi dogal felaketlerde yine Amerika'daki bazi sehirlere cok zarar verebilir. Ay'a bagli olarak sularda yukselme ve sel taskinlari olabilir. Atlantik Okyanusu'na cok buyuk bir meteorun dustugunu gordum. Beraberinde su yukselmesi oldu ama ne zaman olacagini gormedim.

Amerika ve Avrupa ekonomik acidan guc kaybedecek. Rusya, Cin'in destegiyle kullerinden dogacak. Cin ekonomisi Dunya'da ilk sirayi alacak. Rusya, Iran, Cin, Kuzey Kore ve bazi Guney Amerika ulkeleri gizli savas hazirliklari yapiyor olabilirler. Kime saldiracaklarini yazmaya gerek yok tabiki. Saldiri oldugunda, ilk denizden baslayacaktir. Cin, 2015-2017 yillari arasinda onemli ataklarda bulunacak. "Gizli bir guc, Asyalilari ve Kuzeyden gelen sarisin bir irki kullanarak, bazi kotulere ayar verecek." Bu kehaneti bir yerde okumustum ama kaynagini hatirlamiyorum. Ilgimi cekmisti. Cunku Cin ve Rusya'yi anlatiyor gibi.

Avrupa hem degisen iklimin olumsuz etkileriyle hem de ekonomik sorunlarla bogusacak. Irkcilik ve Islam karsitligi, Avrupa ve tum Dunya'da yeniden buyuk sorun olacak. Butun Dunya'da islama karsi bir tepki olussun diye, gerek Avrupa ulkelerinde gerekse baska Dunya ulkelerinde planli teror eylemleri gerceklestirilecek. Boylece musluman ulkelerine saldirmak icin halkin destegini olusturacaklar. Hepside 11 Eylul gibi planli olacak. Ozellikle hava alanlari, ucaklar, ulasim araclari ve alisveris merkezlerine dikkat edilmeli.

Zavalli Yunanistan, Turkiye'nin kaderini paylasacak. Deprem, sel, ekonomik cokuntu, kargasa..
Amerika'nin basina bayan Clinton getirilecek. Secilecek demiyorum, getirilecek..digerleri gibi..secimler; koleleri uyandirmamak icin oynanan senaryolardir.

Orta Dogu, daha oncede defalarca yazdigim gibi; ust sinif bir tabakanin, dini kullanarak kendilerine  hak olarak gordugu herseyi, mazlum halkina ise yasak olarak vermesinin bedelini, buna goz yuman insanlarla beraber odeyecekler...Hastaliklar, savaslar ve ic karisikliklarla ugrasacaklar. S.Arabistan'da ayaklanma olabilir.

Iran, yavas yavas modernlesmeye baslayacak. Ne ilginctirki Iranlilar ozgurlukleri icin can verirken, Turkiye'dekiler ozgurluklerinden vazgecip Iran'lasmaya calisiyor. Iran, Cin, Rusya ve Kuzey Kore'den ortaklasa siber saldirilar yapilabilir.
2015-2016 yillarinda Turkiye dahil, bir cok devletin gizli sirlari ortaya cikacak. Politik skandallar, Gizli anlasmalar ortaya cikacak. Adeta doga ve insanoglu icinde biriktirdigi gizli sakli ne vara disari kusacak. Bu yuzden gizli sakli hersey ortalara sacilacak. Ulkelerin bankacilik sistemlerine ve devlet kurumlarina siber saldirilar olabilir ve ele gecirilen bilgiler ifsa edilebilir. Elektrik ve su sebekelerine saldirilar olabilir. Mum, gaz, organik tohum stoku yapin ve evlerinizin onune su kuyusu acin. Onlem almakta yarar var.


Yer altinda patlamaya hazir bir enerji var ve depremlerle bu enerji aciga cikacaktir. Turkiye, Cin, Filipinler, Endonozya, Japonya, Sili, Meksika, Brezilya ve Italya'da depremler, seller, toprak  kaymalari ve maden cokmeleri olabilir. Radyoaktif patlamalar olabilir.
Ekonomik sorunlar insanlari cok zora sokacak. Intiharlar ve cinnet gecirmeler cogalacak. Ahlaki cokus hizla artacak. Kadina ve cocuga siddet artacak. Cocuklarda ve genclerde depresyon ilaclarinin kullanimi nedeniyle beyin hasarlari olacak ve delilik artacak. Gencler ilaclarla ve uyusturucuyla depresyona girecek. Kanser hastaliklari ve solunum yollari hastaliklari hizla artacak. Ozellikle gogus kanseri ve girtlak kanseri artacak. Diyabet, losemi artacak. (Havadan ilaclama, hastalikli kisir tohumlar ve ilacli gidalar yuzunden)

Turkiye'ye gelirsek: Birileri icin cokus coktan basladi ama gelecek secimde, gucu kaybetme korkusuyla tum varini yokunu bu secime yatiracaklar. Hile yapmadan gercek oy oranlari yuzde yirmisekiz. Buna ek yuzde on bilgisayar basinda yuzde 5 ise sandik baslarinda hile yapacaklar. Planlari budur ve Dunya tarihine gececek derecede buyuk secim hilesi yapacaklar. Ilerde tum yaptiklari aciga cikacak ve yillarca konusulacak. Secimin sonucu ise simdiden belli. Israil Mescid-i Aksayi yikana kadar, akp'nin Turkiyedeki dindarlari frenlemesine ihtiyaci var. Haliyle biraz daha kalirlar. Gorevleri bitince indirilirler. Bu arada yeni goruntu, kaset ve belgeler cikabilir. Icten bolunme olacak. Erdogan'in etkisi yavas yavas kesilerek bitirilecek.

Bahceli ve Kilicdaroglu'na gule gule...Yeni liderler umarim sans getirir. Baskanlik denemesine girilebilir ama ben ongormuyorum. Cumhuriyet olarak devam...2016'dan sonra nihayet olumlu degisimler baslar.

2015'te Silahli Kuvvetler'e dikkat! Degisimler gorunuyor.


Turkiye; Ataturk Turkiye'sinin kiymetini bilememenin bedelini aci sekilde odeyecek. Ama bazen iyi seylerin olmasi icin kotu seylerin de olmasi gerek. Ataturkculuk askeri vesayetten cikip, bizzat genclik ve halk tarafindan yeniden yazilacak, sahiplenilecek. Ataturk'un fikirleri ve kiymeti yeniden anlasilacak. Anadalou'dan yeniden dogacak. Ancak biraz daha zaman gerekiyor. 2015 'te Turkiye'de ic ayaklanma ongorum var. Ozellikle secim oncesinde veya sonrasinda iktidar ile pkk restlesmesi olabilir. Kullanildigini anlayan pkk ile imralidaki lideri arasinda ipler kopacak ve orgut kendi basina hareket edecek. Bu da ulke genelinde baharda yada yazin yeni bir ayaklanma yada teror saldirilari getirebilir. Cunku orgut, hukumet degisirse bir daha asla bu esnek kosullara sahip olamayacagini biliyor.
Bazilari icin yukselisin sonu geldi. Onlari zor gunler bekliyor. Hosuna gitmeyen herkesi, terorist diye suclayanlar birgun ayni silahin kendilerine dondugunu gorecekler. Kullanilmaya musait insanlar, kullanildiktan sonra bir gun mutlaka cope atilirlar. Dogruluktan ve haktan yana olanlara hicbirsey olmaz. Cunku onlar ilahi koruma altindalar.

Butun yalanlar birgun mutlaka ortaya sacilir. Hicbirsey gizli kalmaz..Hem kotuluk yapanlar, hem sessiz kalanlar elbet bedelini oderler.

Ne ekerseniz onu bicersiniz! Bu evrenin temel kanunudur.



Sevgiler!

Aasmaestefan@gmail.com





 





8 yorum:

dun bir vizyon gordum. secimde korkunc derecede bilgisayar uzerinde hile yapiliyordu. En az yuzde on arttirma vardi. akpnin alacagi oy neyse, gercek oyu bundan yuzde on dusuktur. Bilgisayarda yapilacak hile bilgisayar uzerinde program olarak hazirlandi. eski saate gore hazirlandigi icin, ileri saat uygulamasi bir hafta geciktirildi. Bu hileyi durdurmak imkansiz. cunku direk ysk nin programina baglanilmis bile. Sistem hazir su an ve ysk icindeki adamalrda girevi basinda hazir. Icerden yapilacak bir mudahele ile , disardan veri girisi yapilacak ve ysk bunu anlayamayacak. taaaki secimler bittikten cok sonra oy karsilastirmasi ile ortaya cikacak ama is isten gecmis olacak her zamanki gibi.
zavalli muhalefet miting miting gezerken, birileri 7 haziran gecesinden beri bu programi ve hileyi olusturmakla mesguldu. 7 haziran gecesi, 1 kasimda secim olacagi kesindi. o tarih ve saate gore hile programi olusturuldu secsise bagli illegal bir ysk olusturuldu bile.kimse farketmeden disaridan mudahele edilecek. yeri ise sarayin bodrumu...bu kadar detay veriyorum...anlayana ...

suan durumun sokunda olabilirsiniz, moraller bozuktur ama derimki bekleyin..biraz sabredin..karanlik tunelin ortasindasiniz simdi, ucu gorunecek. 2016 nin ikinci yarisina kadar beklemde olun. Akp icinde guc kavgalari baslayacak. Birbirlerine girecekler. Erdogan ve karsisindaki bir grup guc paylasimi konusunda sorun yasayacak. Gercek oylari yuzde 39 du. 10 ekleyerek hukumet kuracaklar ama bu hukumetin omru uzun surmez. istikrar bitti arrtik. oyle basa gelip bir dort bes sene basta kalmak hayal onlar icin. Kendisini guvene aldigini dusunen birisi zulmunu tum muhalif medya ve kurumlar uzerinde gosterecek. Hepsi peskes cekilecek. Maalesef kafalarindaki planlar cok kotu. ekonomiyi borcla idare ediyorlar ama kriz var. Bankalari zor gunler bekliyor. Bir yil once ongormustum. Kilicdaroglu ve Bahceli gidecek. Yeni liderler gelecek. bundan sonra bir yil icinde yasanacaklar 13 yil yasananlari aratacak. Olacaklari dusundugumde, muhalefetin basta olmamasi daha iyi. Yoksa bu olacaklar onlara mal edilirdi. akp bozdugu sistemin kurbani olacak. Bu yuzden basta kalmalari daha iyi..Bakalim bop geregi verdigi sozleri yerine getireceklermi.. Devletin parasini calmaya devam mi edecekler yoksa caldiklarinimi kurtarmaklami yetinecekler....2016 yi iyi takip edin derim...
Herseye ragmen nedense bir yil icinde yine secim olacak gibi hissediyorum. Ilerde ongorum degisirmi bilemem ama birseyler olacak ve secim gerekecek gibi..sevgiler

Cok tesekkur ederiz. Assma hmn. Insallah cumhuriyeri kaybetmeyiz bwnim korkum o

2016-2017 ve aonrasinda neler olacak.
http://aasmaestefan.blogspot.com/2016/01/2016-ve-2017de-turkiye-ve-dunyada-neler.html

hayran kaldim yazdiklariniza gercekten bi suru sey gerceklesti ...peki kisiler hakkinda ongoruleriniz oluyormu

dediklerinizin hepsi olmuş ağzınıza sağlık çok şaşırdım erken seçim ne zaman olur sizce?

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder