5 Ekim 2015 Pazartesi

Altin Cagin Kayip Cocuklari



Bu yaziyi ozellikle gencler ve cocuklar icin yaziyorum cunku bir suredir altin caga giris yapiyoruz. Bilinclerimiz hizla aciliyor, dna'larimiz daha fazla aktive oluyor. Bu donemde, genclerde ve cocuklarda meydana gelen degisimlerin anlasilamamasi ve dogru rehberlik yapilamamasi onlar uzerinde derin yaralar aciyor. Onlari anlayamayan aileler ve anlayamayan egitim sistemleri bu cocuklarin ve genclerin ruhen kaybolmasina sebep oluyorlar. Bu yuzden aileler mutlaka bilinclenmelidir.

Ozellikle 2000 yilindan itibaren doğan cocuklar genellikle daha once bir cok yasam deneyiminden gecmis deneyimli ve yasli ruhlardir. Cogu gorevlidir ve isiga hizmet icin dunyaya gelmislerdir. Onlar uyanislari esnasinda bazi septomlar yasarlar. Eger aileler bu septomlari iyi anlayamazlarsa, o cocuklarin hayati kararabilir.


Bu cocuklar dogduklari andan itibaren farklidirlar. Cunku gecmis yasamlarini hatirlarlar, geldikleri yerleri ve insanlari bilirler. Dunya'ya gelislerinden itibaren bazilari uyumsuzluk sorunu yasarlar ve buraya ait degillermis gibi hissederler. Konusmaya basladiklari andan itibaren, surekli soru sorarlar, adapte olmak icin surekli kesif yapma ihtiyacinda olurlar. Bilgiye actirlar. Onlari susturmayin ve tum sorularini cevaplayin, anlattiklarini sabirla dinleyin. Sizlere baska ulkede yasadiklarini, orda iken evli olduklarini, cocuklarini ve isimlerini soyleyebilirler. Adini duymadiginiz gezegenlerden, yildizlardan bahsedebilirler. Hatta yer mekan tarifi bile yapabilirler. Hayvanlarla ve dogayla konusabilirler. Sakin ola ki neden boyle konusuyor, delirdi mi acaba diye doktora yada psikologa goturmeyin cunku, muhtemelen sizofren teshisi koyup sizi ilacla beraber geri yollayacaklardir. Bu ilac cocuklarin adapte olma sorununu dahada tetikleyecek ve bunalima girmelerine sebep olacaktir. Ayrica bastirilmis enerjileri davranis bozukluluguna ve asiri hareketlilige yol acacagindan bu seferde hiperaktif diye damgalanip, yine ilac tedavisiyle uyutulacaktir. Tum bunlarin sonunda ortaya; sorunlu ve hayata uyum saglayamayan, okulda basarisiz ve yetenekleri kaybolmus, kendine guvensiz cocuklar ortaya cikacaktir. Bu altin cocuklar, sahip olduklari duru goru, telepatik iletisim, psisik yetenek ve ustun zeka gibi ozelliklerini kaybedeceklerdir. Ayrica genclik donemlerine de cok sorunlu bir giris yapacaklardir.


Boyle bir cocukluktan gelen gencler, okulda basarisiz oluyorlar, hayatlarindaki eksiklikleri ve bastirilmis duygulari yasamak icin cilginca meraklara yoneliyorlar. Uyusturucu ve alkolun pencesine dusuyorlar. Surekli bilgisayar uzerinde ve oyunlar oynayarak zamanlarini tuketiyorlar. Yanlis giden bazi seyleri, kendi cabalariyla duzeltmeye calisiyorlar.

Bu donemde gelen bu altin cocuklari bilen karanlik odaklar, onlarin zihinlerini teknoloji sayesinde kontrol edip, uyanmalarini engelliyorlar. Muzik videolari, bilgisayar oyunlari, cizgi filmler, sinema filmleri, akilli telefonlar ve yarisma programlariyla zihinleri bosaltip yerine;  sorunlu, zombi tarzi bireyler uretiyorlar. Boylece uyanmaya calisan bilincleri tekrar uyutuyorlar. Onlari dusunemez hale getirip, istedikleri gibi yonetiyorlar.

Eylul ayinin sonundan itibaren yeni bir doneme gecildi. Insan beyninin yapisini cok iyi bilenler; bu donemde genc kusagin bilincleriyle oynayacaklar. Direk uydudan veya cep telefonlarına aktarilan sinyallerle, kisilerin manyetik alanlarina mudahele ederek, bilinc altlarini yeniden kodlayacaklar. Onumuzdeki gunlerde ozellikle genclerde; cinnet gecirme, intihara tesebbus, uyusturucu ve alkole istek, hayattan bikma, herseye karsi isteksizlik ve kontrolsuzluk gibi davranislar gorulebilir. Intiharlar veya saldirilar gorulebilir. Insan bedeninin yapisini cok iyi cozen bu karanlik zihniyet; gencler, cocuklar ve hayvanlar uzerinde korkunc deneyler yapiyor. Tum amaclari ise, dunyanin ve insanlarin frekans yukselisini durdurmak. Her turlu negatiflikten beslenen bu odaklar, barisi, sevgiyi, birligi ve esitligi gereksiz buluyorlar. Patron-kole duzenin degismesini istemiyorlar.


Iste bu yuzden altin cocuklarin uyanisi engellenmemelidir. Cunku o cocuklar ve gencler bizim tek umidimizdir. Lutfen, onlari; sacmaladiklarini dusundugunuz anlarda, hayali bir arkadasiyla konustugunu gordugunuz anlarda, gecmis hayatini ve gelecek planlarini dinlediginiz anlarda da, destekleyin. Onlari kendi kafanizdaki kaliba gore sekillendirmeye calismayin. Onlarin ya indigo, ya yildiz tohumu yada kristal olabilecegini dusunerek, yaninda olun ve deli diye, doktora goturmeyin. ilaclarla, yeteneklerini oldurmeyin. Onlarin icindeki cevherin aciga cikmasina yardim edin. Sanata, spora ve bilime yonlendirin. Onlarin sectigi yolda, arkasindan kosun. Bir adim one gecmeyin. Hep arkasinda olun. Onlarin size ogretmenlik yapmasina izin verin. Cunku onlar sizden de daha yasli olabilir hatta belki de ataniz olabilir.

Birakin Altin Cagin bu altin cocuklari; astral yolculuklar yapsinlar. Isinlansinlar geri gelsinler. Galaksiler arasi dolassinlar. Gelecekten haberler getirsinler. Resim yapsinlar, sarki soyleyip dans etsinler. Buluslar yapsinlar. Gorevini insa etsinler. Onlari kisitlamayin, cok sevin ve koruyun. Bize hizmet etmelerine izin verin. Uyanislarini destekleyin. Lutfen sizde kimin misafir olduguna dikkat edin!

Simdiye kadar yerlesmis tum kaliplari yikin. Hicbir sey artik eskisi gibi degil ve olmayacak da. Degisime ayak uydurun ve onu hizlandirin. Aksi halde eski bagimliliklariniz sizi bitirecektir.

Eski, yeni ve gelecek olan tum altin cocuklara buradan selam olsun diyorum.

Sizi seviyorum!


Aasmaestefan@gmail.com



9 yorum:

2 yaşında iken plastik kovayı ters çevirip trambolin demesine çok şaşırmıştım ancak şimdi kurduğu cümlelere şaşırmıyorum artık..kızım şu an 5 yaşında "morris" adında hayali bir arkadaşı var ve yazınızı okurken kendi çocuğumu okuyor gibi oldum..Evet bu jenerasyon çocukları çok bilgili,beyin ve algıları muazzam..
Ebeveynlere yönelik bilgi ve uyarı niteliğinde çok güzel bir payşalım yapmışsınız yine :)
Teşekkürler

Emel hanim sizi seviyorum! Destekleriniz icin tesekkur ederim.

neredeyse tüm yazılarınızı okudum yemek tariflerine kadar :)) yeni yazılarınızı merakla bekliyorum elinize sağlık...

hahahaha yemek tariflerini es gecseydiniz bari..

Hanımefendi bence cok gecmeden uzman bir kuruma gidip cocugunuza WISC-R testi yaptırın.Çünkü çocugunuzun ÜSTÜN YERENEKLİ(ZEKALI)olma ihtimali çok yüksek ...

Çok teşekkürler bu güzel yazınız için. 2 yaşına gelmek üzere olan bir oğlum var. Konuştu konuşacak. Merakla ve keyifle izliyor, gözlemliyoruz. İyi eğlenceler herkese.

Kristaldir o kesin. Bircok seyi kendi ogrenir hele bir konussun bakalim basa cikabilecekmisiniz? Umarim onu anlayacak bir ogretmen veya okul bulabilirsiniz. Zira su anki sistemle bu altin cocuklari yetistirmek cok zorlasti. Arkadaslarim var, curumus egitim sisteminden cok sikayetciler. Kendi cabalariyla cocuk yetistiriyorlar. Sizede cok is dusuyor. Bir dahinin ailesi olmak kolay degil...basarilar dilerim.

Merhabalar, bu yazdıklarınız şüphesiz doğru, çok zeki yeni nesiller ancak yazdıklarınızın bir çoğu bizim çocukluğumuza da benziyor. Zira ben 3 yaşında din ile ilgili bir bilgiye sahip değilken aileme "iyi ki sizi seçmişim" demişim. bunun üzerine gittiklerinde benden "evet bulutların üzerinden melekler bana seçmem için aileler sundular ben sizi seçtim" demişim. ve bunu büyük bir şaşkınlıkla "nasıl yani bilmiyor musunuz?" edasında söylemişim, çok korkmuşlar :) yani çocuklar kalıplara sokulana kadar hepsi geldikleri yerden ve yaşadıklarından haberdar oluyorlar. ailelere çok iş düşüyor zira bu eğitim sistemi pek düzeleceğe benzemiyor.

Bende benzer seyler yasamistim. Yasiniz kac bilmiyorum ama gorevli oldugunuz kesin.

Yorum Gönder