15 Ekim 2015 Perşembe

Uyanis ve Dogum Mujdesi

Dunya hayati bir okuldur. Diger boyutlarla karsilastirdigimizda; yolun en basi. Ucuncu boyuttaki deneyimlerden gecenler tekamul durumlarina göre diger boyutlarda hayatlarina devam ederler. Aslinda olum diye bilinen sey; bir boyuttan digerine yer degistirmedir. Ruh olumsuzdur. Dunya hayatimizda, ruhlarimiz kisitli bir bedenin icine hapsedilmis birer tutsak gibidir. Ogrendikce ruh ozgurlesiyor ve duvarlari yikip yukseliyor. Ucuncu boyut diger boyutlardan bir enerji perdesiyle ayrilmistir. Bizler uyanikken gozlerimizle perdenin bu tarafini goruyoruz. Gece uyurken ise gozlerimiz kapali olmasina ragmen ucuncu goz dedigimiz portalle perdenin diger tarafini goruyoruz. Gordugumuz yerler dorduncu boyuttan baslayip, cikabildiginiz boyuta gore degisir. Herkeste farklidir.

Normal sartlarda herkesde acik olmasi gereken bu portal, maalesef dis etkiler yuzunden (epifiz bezi kireclenmesi) kapalidir. Ekranlarimiz simsiyahtir. Kisilerin spirutuellik seviyesine gore bu ekran once siyah beyaz sonralari ise renkli goruntuye kavusuyor. Kimi insanlar uyanik haldeyken her goz kapadiginda bu poratala canli olarak baglanir ve renkli gorurler. Kimileri ise meditasyon, trans-zikir- nefes calismasi ile baglanir. Bazilarida gun icinde siyah beyaz veya renkli flaslar seklinde vizyonlar gorebilir veya telepatik sesler duyabilir. Butun bunlar kisinin seviyesine gore degisebiliyor.
Butun bu olaylarin yasanmasi olayina uyanis deniliyor.



Uyanis; icinde bulundugumuz ilizyondan, kurgudan, tiyatrodan uyanmak demektir. Eger onceden bedenlenmisseniz; zamani geldiginde bir dis temasla uyandiriliyorsunuz. Bazen uyanikken, bazen de ruyadayken; bir dokunusla, bir yardimla veya bir sesle uyandiriliyorsunuz. Kodlariniz ayarlaniyor veya degistiriliyor. O andan itibaren algilariniz aciliyor. Herseyi farkli goruyorsunuz ve hissediyorsunuz. Yillardir gectiginiz bir yoldan, yeniden gecerken o ana kadar hic gormediginz, dikkat etmediginiz tum ince detaylari gormeye basliyorsunuz. Etrafinizdaki tum canlilari, bitkileri farkediyorsunuz. Daha once dikkatinizi cekmeyen detaylara takiliyorsunuz. Hayati sorgulamaya basliyorsunuz. O gune kadar size ogretilen herseyin sorgulamasina giriyorsunuz. Surekli okuma, arastirma ve ogrenme halinde oluyorsunuz. Gozleriniz gokyuzune, Gunes'e, Ay'a ve yildizlara takiliyor. Meraklariniz, zevkleriniz, agiz tadiniz, yeme sekilleriniz ve uyku duzeniniz degisiyor. Bas agrilari basliyor. Gelen enerji destegi yuzunden sol ayakta, kolda, basta ve avuc icinde karincalanma ve kasinmalar basliyor. Yine sol tarafta diz kapagi, kol, bacak agrisi ve sizisi oluyor. Gece ziyaretleri ve egitimi basliyor. Ruyalariniz degisiyor. peygamberler, alimler ve ustatlar ruyaniza giriyor ve size bilgiler, mesajlar veriyorlar. Uyku halindeyken hep ayni saatlerde uyandirilmalar ve kisa aralikli uyumalar basliyor. Cunku yuklemeler yapiliyor, yeni kodlamalar ve duzenlemeler yapiliyor. Bazen bu yuklemeler bizzat size gelinerek yapiliyor bazende uzaktan bir isik topu ile yapiliyor. O yuzden uyurken veya yari uyaniken yakininizda tenis topu buyuklugunde holografik-isik topu gorurseniz panik olmayin. Uzaktan yukleme, update calismasi yapiliyordur. Bu toplar genelde titresimli ve tiz hafif bir ses yayiyor. Size yaklastiginda hafif bir karincalanma hissedebilir ve ardindan hemen uyukuya dalarsiniz. Egitiminizin bir parcasidir.

Bu donemde en cok uzak durmaniz gereken duygu 'korku'dur. Korku tum kazandiklarinizi keybetmenize sebep olur. Sabirli olursaniz zamanla kanallariniz aciliyor. Kulaklarinizda metalik space muzikleri, uzun sureli sabit vizilti ve cinlamalar olabiliyor. Gorev alaninizin agirligina gore kulakta agrilarda olabiliyor ama hepsi sonradan kendiliginden geciyor. Fiziken ve ruhen hazirlik bitince dogum gerceklesiyor. Yani yeniden doguyorsunuz. Kim oldugunuzu, nerden geldiginizi ve nicin burda oldugunuzu biliyorsunuz ve gorev alaniniza gore bilgi akisi basliyor. Bu; medyumluk kanali, teknolojik kanal, sifa kanali, yesil kanal( mevlana veya din kanali da deniyor buna), Akasik Okuma Kanali (Edgar Cayse, kanallik yapmisti) vb... veya 'rehberlik' gorevleri olabiliyor.

Ancak bazi kisilerin gorevleri kanallik ustu..Onlar gecmiste de gelmis yasamis onikinci boyut ustatlaridir. Iclerinde peygamberler, alimler, bilim veya sanat adamlari olabilir. Bu donemde aktif olarak kendilerinden ruh parcalari yollayip tekamuldeki insanlara rehberlik yapiyorlar. Bu insanlari tanimak icin iyi birer gozlemci olmak lazim. Her yerde olabilirler.


Eylul ayindaki dolunay gecesinde, yeni caga hizmet etmek amaciyla, binlerce yeni dogum gerceklesti. Karanlik tarafin tum engellemelerine  ragmen...

Isa'lar, Mevlanalar, Semsler, Ataturkler, Geylaniler, Ibn-i Arabiler, Hz Aliler, Hz. Meryemler, Fatma Analar, Huseyinler, Hasanlar, Yunus Emreler ve daha sayamadigim binlercesi... Mehdiyet icin yeniden dogdular. Bu dogum yukarida anlattigim dogum seklindedir. Anneden yeni dogan bir bebek manasinda bir dogum degildir. Bedenlerde sakli olan ustatlarin uyandirilisidir veya uykuda olan bir bedene, inistir 'Dogum'.

Onlar bir kac yil icinde calismalariyla kendilerini gostereceklerdir. Onlar, kitlelerin uyanisini saglayacaklar. Isigi, sevgiyi ve barisi yayacaklar. Tipki onlardan once gelen binlerce diger yasli ustalar ve alimler gibi. Oncu birlik 2012'den beri kademeli olarak gonderiliyordu ama son gelenler esas ozlerdir. Onceden gelenlerin OZ'leri dir. Etkisi bambaska olacak. Bu yuzden cok umitliyim gelecek icin. Ama su an karanlik bir tunelden gectigimizi de unutmamak lazim. Tunelin sonunda isiga kavusacagiz. Uykudaki Ataturkler uyandiriliyor..2020'de zafer bir kere daha onun isigiyla once Anadolu'ya oradanda tum dunyaya yayilacaktir.

Ben bu mujdelemeyi yaptiktan sonra, siz okuyanlari daha cok birlik ve beraberlik icinde olmaya davet ediyorum. Turkiye'deki degisimini takip edin. Cunku yeni doganlarin cogu Turkiye'de. Isaretleri takip ederseniz, gerceklere daha cabuk ulasirsiniz.

Bir'lik olun. Bolunmeyin!

Sevgilerimle

Aasmaestefan@gmail.com

3 yorum:

mucizeler zamanını yaşıyoruz takım tam kadro oldu artık dünya cennet olabilir..ya Allah Bismillah

Bütün yzıların için teşekkür ederim kardeşim yukarıda yazdıkların harfi harfine bende gerçekleşmekte ama şu aralar durdu gibi nasıl devam ettirebilirim? sevgi ile kal

bazen durur ve uyumlanma yani basit deyim,e hazmetme donemi olur. Bu donemde bilincler acilir, farkindalik artar. Karsilastirma, sorgulamalar, soru ve cevaplar olusur. Bir sonraki safhaya gecise hazirlik olur. Kendinizi takip ederseniz eger, duran birseyin olmadigini aksine degistiginizi gorursunuz...sevgiyle..

Yorum Gönder