28 Aralık 2016 Çarşamba

2017 Yeniden Baslama Yilidir

Numeroloji; 1,2,3,4,5,6,7,8,9 sayilarindan olusur. 1 herzaman yeniden baslama demektir. 9 ise; dizinin son sayisidir ve bitis demektir. 9'dan sonra tekrar basa donulur ve yeni bir baslangic yapilir. 11 ve 22 sayilari ise 'master' diye bilinen onemli sayilardir. Bu iki sayinin enerjisi cok yuksektir. Fakat biz bugun 1 ve 9 u ele alacagiz.

1, Gunes sayisidir ve pozitif bir sayidir. Bu da bize 2017'nin bir cok pozitif yeni baslangiclar getirecegini mujdeler.
9, Mars sayisidir. Kova burcunun yonetimindedir. Mucadele, savas, cesaret ve de ayni zamanda yeninin insasi icin, eskinin bitirilisidir.
2016'nin toplami 9 dur. 9, numorolojideki son rakamdir. Yasamimizda bir donemin artik sonu geldi demektir. 9, tamamlanma ve bitis demektir. Tipki biten bir defterin, son sayfasidir. Bu son sayfadan sonra yazilacak yer kalmamistir. O zaman araligindaki sinavlarimiz bitmistir. Dersler tamamlanmistir. Yeniden dizinin basina donulecek ve yeni bir baslangic yapilacak demektir. 9 bitince de 1 baslar.

2017 = 10 eder. 1+0 ise 1 ediyor. 1 Yeni bir baslangic yapmak demektir. Hayatlarimiza, bir kere daha bastan baslamak, yeni insanlarla, yeni alanlarda, temiz bir sayfa acmak demektir. 2017 ani ve hizli degisimler, donusumler getirebilir hayatimiza.



2017 ile birlikte hayatlarimizda eski bir sayfayi kapatip yeni ve temiz bir sayfa acmak icin bircok iliskilerimizden, aliskanliklarimizdan ve baglarimizdan kopmamiz gerekebilir. Korkmayalim ve buna hazir olalim. Ozellikle insanlarla olan iliskilerde cok kopuslar ve yeni baslangiclar gorulebilir. Iki kisilik bir iliskide birisinin bilinc seviyesi digerine gore daha yuksekse, ister istemez kopus oluyor. Ne kadar idare etseniz de zamanla karsilikli konusmalar bile duyulmamaya, anlasilmamaya basliyor. Sebebi ise bilinc farkindan dolayi artik tamamen farkli frekanslarda yasanmaya baslandigindan; arada gorulmez bir enerji perdesi olusmustur. O kisi yanibasinizda saatlerce konusur ama siz onun soylediklerinden cok azini duyar veya hatirlarsiniz. Artik farkli bir alanda oldugunuz icin, dusuk frekansa ait sesler ugultu seklinde kulaginiza gelir. Kendinizi zorlasaniz bile anlamakta zorlanirsiniz,  anlasaniz bile cabuk unutursunuz. O frekanstan cok yeni girdiginiz alana ait gerceklikle ilgilenirsiniz. O alandan yeni arkadaslar bulur ve yeni baslangiclar yaparsiniz. Artik oraya ait olursunuz.

Ayrica bundan sonra baska evrenlere bilmeden giris cikislar yasayabiliriz. Baska boyuttaki enerji varliklarla daha kolay iletisim kurulabiliriz. Ust boyut varliklariyla karsilasmalar olabilir. 'Mandala Etkisi' cok yasanabilir. Okudugumuz bir cumle yada kelimeyi aslindan farkli sekilde okuyup anlayabiliriz. Dalginlik diye tanimladigimiz, saniyelik kayiplar yasayabiliriz. Ben bunlarin; paralel evrenlere bilinc halinde yapilan giris cikislardan dolayi oldugunu dusunuyorum.

Diger bir onemli nokta ise; bundan sonra beynimizin sag tarafinin daha aktif hale gelecegidir. Cok fazla bulus ve hastalik tedavisi beklenebilir bu sene. Sag beynimizle yapabileceklerimizde yogun bir artis bekliyorum. Daha yaratici, daha zeki, daha hassas ve sevgi dolu olacagiz. Bu sene cok fazla okuyup ogrenecegiz. Asiri merak bizi gerekli bilgilere goturecek. Kendimizi bireysel egiterek, bilinc seviyemizi yukseltecegiz. Bu da uyanisi hizlandiracak.

Uyanis bilgiyle olur. Bilgi varsa, bilinc yukselir..Bilinc yukselirse isik artar.

Iste butun bunlar yasanabilir bu sene.. Ne olacagini bilirseniz, gelismelere hazir olursunuz. Boylece yasadiklarinizi anlamlandirabilirsiniz....Sizi seviyorum.. Yalniz degilsiniz....


Sevgiler!

Aasmaestefan@gmail.com


Yaralandigim Kaynak:  http://www.astromistik.com/haberyorum.htm


4 yorum:

Efendim. yeni yeni yılınızı kutlarım harika yazı

gerçekten mesla 11 ve 22nin önemıi olduğunu söylemişsiniz aynen öyledir

mesele abced hurufunda 11 هو (hu denilir şuna)demekdir tanrı anklamında ه=5 ve و=6 oluyor 5+6= 11 oluyor şu (HU) هو sufilerin de zikridir

Aasmaestefa




Sayın aasmaestefa 2017 de Türkiyenin durumu nedir?Cumhuriyeti iz devam edecekmi?
?

umu

"...Ben 2019'da olacak buyuk bir kitle uyanisina tanik olacagimizi dusunuyorum. ..."

en önemli öngürünüzdür şunun detallarını çeşitli bölgelerde bilmeye herzaman maraklıyım
teşekkürler

Bende 2019 un çok büyük hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Paylaşımlarınız çok güzel TEŞEKKÜRLER.

Yorum Gönder