4 Aralık 2014 Perşembe

Bundan Sonra Hicbir Sey Eskisi Gibi Olmayacak



Dunyamiz degisiyor, insanlar da hizla degisiyor. Bundan sonra gerek bireysel, gerek kurumsal, gerekse ulkeler bazinda gizlenen tum sirlar aciga cikacak. Bizden saklanan gercek tarihimiz parca parca ortaya dokulecek. Dunya'miza gelen enerji, eskisine gore uc kat daha artti. Bu da butun varliklarin uyanmasini hizlandirdigi icin, yuksek bilince ulasan insanlar her seyi sorgulamaya baslayacak. Evrenden her varliga, bireysel olarak, frekansina gore bilgi akisi oluyor. Bu nedenle hic kimse gerceklerin ogrenilmesini engelleyemiyecek. Cunku evren artik sirlarini kendisi ifsa ediyor. Onumuzdeki yillarda kazilarla veya depremlerle ortaya cikacak yeni bilgiler ve bulgular evrenin sirlarini, atalarimizin gercek tairihini ve yaratilisimizla ilgili gizlenenleri aciga cikaracak. Mayalar, Atlantisliler, Misirlilar, Sumerler, Yunanlar, Romalilar, Amerika ve Afrika'daki kabilelerle ilgili tum gercekler ogrenilecek.

Insanlarin, dinlere karsi guveni azalacak, yeni arayislar baslayacak. Yaratilis ve yaratici, bilim ile kanitlanacak. Paranin onemi bitecek. Insanlar kendisine ne ogretilirse ogretilsin, bireysel sorgulamaya girecek. 'Acaba?' demeye baslayacaklar. Cunku gelen enerjinin titresimleri arttikca, insanlarda bilgiye karsi bir aclik olusacak. Zekada, algilamada, merak ve bilincte patlama olacak. Herkes ister istemez bu yola girecek. Icindeki 'Ben'i kesfedecek ve bencillikten cikip, 'Biz' olmayi ogrenecek. Sevmeyi, affetmeyi ve birlik olmayi ogrenecek. Dogustan gelen yaraticilik potansiyeli yeniden aciga cikacak. Insanlar sehirlerden ve teknolojiden bunalip koylere, daglara, ormanlara yerlesecek ve atalari gibi yasamaya baslayacak. Kendi urununu yetistirip, takasla alim satim yapacak. Cuvalla paraniz olsa bile hic bir degeri olmayacak. Sevgiyi bulanlar yeni bir dunya insa edecekler. Insanlar, simdiye kadar sure gelmis dayatici sistemleri red edecek ve daha fazla hak icin birlesecekler. Haksizliklara olan tahamulsuzlukler artacak. Bu  nedenle de toplumlar ayaklanacak. Hemen hemen her ulkede  zulme karsi ayaklanmalar cikacak. Cunku degisim kacinilmaz. Buna karsi cikanlar bir sekilde yenik dusecek. Diktatorlukler tarihe karisacak. Zulm edenler guclerini kaybedecekler. Bildigimiz hersey ters-duz olacak.



Bu surecte kalbiyle yasamayi ogrenenler; sevgiye, dayanismaya, barisa, birlige dayali, dogayla ic ice  bir dunyayi ilmik ilmik isleyecekler. Arkadan yeni gelecek uyananlarla hergun guclerine guc katacaklar. Silahlar, savaslar, farkliliklar ve para tarihe karisacak. Dinlerdeki farkliliklar ortadan kalkacak "Sevgi"ye dayali yeni bir inanc sistemi olusacak.


Degisim basladi. Eger sizde katilmak  istiyorsaniz; ilk is hayvanlara ve dogaya yapilan siddeti durdurun. Evinize bakabileceginiz kadar hayvan alin. Onlar yaraticinin en saf ve temiz varliklaridir. Bizlere sevgiyi ve sevmeyi ogretmek icin gonullu olarak buradalar. Ancak acimasiz insanlarin iskencelerine, tecavuzlerine ve tacizlerine maruz kaliyorlar. Bu zulmu haketmiyorlar. Cevrenizdeki tum insanlari sevin, yargilamadan sevmeyi ogrenin. Yardim edin. Ekmeginizi paylasin. Hesap yaparak yardim etmeyin. Icten, karsiliksiz  yapin. Dogayi, bitkileri ve ozellikle agaclari koruyun. Cigerlerimiz nasil bizim nefes almamizi sagliyorsa, agaclar da Dunya'mizin nefes almasini sagliyor. Agaclar ve daglar Dunya'miz ve uzerindeki her canli icin birer yasam kaynagidir. Korunmasi  gerekir. Bozulan doganin dengesini duzeltmeye yardim edin. Sokakta yasayan evsiz insanlara ve hayvanlara, imkaniniz varsa her gece bir kap yemek yada bir parca ekmek verin. Unutmayin gonlunuzden ne kadar koparsa, size o kadari geri gelir. Cok verinki cok alasiniz. Ustu basi kirli insanlari ve hayvanlari kucumsemeyin. Onlar tekamulumuzun bir parcasi. Iyilik yapmayi ogrenmemiz icin cevremizde iyilige ihtiyaci olan varliklarin olmasi lazim. Hersey mukemmel olsaydi deneyim kazanamazdik. Herkesin tekamul seviyesi ayni olurdu. O zamanda hayatin bir manasi olmazdi.



Her gun kuslar icin pencere, balkon veya cimenlik alanlara ekmek kirintilari atin. Bahcenize, balkonunuza kus evleri veya yemlikler koyun. Buyuk  sehirlerde yesil alanlar az oldugundan hayvanlar barinma ve beslenme sorunu yasiyorlar. Yazin kapilarinizin onune su kaplari koyun. Barinaklara gidip yardim edin. Kotu durumda, ac bir hayvan veya insan gordugunuzde, basinizi egip gecmeyin. Gormemezlikten gelmeyin. Yardim eli uzatin.  Yardim etme firsatini kacirmayin. Hicbirsey veremiyorsaniz, sevginizi verin. Bayramlarda hayvanlari katletmek yerine, fakir insanlara gida yardimi yapin. Kimsesizleri doyurun. Sokak hayvanlarini doyurun. Allah'in ismini kullanarak insan ve hayvan kafasi kesmenin dinle alakasi yoktur. Gercekten iman eden birisi karincaya bile zarar veremez.

Affetmeyi ogrenin. Kalp kirmayin, kirdiginiz kalplerin onunde egilin, af dileyin. Dogadan aldiginiz hersey icin sukredin ve ihtiyaci olanlara yardim ederek ona geri verin. Terazinizin kefelerini denk tutmaya calisin. Ama en makbulu terazinin iyi tarafini hep daha agir tutun.



Degisim kacinilmazsa.. kendinize pay bicin ve sizde degiserek 'Sevgi' zincirine eklenin.

Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com

2 yorum:

Yorum Gönder