25 Aralık 2014 Perşembe

Mucize Insan, Kim Oldugunu Hatirla!

Bu dunyaya gelmeyi, sen sectin. Sen birseyleri degistirmek icin gonullu olarak 'evet' dedin. Kimse seni zorlamadi. Senin icinde oyle bir sevgi enerjisi var ki; onu buldugunda tum dunyayi ve evreni sen degistirebilirsin. Kim oldugunu hatirla. Degisebilirsin, farkliliklar yaratabilirsin. Buna gucun var. Hayvanlari, bitkileri, insanlari ve dunyayi, icinde bulundugu sefaletten sen kurtarabilirsin. Korkma! Kendindeki gucu kesfet, sevmeyi ogren. Kalbindeki sevgiyi, var olmus canli, cansiz her varliga ver. Hepimizin kardes oldugunu hatirla. Bizi  dinlerle, dillerle, gelenek goreneklerle, rengimizle, mezhebimizle bolmeye calisiyorlar. Tum farkliliklarimiz bizim renklerimizdir. Butun renkler guzeldir. Bir ortuye islenmis renkli nakislar gibi birlikte guzel gorunmeyi ogren.
Icinde zaten var olan mucizevi gucu kesfet.


Bizler, simdiye kadar yasamis olan tum ruhlarin icinden secilmis; en guclu ve en deneyimli ruhlariz. Bizler bir cagin bitisi ve yeni bir cagin baslamasiyla; Dunya'mizin bir ust boyut enerjisine transferinde ona yardimci olmak, meydana gelecek tum degisiklikler icin guclu ruhlarimizla ona destek olmak icin geldik. Ancak bu amacimizi unutup nefsimize yenik dustuk.

Bizler evrenin bir parcasiyiz ve evrendeki mevcut her bilgiyi icimizde tasiyoruz. Tum canli varliklari saran bir enerji vardir. Bu enerji o varligin aurasidir. Iste aurayi olusturan bu enerji alani ayni zamanda o kisinin hologramini olusturuyor. Evren gibi icindeki her canli varligin da hologrami vardir. Cunku enerjinin oldugu her yerde hologram olusur. Evrendeki her parca, bedendeki her hucre, beyinlerimizdeki her bir noron, evrendeki bilginin tamamini tasir. Bu gucumuzun farkina varip onu kullanabiliriz. Hepimiz evrendeki bu bilginin birligi icinde birbirimize bagliyiz. Cunku hepimiz birer enerjiyiz. Her birimiz kendimizle ilgili butun bilgileri tasiyan bir hologram yayiyoruz. Herkes bilgi alanina, esi benzeri olmayan beden frekansi ile baglidir. Bu frekans, bedenlerin isigi yada enerjisiyle rezonans icindedir. Ayni frekansta olan her canli varlik evrenin neresinde olursa olsun birbiriyle telepatik iletisime gecebiliyor.

Bizler beynimizin cok az bir bolumunu kullanabiliyoruz. Ya hepsini kullanabilseydik ne olurdu? Cevabini merak edenler gecen yaz vizyona  giren 'Lucy' filmini mutlaka izlesinler.


Her seyin diger herseyle baglantisi nedeniyle, dusuncelerimiz ve niyetlerimiz mekansizlik icinde olaylari etkileyebilir. Buna kuantumda mekansizlik ozelligi deniliyor. Bu ozellikle, uzaktaki bir kisinin resmine bakilarak onun frekansina baglanilabilir, hologrami gorulebilir, onunla ilgili bilgilere ulasilabilir veya sifa verilebilir. Bu ozelligi falcilar, medyumlar, halk arasinda 'hoca' diye bilinen kisiler bilmeden kullanirlar hep. Cok eski zamanlarda şamanlar, peygamberler ve evliyalar bu tur biligleri hologram okuyarak gerceklestiriyorlardi. Bizler teknoloji gelistikce, onun esiri olduk ve ozumuze giden yollari bloke ederek kaybettik. Haliyle bu guclerimizin farkina bile varamadik.

Her insanin kendi inanc sistemine gore bir filtresi vardir. Bu filtreyle, inancina ters dusen veya inanciyla ilgisi olmayan her  bilgiyi eleyerek yada dislayarak kendisinden uzak tutar. Boylece etrafina kalin bir duvar orerek kendisini, yani aurasini olusturan enerjiyi icine hapseder.
Filtrelerimiz bizim evrenle olan baglantimizi keser. Beynimizin icindeki inanc sistemimize kole haline getirir. Bu nedenle filtrelerimizi kaldirip, acik fikirli olup, kendimizi her bilgiye acmaliyiz. O zaman  evrendeki her parcayla baglantimizi kurabilir ve  gercek gucumuzu kesfedebiliriz. Sembollere, dinlere veya  farkliliklara takilip, bize gelen bilgiyi red edersek, ayni firsati bir daha yakalayamayabiliriz. Cunku bize gelen herseyin bir sebebi ve sonucu vardir. Hic birsey tesadufi degildir. Hepimiz birbirimizle baglantili oldugumuz icin, birimize gelen bir veri, digerlerini de etkileyeceginden birlikte aydinlanabilir veya birlikte kararabiliriz. Durgun bir suya atilan bir tasin yarattigi yuvarlak dalgalarin icten disa dogru giderek buyumesi gibi...birimizdeki aydinlanma etrafimizdakileri de aydinlatir.

Biz gercekten 'Bir'iz ve enerji bedenden olusmusuz. Evrenin bir parcasiyiz, onun kucuk bir ornegiyiz. Her birimiz birer yildiz, birer mucizeyiz. Bir butunun kucucuk parcaciklariyiz. Ancak birbirimizle baglandigmizda anlamli oluruz, yeniden bir butun oluruz. Lutfen kim oldugumuzu ve buraya nicin
geldigimizi hatirlayalim. Filtrelerimizi kaldiralim, enerji bedenimizi serbest birakalim ki gercek kimligini ve gucunu kesfetsin.

Enerji Bedeni Serbest Birakmak Icin Ne Yapmaliyiz?

Enerji bedenimizi serbest birakmak icin oncelikle filtrelerimizi kaldirmamiz lazim. Dini inanclarimiz, hurafeler, yasaklar, kulturumuz, aile yapimiz, nefsimiz, korkularimiz ve kisisel inanclarimiz evrenden bize gelen bilgi akisini filtreler ve boylece zamanla enerji bedenimizin etrafina kalin bir duvar orerek onu icine hapseder. Bu duvari yikmak icin oncelikle filtrelerimizi kaldirip, bilgi akisi icin kanallarimizi acmamiz lazim.

Ilk adim; elektronik hicbir aletin olmadigi, sessiz, los veya karanlik bir odada kendimizle basbasa kalarak icimizdeki gercek 'beni' yani ozumuzu bulmamiz lazim. Karin bolgemizi sisirerek ve bosaltarak yapacagimiz derin nefes egzersizleri bize cok yardimci olacaktir. Bu egzersizler zamanla kanallarinizi acacak ve beynimiz bize cesitli imgelemler, durugoru goruntuler gosterecektir. (Tanidik olmus kisiler veya evliyalar,peygamberler vb..) Bu goruntuler bir sure uyanikken, uyurken veya yari bilincli haldeyken gelebilir. Sesler, mesajlar duyabiliriz..Butun bunlar alisma suresidir. Zamanla filtrelerimiz kalkacak ve icimizdeki gercek ozumuzu bulacagiz. Gercek ozumuzle birlesince artik geriye donus yapamayiz. Cunku o baglanti birkere yapildimi bir daha asla kopmaz. Ozumuz vicdan sesi olur, her yanlisimizi soyler, eski hatalarimizi hatirlatir ve bu hatalar yuzunden aci cekmemizi saglar. Iyi ve guzel bir insan olana kadar bizi egitir. 'Sevgi'yi bulusumuzla bu egitim biter. Ardindan yeni bir devreye gecilir. Gercek gucunu kesfetme evresine.. iste enerji bedenimiz bu safhada ozgur kaliyor.

Ozgurlugune kavusan enerji beden bize ozumuzu gosterir. Ozunu, gercek 'ben' ini kesfedenler yaraticiyi  kesfeder. Yaraticidan kopan bir zerrecik oldugunu ogrenir ve tekrar yaraticisina donmek, ona layik olmak icin  cabalar. 'Esas kaynaga geri donus ' dedigimiz yeni bir tekamul evresine gecer. Kuran'da Allah "Size ruhumdan uffledim" der. Yaratici bize ruhundan uflemis ise, ve ruhumuz enerjiyse, yaraticinin uffledigi sey de enerjidir. Yani yaratici aslinda herseyin var olus sebebi olan ana enerjidir. Temel enerji kaynagidir. Bizim ruhlarimiz da haliyle yaraticinin enerjisinden kopan birer enerji parcacigidir. Yani bizim ozumuz aslinda birer Tanri parcacigidir. Ondaki ustun her ozellik bize de bu enerjiyle gecmistir ama bizler bu gucumuzun farkina varmadan dunya zevklerine dalmis gitmisiz. Bu farkindaliga erenler su anki insan nufusunun yuzde 5'ni gecmez. Fakat bu oran bundan sonra hizla artacak. Girdigimiz bu yeni evrede, gelen enerjiyle bilinclerimiz hizla aciliyor. Dini doyuma ulasmis her ruh ister istemez bu bilgi akisina maruz kalip bir sekilde sorgulamaya gececek. Kimi cok erken kimi cok gec....eninde sonunda herkes..Cunku biz cok ozel bir donemdeyiz. Aydinlanma ve vicdan hesaplasmasi donemindeyiz. Hayatta kalabilmek icin sevgiyi ogrenmek zorundayiz. Sevgiyi bulanlarda, yaratan ile kendisi arasindaki tum aracilar kalkar. Geriye birtek kendisi ve Allah kalir. Onu icinde hisseder, kalbinde hisseder. Aradigi her sorunun cevabi kendisine kendiliginden gelir. O hissi alan bir varlik zaten bu dunyadaki tekamulunu tamamlamis demektir. Sonrasinda geriye donus hazirliklari baslar...



Sevgiler!
Aasma




4 yorum:

Enerji bedenimizi nasil serbest birakiyoruz onuda yazsaydiniz ?

:)) tamam. Yonlendirme ve elestirileriniz beni besliyor. Tesekkurler! Frekansima daliyorsunuz, sizinle bu konulari konusalim . Aasmaestefan@gmail.com

Tamam okey. hangi programda konusalim sizin bu yazdiklarinizdan ben bir seyler cikariyorum. sizinle ozel olarak gorusmemiz lazim.

verdigim e maile yazin ordan konusalim. Yada Google mesajlardan. Ama once e mail bekliyorum.

Yorum Gönder