25 Şubat 2015 Çarşamba

UYANIN ARTIK!



Evrende milyarlarca gezegende hayat var ama bir grup insan Dunya uzerindeki saltanatini kaybetmemek icin bunu bizden gizliyor ve odedigimiz vergilerle silahlar uretip, o silahlarla bizi yok ederek guclerine guc katiyorlar. Bize uzayla, Ay ve gezegenlerle ilgili sahte resimler gostererek, evrende yalniz oldugumuza inandirmaya calisiyorlar.

On binlerce yildir baska gezegenlerden gelen pozitif ve negatif guclu varliklar, insan irkini ziyaret etmis ve ilkel insanlar tarafindan tanrilar veya melekler diye tanimlanmistir. Dogon kabilesinin tanrilariyla ilgili anlattiklari, buna en guzel ornektir. Su anda yeryuzundeki hakimiyet karanlik guclerin elindedir. Bu gucler, bir grup insan uzerinden tum dunyada teror estirmektedir. Bizler bu cetenin kontrolunde yasamaya calisan koleleriz. Bizi bu karanliktan kurtarmak isteyen kardeslerimiz diger gezegenlerden binlerce yildir bizim icin cirpiniyorlar ve savasiyorlar. Bize rehberlik etmek icin Dunya'ya geliyorlar, aramizda yasayip bizi egitmeye ve uyandirmaya calisiyorlar. Onlar aslinda bize uzayli diye tanitilan kardeslerimizdir. Onlar burda, bizimle birlikteler ama bir ust boyutdalar. Fakat titresimleri cok yuksek oldugundan biz onlari goremiyoruz. Cunku titresimleri, bizimkinden daha yuksek olan varliklar bize gorunmez olurlar. Onlari ancak kendi titresimlerimizi yukselterek gorebiliriz. Ya da onlar kendi titresimlerini cok dusurerek bize gorunebilirler ki bu da onlara zarar verir. Cunku dusuk titresim evrendeki en kotu ve negatif enerjidir. Bu yuzden de bizim kendi titresimimizi yukseltmemiz en dogrusudur. Onlar da bizim gibi gorunuyorlar, boylari 2-3 metre ve mat beyaz isik seklindeler. Sevgi dolular. Bir cogumuz onlari meleklerimiz saniyor. Eger onlari gormek ve duymak istiyorsak; spirituel olmayi ogrenmemiz lazim. O zaman onlarin yani basimizda olduklarini hisseder ve seslerini duyabiliriz. Titresim hizimiz ne ise ona uygun varliklar goruruz. (Titresiminiz dusukse, negatif varliklari, yuksekse pozitif-iyi varliklari hissedersiniz.) Onlarin tek amaci mumkun oldugunca cok insani bu karanliktan kurtarmaktir. Kendilerini hissedebilecek titresim seviyesine ulasan insanlara hemen yardimci oluyorlar. Titresimi yuksek olmayanlarla ise ruya halindeyken temasa geciyorlar.


 12.000 yildan beri ozgurlugumuzu unuttuk. Dunyamizdaki negatif gucler, kendilerine bagli hukumetlerle zihinlerimizi kontrol ederek bizi bir ilizyonun icinde yasatiyorlar. Gercek benligimizi bulmamizi ve ozgurlugumuzu engelliyorlar. Teroru yaratarak, daha cok silah ve savas yapmaya olanak sagliyorlar. Uyusturucu, sigara ve alkolle bizi zehirliyorlar. Uretilen viruslerle bizleri hasta edip nufusumuzu kontrol ediyorlar. Bu karanlik ruyadan uyanmak istiyorsak; televizyonu, medyayi, bilgisayar oyunlarini ve bilinc altimiza etki edecek her turlu teknolojiyi hayatimizdan cikarmamiz lazim. Dogal hayata, dogal beslenmeye, bahce islerine, hayvan beslemeye yonlenmemiz lazim. Sehirlerden kacip, terkedilen koylerimize, dagimiza, tasimiza ve topragimiza yani ozumuze donmemiz lazim. Cocuklarimizin okullarda, hukumetlerin dusunce sistemine gore birer robot gibi tek tip yetistirilmesine karsi cikmamiz lazim. Evden egitim (Home School) yasasinin cikarilmasi icin cabalamamiz lazim. Boylece isteyen bilincli anne ve babalar belge alarak, evde kendi cocuklarini kendileri yetistirebilirler.


Dunya tarihi orta cag doneminden beri yok edilerek, degistirilerek insanlara yanlis ogretilmistir. Gunumuzde hukumetler tarafindan okullarda ogretilen tum tarih bilgileri yanlistir. Dunyayi yoneten karanlik gucler; bilgiyi, ilmi ve teknolojiyi halktan gizleyerek sadece kendileri kullanmakta ve gelecegimizi belirlemektedir. Bizler, bize sunulanla yetinmek zorunda kaliyoruz. Oysa ozgur olup, kendi gelecegimizi bir kendimiz belirleyebilsek...

Toplumlar hizla bir ahlaki cokuse dogru ilerliyor. Ozellikle musluman toplumlar uzerinde buyuk oyunlar oynaniyor. Sadece musluman ulkelerde ortaya cikan ve sadece musluman oldurmeye odaklanan, tum teror orgutleri ayni gizli guc tarafindan uretiliyor. Zihin kontrolu metoduyla yetistirilen gencler birer olum makinesine donusturuluyor. Muslumanlar birbirine kirdirtilarak nufus kontrolu amaclaniyor. Gorunuse gore islamiyet bilincli olarak radikallestirilip, barbarlastirilarak gozden dusurulup, tamamen terorlestirilecek ve bu teror bahane edilerek, muslumanlar yok edilecek. Bunu yaparken de o toplumlarin icinden gelmis, ozel hazirlanmis cok dindar gorunumlu liderler ve insanlar seciliyor. Cunku boyle liderler suphe uyandirmazlar, dini kullanarak toplumlari istedikleri yonde ilerletebilirler. Bu sebeple bu gozden dusurmeyi ozunde siyonist ama musluman gorunumlu sahte dindarlara yaptirmak lazimdi. Su anda bu plan Iran ve Suriye disinda tum musluman ulkelerde uygunaliyor. Bu iki ulkenin de ayni kivama getirilmesi yakindir. Cunku bu karanlik cetenin sakasi yok ve bir iki yil icinde ne kadar ciddi olduklarini gostereceklerdir.

Kimse bu ceteyi bosuna suclamasin. Oyunlara gelmeyip, birlik olan, aklini kullanip; kitabini ondan bundan dinleyerek degil de, anladigi dilde okuyarak ogrenen bir toplum, kimsenin piyonu olamaz.

Sevmek ve birlik olmak icin gec degil. Hala birseyleri degistirebiliriz. Lutfen UYANIN artik!

Sevgiler!
Aasmaestefan@gmail.com

0 yorum:

Yorum Gönder