17 Aralık 2015 Perşembe

Kristal Cocuklar Geliyor



Cabuk ogrenen, az uyuyan, az yiyen, baska boyutlardan sesler duyan ve goruntuler goren, kendi kendine dil ogrenen, telepatik, medyumluk gibi ozel yetenekleri olan cok zeki cocuklar geliyor artik.
Gun gelecek okula bile gitmeden herseyi kendileri ogreniyor olacaklar...
Dunya'ya once gokkusagi cocuklari geldi. Gokkusagi serisi 1970'lerde dunyaya sevgi ve barisi yaydi. Ancak karanlik tarafindan, farkedilip onleri kapatildi. Sonraki yillarda indigolar geldi. 2000 yilindan sonra indigolara, yildiz tohumu cocuklar eslik etti. 2012 yilindan itibaren, kristal cocuklar gelmeye basladi. Simdi ise elmas cocuklar geliyor. Hem de milyonlarcasi... Bu cocuklar Dunya'yi ayaga kaldiracaklar ve bizi kurtaracaklar. Onlar bizim gelecegimiz. Onlari mumkun oldugunca sistemden  korumaliyiz ve onlerini acarak, yapmak istedikleri icin destek vermeliyiz. Onlar cocuk degiller, aslinda bizim atalarimizdir. Hepimizden daha yasli ve daha bilgedirler.



Sho Yano, 2 yasinda okumaya basladi, 3 yasindayken yazmaya basladi ve 5 yasindayken muzik besteleri yapmaya basladi. Bir dahi olan Sho, 9 yasinda koleje alindi ve hemen 3 yil sonra tip fakultesine kabul edildi. Su anda molekuler genetic ve hucre biyologu olarak mastir yapiyor ve 21 yasinda. O bir kristal cocuk.


Singapurlu Ainan Celeste Cawley, daha iki haftalikken ilk kelimeyi konustu. Dunyanin en zeki cocugu olarak kabul edildi. 8 yasinda universitede kimya okumaya basladi. O bir kristal cocuk.


Adam Kirby, daha bir yasindayken kendi kendine; 20 ye kadar ispanyolca, fransizca ve japonca saymaya basladi. En zor pazillari bile birlestirebiliyordu. Iki yasindayken 141 IQ ile British Mensa'ya kabul edildi. O bir kristal cocuk.



Alexis Martin, 4 yasinda ve IQ'su 160. Kendi kendine ipadden Ispanyolca ogrenmis. Iki yasinda okumaya basladi. British Mensa'ya kabul edildi. O bir kristal cocuk.


Jaxon Cota, daha 2 yasindayken 15 digital numarali sayilari okuyabiliyormus. 9 yasinda lise duzeyinde matematik biliyordu, IQ'su 148. Oda Mensa'ya alindi. O bir kristal cocuk.

Yeni nesil cocuklarimiz boyle olacak artik. Ozellikle Turkiye'de...kristaller, indigolar, yildiz cocuklar ve gokkusagi cocuklari yetisiyor. Elmas cocuklar da gelmeye basladi. Bu cocuklar dunyayi oyle bir aydinlatacak ki; tum karanliklar ve karanliktan beslenenler yok olacak. Bu gelecek nesillerin beynini kimse yikayamayacak, dini kullanarak yobazlastiramiyacak. Cunku onlarda bilgi zaten mevcut ve ne ogretirseniz ogretin, kendilerindeki mevcut bilgiyle cakisiyorsa zaten red ederler. Bu cocuklarin geldigi aileler de ozeldir. Lutfen cocuklarinizi iyi gozlemleyin ki kimi misafir ettiginizi anlayasiniz.

Onlarla degismis bir dunyayi gormek icin sabirsizlaniyorum.

Sevgiler!

Aasmaestefan@gmail.com

7 yorum:

Merhabalar ara sıra yazılarınızı okuyorum yukarıdaki yazınızı da severek okuyordum ama sarfettiğiniz bir cümle hakikaten çok şaşırtı '' dinle yobazlastiramiyacak '' nasıl yani ?

mesela su anki egitim sistemleri daha cok din agirlikli ve din merkezli. gercekler carpitilarak din adina bu cocuklara veriliyor.Yani ogretilen seyler, bu cocuklardaki bilincle cakisiyor. o yuzden ne kadar bilgi yuklenirse yuklensin, kendinde mevcut ilim be bilgiyle ters dusuyorsa asla kabul etmeyecekler .. bu yuzden dinle yobazlastirilimayacaklar diyorum. ornegin bundan sonra din okullarina gonderilen cocuklar ya mevcut duzeni ve ogretileni red edecekler . Belli bir safhadan sonra kimse onlari kontrol altina alamiyacak cunku gelis amaclarina uygun, dunyanin ilerlemesi icin gorevlerini icra edecekler. onu kasteddim.

Siz yazinca farkettim ve duzeltme yaptim. Yanlis anlasilmalar olmasin diye. Tum carpikliklarin, arap kulturunun, Kuran disi olarak islamiyete sokulup din diye ogretilmesini kastedmistim. Yoksa sevgi ve baris temelli olan islamiyetin bugun uygulanan ve ogretilen islamiyet olmadigini akli selim her insan anlamistir. Bu duzeltilecektir..Bu gelen cocuklar insanlik icin herseyin en dogrusunu yapacaktir.ve oyledir..

Din genelde -geleneksel- bir anlayışı benimsemiştir.yeniliklere şüpheyle bakar, bazense karşı çıkar.örnek;bisiklete binmek günahtır gibi....buradaki bahsedilmek istenen şey bence bu..bu çocuklar bir buluş yaptığında din adamları veya papa çıkıpta bu ne saçmalık diyebilir...ama artık bu çocuklar kendilerinden o kadar emin olacaklar ki kimseyi dinlemeyecektir...ki olacaktır da.mesela TV çıktığında kimse bir kutuya saatlerce oturup bakmaz,çok saçma bir icat diyen biri vardı yanlış hatırlamıyorsam..hep beraber bekleyip görelim neler olacak dünyada :)

Aynen katiliyorum. Kuran disi uygulamlarla bilimi islamiyetten cikardilar, sonra ayni bilimi baska ulkelerden (gavur dediklerinden) parayla satin aliyorlar. Tum musluman zenginlerinin ve baskanlarinin ne hikmetse paralari, mal ve mulkleri de bu gavur dedikleri devletlerde saklidir. Katar ve arabistan seyhlerinin kizlari ve esleri kendi ulkelri disinda acilirlar, ulkesinde kapanirlar.Hepside gorgusuzce luks icinde yasar bizimki gibi.Sonrada buna islamiyetle yasam derler. Iste bundaki carpikliklari uyananlar, bilinci acilanlar artik Kabul etmeyecek. Es sukur..

İyi güzel hoş söylüyorsunuz da Aasma Hanım, Türkiye de bu çocukların cevherini ortaya çıkarıp işleyecek aile ortamı, huzur ortamı, eğitim sistemi, ekonomik durum hani nerede? Çocuklar beyinlerini çöp bilgi ile doldurabilme kapasitelerini yarıştıran (dürüstlüğü şüpheli) bir sınav sistemi ile seçiliyorlar. İnsanca çalışılabilecek, yaşanabilecek meslek sayısı da ya bir ya iki memlekette. Misal sanat dalında, fizik, kimya, matematik, mühendislik, genetik dalında çocuk gelecekte aç kalacağını bilerek nasıl bu alanlara yönelsin de başarılı olsun?

Dogru soyluyorsunuz Musa bey, ama ben sistemin degisecegine inaniyorum. onumuzdeki yillarda bu curumus sistem degisecektir. Bes on seneye kadar eskis sistemi isteseler bile devam ettiremezler. cunku ihtiyaci karsilamayacak. Turkiye onemli bir donemden geciyor su an. sistemin bozuklugu dahada artacakki, carpikligi iyice one ciksin. Ben umitliyim gelecegimizden. 2016 dan sonra degisim kacinilmaz.

Yorum Gönder