21 Aralık 2015 Pazartesi

Gecmisle Helallesme Zamani

Nereye giderseniz gidin, gecmisiniz sizi takip eder. Eger ondan kurtulmak istiyorsaniz, onu sevin ve helallesin!

Bizler evrendeki hersey gibi mikrodan makroya birbirimizin ayniyiz. Matruska bebekleri gibiyiz. Mesela Dunya ile insanoglunun titresimi aynidir, frekanslari aynidir. Dunya uzerindeki enerji noktalari ile bedenimizdeki chakralar oran olarak kuculerek aynidir. Nasil Dunya uzerinde meridyenler var ise, insan bedeninde de vardir. Evren biziz. O bizim icimizdedir. Hepimiz evrende bir orumcek agi gibi olusmus enerji aglariyla birbirimize bagliyiz ve birimizdeki degisim hepimizi etkiliyor. Bu nedenle olumlu veya olumsuz olan hersey hepimizi baglar. Dunyanin obur ucunda olmasi, bizi etkilemiyecegi anlamina gelmez. Dunya uzerindeki bir canin aci cekmesi veya mutlu olmasi hepimizi baglar. Gezegenlerdeki ve Gunes'teki degisimler de bizi etkiler. Bu yuzden kendi karmik temizligimizi yapmamiz hem kendimize, hem diger canlilara hemde tum evrene faydalidir.


Hepimiz kardesiz, ayni butunun parcalariyiz. Birbirimizden ayri degiliz. Gelin tum canlilara, dogaya ve dunyaya sevgimizi yollayalim ki, bu baglar araciligiyla hem gecmisimiz, hem simdi ve hemde gelecegimiz sifalansin.

Dunya olarak yesil chakradan mavi chakraya gecis yapacagiz. Bundan sonra Meryem ana ve Isa Mesih bilincinin rengi olan mavi renk enerji akisina maruz kalacagiz. Bu renk bogaz chakrasindaki enerji alaninin rengi oldugu icin, bu gecisle beraber insanliga soylenen tum yalanlar aciga cikacak. Sirlar ifsa olacak ve maskeler dusecek. Gizli birsey kalmayacak. Insan, hayvan ve bitki dna'lari degismeye baslayacak. Bu firsati kacirmamak icin tum gecmis ve simdiki karmalarimizdan kurtulup temizlenmemiz lazim.

 

Eminim son yillarda hepimizde degisimler oldugunu gozlemlemissinizdir. Bizler on yildan beri artik eski bizler degiliz. Bilinclerimiz aciliyor ve farkindaliklarimiz hizla artiyor. Dusuncelerimiz ve davranislarimiz degisiyor. Bu degisimle beraber, karanlikta kalmis gecmis yasam coplerinin izleri daha cok belirmeye basliyor. Yeniyi insa etmek icin eskiyi temizlemek lazim once. Gecmis yasam karmalari, genelde ruya halinde verilerle kendisini hatirlatiyor bize. Yada gun icinde anlam veremedigimiz bazi flas backler veya hislerle hatirlatiyor. Cogumuz ilk defa bir yere gittigimizde, sanki daha once orada bulundugumuz hissine kapilmisizdir. Yada gordugumuz bir insani sanki eskiden taniyormus gibi hissetmisizdir. Butun bunlar uyanikken yasadigimiz gecmis yasam flas backleridir. Farkinda olmadan gun icinde hepimiz yasariz. Bide uyku halindeyken goz ekranimiza gelen gecmis yasam goruntuleri vardir. Bunlari bizler ruya sanariz. Uyku halinde epifiz bezimiz aktif iken, bir projeksiyon makinesi gibi ucuncu goz ekranimiza gecmis yasamlarimizdan bolumler yansitir. Insanlar bu goruntuleri ruya olarak tanimlayip anlamlandirmaya calisir. Aslinda bunlar bilinc altimizdaki; bizi uzen, etkileyen veya karmik bag yarattigimiz anlardir. Bunlar bazen, paralel evren yasamlarimiza ait goruntuler de olabilir. Simdiki yasantimizda bizi etkileyen anlar da olabilir. O goruntuler bilinc altimizdaki hafiza kartinda yer alir. Akasamizda kayitli bilgilerdir. Zaman zaman aciga cikarak kendini hatirlatir ki sifalandirip, temizleyelim. Kimi zaman hos seylerdir, kimi zaman kotu deneyimlerdir.

Son yillarda, bu gecmis yasamlarimiza ait deneyimlerimiz ve bu hayattayken yasadigimiz hayal kirikliklari, uzuntuler ve yaptigimiz yanlislar, bilinc altindan bir bir cikip kendini hatirlatmaya baslamistir. Ozellikle bu sene artarak devam edecek. Cunku 2016 yili temizlik yilidir hem bizim icin hem dunyamiz icin. Bu yuzden  gelen bu goruntuleri, acilari, deneyimleri, sucluluk duygularini..her seferinde sifalandirip temizleyip, affedip, bagimizi keselim. Aksi halde surekli ortaya cikacaklardir. Mikrodan makroya bu sene bizi olumsuz etkileyen herseyi disari atma, kusma donemindeyiz. Bizi madde hayata baglayan tum tutku ve aliskanliklarimizdan arinmaliyiz. Bilinc altina atilan tum coplerden kurtulmazsak, sucluluk duygusu ve affetmezlik tavri ile hep huzursuz oluruz. Dunyada yasayan her canli, gecmisle helallesip, bagini kesmelidir. Karmik temizligini yapip kendini sifalandirmalidir. Yoksa 2017'de baslayacak yukselisi aci cekerek karsilarlar ve geciste zorlanabilirler.


Bag Kesme ve Sifalandirma Yontemi:

Gecmis yasam ve su anki yasam karmalari bize kendini gosterdikce onlari sevgiyle temizliyoruz ve hem kendimizi hem baskalarini affediyoruz. Sonra bir daha aciga cikmamasi icin ince bir ip bagi imgelemesini yapip, o bagi makasla kokunden kesiyoruz ve bir daha baglanmamasi icin ucunu hafifce yakip isiga  gonderiyoruz. Biz sildikce altta kalan baska goruntuler gelecektir. Onlarida ayni sekilde temizleyip bagi kopariyoruz. Geldikce ayni islemi tekrarliyoruz. Taaki bilincaltimiz arinana kadar. Ruhumuz huzura erene kadar.

Ayni islemi biz insanlar yaparken, toprak ana dedigimiz Dunya'mizda yapiyor. Bu yuzden bu sene cok dogal felakatler olabilir. Zaten gecen yil yazmistim, 2016 dogal felaketler ve savaslar yilidir diye. 2017 de besinci boyut enerjisini almaya baslayacagiz. Buyuk degisim baslayacak. Tum doga, hayvanlar, bitkiler ve insanlar inanilmaz guzellikte degisime ugrayacak. Daha cok sevip affedecegiz. Dna'miz daha cok aktif olacak. Inanilmaz yeteneklerimiz oldugunu kesfedecegiz. Farkindaliklarimiz daha cok artacak. Insan olmayi ogrenecegiz. Mavi insan olmayi...


Sevgi ile

Aasmaestefan@gmail.com

10 yorum:

Emeğine yüreğine sağlık canım
İnşaallah herşey yazdığın gibi olur
sevgiyle kal.

Tesekkur ederim, sizinde kalbinize saglik.

İnsaallah canım insaallah.buna hepimizin çok ihtiyacı var.yüreğine emeğine sağlık

Auramı okuyan bir arkadaş bana dedi ki sevgi dolu bir insan olmana rağmen sevgi yoksunluğu çekiyorsun demişti..nedenini sorduğumda ise dogdugumdan 8-9 yaşıma kadar edindiğim yanlış çekirdek inançlar dedi... Karmik temizlik sizce işe yarar mı çekirdek inanç konusunda?

evet ise yarar. tum karmalarini once sev sonra affet sonra sana bagli ipleri tek tek kes ve ucunu yakip sevgiyle onlari kara delige yolla. yollarken sana bakip sevgiyle seni affetiklerinide imgele. bunu 21 gun her gece yap.

iyi ki yemek tarihlerini biraktiniz ;-)
boyle bi siteye ihtiyacimiz vardi
selam ve dua ile

Tesekkurler! zaten yemeklerde iyi degilidm diyormusum. :) :) )))

ilgimi çekti, ilginçsiniz, bakış açınız çok değişik, güzel pencere...

Yorum Gönder