6 Nisan 2017 Perşembe

Neyi Beslersek O Hayatimizda Daha Uzun Kalir- Referandum Ozel

Cevremizde gelisen olaylarin yada hayatimizdaki kisilerin devamliligini veya ayakta kalmasini saglayan enerjileri biz uretiyoruz. Kaygiyla, korkuyla yada sevgiyle..farketmiyor. Dusuncelerimizle neyi daha cok beslersek o hayatimizda daha uzun kaliyor. Bu yuzden de hayatimizdan bir an once cikip gitmesini istedigimiz herseyi dusunmeyi birakmamiz gerekir. Yani birseylerin kalmasini istiyorsak bolca dusunmeliyiz, kurtulmak istiyorsak bag kesip, dusunmeyi birakmakliyiz. Cunku kisi yada olaylar biz istedigimiz kadar hayatimizdalar. Onlarla bagimizi kesip, dusunmeyi birakinca; onlarin hem bizim icin onemi kalmiyor hem de bizden beslenemedikleri icin hayatimizdan cikip gidiyorlar ve yeni gelecek olanlara yer aciyorlar.

Bana yazanlar genelde ulke yonetiminde yer alan kisilerle ilgili rahatsizliklarini dile getiriyorlar ve ne zaman gideceklerini soruyorlar. Sabirla hepsini cevaplamaya calisiyorum ama bilinki onlari konusmamiz, onlarin yaptiklarina uzulmemiz, kaygilarimiz ve ulkenin gelecegi icin korkmamiz bile onlarin hayatimizda daha uzun kalmasina sebep oluyor. Cunku ayakta kalabilmek icin ihtiyac duyduklari enerjiyi karamsar dusuncelerimizle biz uretiyoruz onlara. Bir yandan kendi destekcilerinden beslenirken diger yandan da bizden yayilan umutsuzluk enerjisiyle besleniyorlar. Bizler farkinda olmadan onlara olan kizginliklarimiz yuzunden umutsuzca hep onlari dusunuyoruz ve iyi olmayan bir dusunce enerjisi uretmis oluyoruz. Yaydigimiz karamsarlik ve negatif enerji ise sadece onlara guc veriyor. Bu yuzdende 24 saat hayatimizin ve zihnimizin icinde olmak icin butun medyayi ele gecirdiler ve 24 saat yalan dolanla bizi ve dusuncelerimizi kontrol altinda tutuyorlar.

Inanin sadece bir haftaligina hayatinizdan televizyonu, telefonu ve interneti cikarsaniz bambaska bir insana donusursunuz. Surekli zihin kontrolu programinin etkisindeyiz. Bilincli olarak bizleri; kendilerine enerji ureten tuplere donusturmek icin calisiyorlar.

Buna engel olmanin tek yolu; iyimser olmak, onlardan kurtulmus bir Turkiye'yi dusunmek, sevgi ve barisla 'Bir' olmus bir toplumu hayal etmek ve birbirimizi sevmekten gecer. Nefret ederek, kizarak asla kurtulamayiz bunlardan. Ozellikle de; 'nasilsa secimi kazanirlar', 'oy calarak basta kalirlar', 'cumhuriyeti yikacaklar' gibi negatif dusunceleri uretmek tamamen onlarin isine yarar. Aksine onlarla ilgili kaygilarimizi sifirlayip, hic kafaya takmayip, 'nasil olsa kaybederler' deyip sakince disardan izleyici olursak, beslendikleri enerjiler azalir ve gucleri zayiflar.

Sevgi dolu bir gulumseme ile 'Hayir' la gittiklerini dusunun yeter..

Ulkemiz, su an ustundeki insanlarla birlikte bir donusum yasiyor. Yuzlestigi tum hastalikli yanlarindan, icinde bulundugu karanliktan cikmanin yollarini ariyor. Bu yuzden, karanligi dahada guclendirecek kisilere degil aksine daha da aydinlatacak kisilere ihtiyac var. Burda da bize buyuk gorev dusuyor. Umutsuzlugumuzla negatif bir enerji yayip ondan beslenenleri guclendirmekten vazgecip tum hunerlerimizle isik olmaya ve kendi alanlarimizi aydinlatmaya ihtiyacimiz var. Bizler once kendimizi sonra yakin alanimizi isigimizla aydinlatmaliyiz ki aydinlanma zincirindeki diger halkalar da onunu gorebilsin ve ayaga kalkabilsin.

Biz malesef 'Bir' olmayi ve sevmeyi ogrenene kadar parca parca dagilmaya mecburuz. Yasayacagimiz her bir ser, sonraki nesile 'Hayir' olarak geri donecektir. Bizler buraya bir isik kanali acmaya geldik...gelecek nesiller icin...ve bunu insa edecegiz... Ettik..Bizler gelecekten gelen zaman yolculariyiz. Yasanmis olana taniklik etmek ve yapilan yanlislari duzeltmek icin geldik. Artik bilgi cagina girdik. 'Dinlerle kontrol donemi' kapandi. Kolelik duzeni yikiliyor..Uyanis hareketi buyuyor..

Daha hizli uyanmanin yolu bilinclenmektir. Bilgi bizi dusuk frekanslardan kurtarir. Ilizyonu bitirir. Bize sistemin isleyisini gosterir, kendimizi korumayi ve sistem disina almayi ogretir. Olaylari; icine dalarak degil, disardan izleyerek sekillendirmeyi ogretir. Kisilere ve olaylara olan bagimliligimizi bitirir, gercek resmi gormemizi saglar. Bilgi isikdir. Isik olan yerde karanlik beslenemez..Donusur..

Her karanlik kendisini aydinlatacak isigi icinde barindirirmis.. Ne kadar karanlik o kadar isik..Turkiye ile ilgili endiselerinizi sevgiyle umuda donusturun ve bilinki..referandum sonucu her ne olursa olsun:

"Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktir."

" Turkiye Cumhuriyeti seyhler, dervisler, muritler, meczuplar memleketi olamaz..."

                                                                                           M.Kemal ATATURK




Sevgiler!

Aasmaestefan

22 yorum:

Bu yoruma tüm kalbimle güveniyorum. Ve bu kez gerçekten ülkemize bahar gelecek....

Çok korkuyorum, çok huzursuzum, çok mutsuzum.Hayatımda ilk defa acaba vatanımın geleceği için fal baktırmayı düşündüm ciddi ciddi.Belki bana güldünüz saçmalamış dediniz ama böyle hissettim.ileriyi görememek çok kötüymüş allahım.Kendim için değil vatanım için dua ediyorum.Allahın bizim yanımızda olduğunu hissediyorum.Sizlerden de duanın gücünü küçümsememenizi rica ediyorum.Hem allah bizi sevmeseydi zamanında atatürk'ü göndermezdi.Şehitlerimiz hatrına,bu ülkenin kuşları böcekleri kedileri hatrına dualarımız kabul olacak inanıyorum.

Rahat olun, korkularinizi yenin. Bu ulke ozel bir irkin yasadigi ozel topraklardir. Ne araba nede surungenlere peskes cekilemez. Buna uyuyanlar izin verse bile, perdenin obur tarafindakiler izin vermez. Evet dua ediniz..duanin etkisi coktur.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Iki secim sonra olabilir, ruyaniza gore ( 17/25 araliktan sonra ) . Ayrica aasma hanim, birlik olmaktan bahsetmissiniz. Ben toplumda su an icin ortak bir duygu etrafinda butun olacak bir toplum goremiyorum, su an girtlak girtlaga bir durum var

17/25 araliktan sonra, haziran secimini ve kasim secimini gecirdik, belki de ruyaniza gore referandumu kaybedecek🙏

Karanlikta gormus olmaniz zaten tarafini belli ediyor. O ve ona destek veren herkes isiga ait degiller. su an cok ama cok hasta oldugunu biliyorum. oyleki elindeki imkanlari bile kullanip istedigini yiyemiyor. Yedigini hazmedemiyor. ilaclarla ayakta kalabildigi kadar kalir. en gec 2 seneye itibarsiz sekilde gummmm ama o ana kadar uleyei icine cektigi karanlik 2023 e kadar kendini zor toparlar. 2019 da isigin ataklari baslar bence. Bir kac senelik mucadele raydan cikarilmis tren tekrar rayina oturtulur isik gorevlileri tarafinca.

ve oyledir..cok sukur 🙏🙏🙏💕

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Sayin " guzel ulkem" birde referandum ruyasi gorursunuz insallah, yine bizimle paylasin burda

"guzel ulkem"Dilerim ulkemiz icin HAYIRLI referandum ruyasi gorursunuz.

Aslında bu evetçilere " istihareye yatın bakalım evet iyi miymiş kötü müymüş " diyeceksin.İşte o zaman hayır oyları tavan yapacak.Halbuki dinden bu kadar bahsedenler bunu halka çoktan teklif ederdi ama o cenahta biliyor evetin karanlık olduğunu.

Sanattan, bilimden, temel insani değerlerden uzak nefsani arzularıyla hareket eden bu topluluk-bilerek veya bilmeyerek-karanlığa hizmet ediyor. Oysa ki karanlığın yaşamak için aydınlığa ihtiyacı var. Esma Hanımın müteaddit kereler ifade ettiği üzere karanlıkla az da olsa ilgilenmek bile varolma enerjilerini tazeliyor. Yok saydığımız, ilgilenmediğimiz, görmezden geldiğimiz takdirde aydınlık tarafla ekileşime giremeyecek ve bir süre sonra enerji ihtiyaçlarını birbirlerini yiyerek gidereceklerdir. Tıpkı kanser hücreleri gibi, çoğalmak için oksijene değil şekere ihtiyaç duyuyorlar. İhtiyaç duydukları şeyi vermezsek tükenip giderler.Allah'ın yarattığı kainat kesintisiz "hayır" akışı üzerine inşâ edilmiştir. "Şer" ise bu "hayır" akışının sûni olarak kesintiye uğratılması sonucu ortaya çıkar.Biz "hayır"a set olmazsak veya set olanlarla etkileşime girip enerjilerini çoğaltmazsak sistem bir zaman sonra kuruluş ayarlarına geri döner. Selam ve saygılar...

Ne kadar guzel yazmissiniz Ahmet bey, cok tesekkur ederim. Agziniza saglik... Sakincasi yoksa bu yorumu kopyalayip facebookta paylasmak istiyorum...izninizle..

Elbette Esma Hanım, memnuniyet duyarım.

Tesekkurler! 🙏🙏🙏paylastim.

Evet biz ışık işçilerine çok ii düşüyor pozitif düşünce pozitif yaşam güzel ülkem için diliyorum herkese farkındalık diliyorum

ÖZET: Gregg Braden’in “Isaiah Etkisi”nde açıkladığı gibi, temelde zaman sadece lineer değildir (geçmiş, şimdi ve gelecek), ayrıca bir derinliği vardır. Zamanın derinliği tüm olası duaları ve edilmiş veya mevcut duaların zaman hatlarını içerir. Aslında, bizim tüm dualarımız önceden yanıtlanmıştır. Biz, sadece HİSLERİMİZ vasıtası ile yaşamakta olduğumuz duaları aktive ediyoruz. Bu, bizim realitemizi nasıl yarattığımızdır: onu hislerimizle seçerek. Hislerimiz Evren’deki enerjinin ve maddenin tümünü birbirine bağlayan yaradılışın ağı vasıtası ile zaman hattını aktive ediyor.

Evrenin yasasının, odaklandığımız şeyi kendimize çekmemiz olduğunu hatırlayın. Eğer gelebilecek bir korkuya odaklanıyorsanız, Evren’e korktuğunuz şeyi size göndermesi için kuvvetli bir mesaj gönderiyorsunuz. Bunun yerine, kendinizi neşe, sevgi, kabul veya şükran duygularına getirebilirseniz ve hayatınıza bunlardan daha çok getirmeye odaklanırsanız, negatif şeylerden otomatik olarak kaçınmış olursunuz. Hislerinizle farklı bir zaman hattını seçiyor olursunuz. İnanılmaz derecede kuvvetli bir bağışıklık sistemini sürdürecek bu pozitif duygularda kalarak anthraxa veya herhangi grip, virüse vs. yi yakalanmayı önleyebilirsiniz.

Yazarın Healing Hearts-Healing Nations: The Science of Peace and the Power of Prayer adlı kitabından çeviren ve özetleyen: Saffet Güler

Selam Aasma Hn,
Sizin pozitif yaklaşımınızı,her daim ışıkta kalmamız gerektiğiyle bizi telkin etmeniz çok güzel.Fakat şöyle bir baktığımızda evet güzel şeyler oluyor ama hep olumsuz bir şekilde sonuçlanıyor bir söz vardır ya ''yine kötüler kazandı''neden böyle olur onlar daha mı kollektif ortak çıkarları daha mı dünyevi de onlar kazanıyor anlamıyorum :( size bununla ilgili bir link atıcam http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/yilmaz-ozdil/eyalet-1787762/
İnşallah emelleri gerçekleşmez.Hayırlı günlerimiz yarınlarımız olsun

Tesebbusler her zaman hedeflenen sonuclara varmayabilir. Bunu ulkemizi topran isgal eden tum ordumuzu dagitan ve silahlarimizi elimizden alan bir cok devlete karsi, Kurtulus savasini yaparak gosterdik. Benim dusunceme gore sartlar ne kadar kotu olursa olsun, umidimi kimse kiramaz. Sizler hep kaybettiklerinize odaklaniyorsunuz bense kazanacaklarimiza..Ataturk'de butun sartlar cok kotu olmasina ragmen hep kazanmaya odaklandi ve umudunu hic yitirmedi. Onun bir evladi olarak banada umitsizlik hic yakismaz..Ben onun isigiyla buyumus insanlara, genclere ve cocuklara cok guveniyorum..Artik sizlerde onun ongorulerine kulak verin. Nutuk okuyun kafaniz karisirsa. Hep kaybettiklerimize uzulmek onlarin guclenmesine yardim ediyor. sevgiler

HAYIR aksine bende hep kazanacaklarıma odaklanırım hep ver bunu çevremede hep hissettiririm..Benim burada söylemeye çalıştığım şey şuydu;kötülerin bizden farkı ne? onlar nasıl hedeflerine ulaşabiliyor da? bizler bazen tökezleyebiliyoruz?cevabı galiba cehalet-korku gelişime kapalı olmak diye düşünüyorum...
Kazanacaklarımıza odaklanıp ileriye bakarak Atatürk'ümüzün dediği gibi ; Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

sevgiler

iste bu inactir bizi refaha cikaracak...💕🙏🙏💐💕💕

Yorum Gönder