21 Nisan 2014 Pazartesi

2012 Yılında Foton Kuşağına Giriş-Altin çağ


Mayaların Takvimine gore hayat 2012'de bitmiyor. Aksine bir donem kapaniyor ve dunya yeni bir caga adim atiyor. Bu cagda dunyamiza gelen foton enerjisi hem dunyamizi hemde uzerinde yasayan canlilari degistirecektir. Bu yeni cagda, yeni enerjiyle ya kendini gelistirirsin, ya da depresyona girip dengesizlesirsin. Foton enerjisinin etkilerini anlayamayan bir canli, kendisi uzerinde yogun bir baski ve karmasik bir etki hissedebilir. Bu da onda depresyonu tetikler ve cinnet gecirmesine sebep olabilir. 2012 yilindan itibaren dikkat edilirse, cinnet gecirip kendisini veya cevresindekilere zarar verenler cogaliyor. Hayvana, insana siddet hizla artiyor. Doga katliamlari hizla yayiliyor. Butun bunlarin yaratacagi negatif enerji dunyayi sardiginda, tipki insan gibi dunyamiz da olumsuz etkilenerek, kendi dogal tepkisini gosterecek ve dogal felaketlere meydan verecektir.


Iste bu yuzden foton enerjisinin etkisiyle, fakindaligimizi arttirip, bu yeni enerjinin bizi olumlu yonde degistirmesine izin vermeliyiz. Bu donemi  atlatmanin en iyi yontemi, meditasyon yapmaktir. Meditasyon dengelenmemizi saglar ve gelen enerjiyi donusturur. Bu yeni donemde kendimizi gelistirerek birer sevgi ve isik elcisi olabiliriz. Insanlari, dogayi, hayvani ve tum evreni sevgi cemberlerimizle koruyup guzellestirebiliriz.

Her sabah meditasyon halinde iken; basinizdan vucudunuza giren beyaz bir isigin etkisini, beyninizde ve omurganızda, kök çakranızdan taç çakaranıza kadar genişlemesini imgeleyin. Bu sizin içsel ışık enerjinizi aktive eder ve içsel ışığınızın tek bir seviyesini açar ve kalbinizin içinden aydınlanmasını sağlar. Bu aktarımı şükranla isteyerek bunu düzenli olarak uygularsanız, içsel ışığınızın bir çok seviyelerinin açıldığını ve uyandığını görürsünüz ve kısa sürede içsel ışığınıza bağlanmaya başlarsınız. İçinizde taşıdığınız bu ışık sizin rehberinizdir ve yaşamınızdaki tüm iyi şeylerin yaratılmasının kutsal aracıdır. Enerjinizin geri kalanını içsel ışığınıza uyumladığınız zaman, yarattığınız ve odaklandığınız her şey sevgi ve ışık ile akar. Sevgi herseyin ilacidir. Vermesi en kolay ilactir.

Foton Kusagi Nedir?

Foton kusagini, galaksi icersine akan guclu elektromanyetik isinlar olarak adlandirabiliriz. 2012 yilinda, Foton kusaginin merkez alanina girilmesiyle birlikte kör bolgeye giris yasandi. Dunya'da bazi degisiklikler oldu.
Oncelikle hatirlarsak eger 21 Aralik 2012 gununde baslayip, 5-6 gun suren garip gri bir gokyuzune tanik olduk. Geceleri tam 5-6 gun boyunca  yildizlar gokyuzunde gorunmedi. Gunduzleri sonuk safak vakti gibi, Gunes tam anlamiyla gorunmedi.

Atmosfer basinciyla canlilar kendilerinde garip bir sislik, midede hazimsizlik ve birazda melankolik haller hissettiler.

5.gunden sonra 24 saatlik gunduz devresine giris, kör bolgeden cikip ana foton kusagina giris gerceklesti. Bununla birlikte tum canlilarda guclenme, zindelesme, telepati, telekinezi gibi psisik yetenekler uyanmaya basladi.(uyanis-superbilinc)

O gunden sonra, tum dunyadaki canlilarda farkindaliklar gelisti. Gizlenen sirlar ortaya cikmaya basladi, maskeler dusmeye basladi.(Hatirlayiniz, bazi devletlerin devlet sirlari, cevrilen oyunlar, gizli kayitlar, dinlemeler) gercekler tum ciplakligiyla ifsa oldu.

Orta sinif halkta bir uyanis basladi. Bu uyanisla, isyanlar da bas gosterdi ve hak aramalar her zamankinden daha fazlalasti. Yine aldigimiz foton enerjisiyle sevgi anlayisimiz gelisti ve zit gruplar bile birlikte hareket ederek omuz omuza haklari icin savastilar.(Gezi olaylari cok iyi ornek)

Bu enerjiyi solumaya basladigimiz andan itibaren, koklu degisikliklere tanik olduk ve olmaya da devam edecegiz. Dunya ve toplumlar degisecek, ulkelerde degisimler, politikalarda degisimler olacak.Yeni ulkeler dogabilir, sinirlar degisebilir yada birleserek buyuyen devletler bile olabilir. Degisim basladi, ister kabul edelim, ister etmeyelim...Degisimin onune gecemiyecegiz. Cunku insan olarak en buyuk degisimi biz yasayacagiz. Altin cag denilen bu cagda ya pozitif yonde degisip kendimizi yuceltecegiz. Ya da degisime ayak uyduramayip ordan oraya savrulacagiz..Artik uyanma vaktidir..



Sevgi ve Isikla

Aasmaestefan

0 yorum:

Yorum Gönder