21 Nisan 2014 Pazartesi

Uzaylılar Var mi?



                                                      Uzaylilar Varmi?

Uzayli diye tanimlanan varliklar, evet vardir. Her ne kadar devletler bu konularda aciklama yapmazken, gunumuzde buyuk bir cogunluk, artik uzaylilarin varligina inanmaktadir. Bir cok insan ya ucan disk gormustur yada bizzat uzaylilar tarafindan ali konulmustur. Bazi ulkeler; ozellikle Ingiltere, Fransa ve Meksika, ufolarla ilgili bazi gizli dosyalari halka acmislardir. Bunlar, zamanla arsivlendirilmis ama artik halkin bilgisine  sunulmus dosyalardir.

 Benim kendi deneyimlerimle bizzat astral yolculukla yaptigim gorusmelerden ogrendim ki:Uzayli dedigimiz varliklar, bizim galaktik kardeslerimizdir. Bir kismi dunyada bizden once yasamis ve evrimleserek baska boyutlara yukselmis atalarimizdir. Nordicler ve Pleadisliler bize cok benziyorlar.

 Dunya disi varliklarin cogu milyonlarca yildir dunyamizla ilgilenmis, hatta bir kismi burda yasamistir. Bizler burada deneyim yasamak amaciyla bulunuyoruz ve olunce de baska bir boyuttan hayatımıza devam ediyoruz. Ancak biz dünyaya geldiğimiz an bu bilgileri hatirlamayacak sekilde geliyoruz. Bir cogumuz defalarca reenkarne olmustur. Bu sebeple bazi cocuklar, eskiden yasadiklari diger hayatlariyla ilgili bilgileri anlatiyorlar. Hatta Antakya, Adana, Mersin dolaylarinda bu hatirlama olaylarina cok rastlaniyor. Bizler de cocukken, onceden yasadigimiz hayatlari hatirlayabiliriz ama buyudukce tamamini unutuyoruz.



                                                 Reenkarne Gercek mi?

 Reenkarne gercektir. Sevgiyi ogrenmek icin geldigimiz bu dunyada, iyi bir deneyim yasamayanlarimiz, oldukten sonra yeniden baska bedenlerde tekrar tekrar dunyaya gelirler. Sevmeyi, sevgiyi ve neden bu dunyaya geldigini bu hayattayken anlayana kadar reenkarne devam eder. Sevgiyi ve ego terbiyesini ogrenince bir diger boyutta, diğerlerinin yanina doneriz. Uzayli dedigimiz ailelerimizin yanina.

 Dunya bizim icin bir okul gibidir. Spirituel hayata hazirlik icin burdayiz. Bunun farkina varmadan olursek, tekrar dunyaya baska bir bedenle gelip yeniden ogrenmek icin sans elde ediyoruz. Uzaylı kardeslerimiz zaman zaman bu deneyimlerimizi tamamlamada bize yardımcı olmak ve dünyamızı olası tehlikelerden korumak icin yardıma gelirler. Bizler, meditasyon yaparak galaktik kardeşlerimizle iletişime geçebiliriz. Bazen rüyalarda mesaj alarak, bazen de vizyon veya durugoru şeklinde mesajlaşmayla iletişim kurabiliriz.


sevgiyle kalın


Aasma

0 yorum:

Yorum Gönder