21 Nisan 2014 Pazartesi

Sevgi Hayatınızı Değiştirir,Sevgi Enerjisiyle Değişim Mümkün,



Sevgi Enerjisiyle Degisim Mumkun. Sevgi Hayatin Anahtaridir

Yorgun bir ruh, enerjinizin yok olmasina neden olur. Hayatinizin kalitesini arttirmak istiyorsaniz, Sevgi olumlamasi yapmalisiniz. Sevgi enerjisi sadece bizi ruhen ve bedenen iyilestirmez, cevremizdeki varliklarida pozitif yonde etkiler. Sevgi enerjisi ile hem kendimizi hem de baskalarini degistirebiliriz.
Kuantum fizigine gore, gercekliginizi yaratan ve yurutme gucune sahip olan sey bilincimizdir. Bunu dikkate alarak, Evren'in size sundugu sihrin ve mutlulugun tadini cikarmaniz mumkun. Bu da sevgi enerjisiyle olur.
Oncelikle kendinizi affedip sevmelisiniz. Meditasyonla, kalbinize sevgi enerjisi yuklemelisiniz. Bu sevgi enerjisi kisa bir zaman sonra sizde, bakis acinizda ve hayat tarzinizda olumlu degisiklikler yapacaktir. Bir sure sonra sevgi elcisi olacaksiniz. Cevrenize sevgi ve pozitif enerji yayacaksiniz. Yaydiginiz bu guzel enerji, yansimayla tekrar size donecek ve hayatiniz guzellesecek.

Karamsar, negatif olarak, olumsuz enerji frekanslari yayarak hayata devam edemeyiz. Yaydigimiz enerji, yansimayla tekrar bize geri doneceginden hayatimiz da negatif seyler olur. Birisinin yuzune nefretle bagirip hakaret ederseniz, oda aynisini size yapar. Yine ayni kisiye sevgiyle bakip, guzel konusursaniz, oda sizin gonderdiginiz sevgi enerjisini aynen size yansitir...iste boyle degisir hayatiniz.

Kendinizi, ailenizi, cevrenizdeki diger insanlari, hayvanlari, bitkileri, dogayi ve evreni severek hem hayatinizda, hem de evrende buyuk bir degisiklik yapabilirsiniz. Ayrica sevgi enerjisi ayni zamanda sizi sifalayarak farkindaliginizi gelistirir.

Sevgiyle kalin!

Aasma


0 yorum:

Yorum Gönder