29 Nisan 2014 Salı

NiBURi GEZEGENi ve ANUNNAKiLERIN DÖNÜŞÜ


Niburi Gezegeni ve Anunnakilerin Donusu

6000 yil once yasamis olan gelismis uygarlik Sumerlere ait bulunan tabletlerde, sumer kralları Anunakiler'den bahsedilir. Anunaki; bas tanri Anu ve karisi Ki'nin cocuklari anlamina gelir.Tanrinin yerdeki cocuklari denebilir de. Sumer tabletlerinde, Anunakilerin nasil dunyaya geldigi, nicin geldigi ve insan irkinin neden ve nasil olusturuldugu anlatilir. Butun bu bilgilere benzer bilgiler incilde, tevratta, Kuran’da ve Yaratilis kitabinda da anlatilir.

Zecharia Sitchin adli saygin bilim adami, omrunu sumer tabletlerini cevirmekle gecirmistir. Olmeden once  '12.Gezegen' adinda bir kitap yazmistir. Bu kitaba gore Sumerler, 6000 yil oncesinden, Gunes sistemimizi, gezegenleriyle birlikte biliyorlardi ve tabletlere cizmislerdi. 1800'lu yillarda ancak kesfedilen simdiki Gunes sisteminin 6000 yil oncesinde Sumerler tarafindan bilinip cizilmesi cok ilginctir. Ustelik Mevcut gezegen sayisi simdiki teknolojiyle 9 olarak kabul edilmisken, Sumerlerde 12 gezegen olarak kabul edilmistir. Gunes ve sistemindeki gezegenler disinda Nibiru gezegeni (Anunnakilerin gezegeni olarak biliniyor) bulunuyor. Yazar Zecharia S.' a gore Sumerler Gunes ve Ay’i da birer gezegen olarak saymislar boylece Niburi ile beraber 12 gezegen yapiyor. 

Asagidaki resime dikkatli bakarsak, Sumerler’e gore; Niburi Gunes sisteminin hemen disinda duruyor.


Ortada güneş ve  aynı yörüngede bulunan ve etrafında dönen 9 gezegen, yörünge dışında 2 ayrı gezegen ve önde Enlil, arkasında Enki'nin Tengri Anu huzuruna çıkışlarını gösteren  kabartmada Enlil'in önünde birde 12'ci gezegen bulunuyordu.

Zecharia Sitchin gibi araştırmacılara göre dokuz yerine damgalara 12 gezegenin kazınması onlara göre Nibiru isimli bir gezegenin var olduğuna ve 3600 yılda bir dünyanın yakınından geçtiğine  delildi.
Maya takvimine gore 2012'de bir cag bitecek, yeni bir caga gecis yapilacak ve Tanrilar yeniden Dunya’ya donecekti. 23 Aralik 2013 tarihine denk gelen Tanrilarin donusu, 2014 yilina denk geliyor olabilir mi? Cunku bir kac aydan beri gokyuzunde Dunya’mizdan daha buyuk gorunen ve bize dogru gelen bir 10. gezegen bulundugu iddia ediliyor. Nasa tarafindan da Gunes sisteminin hemen yaninda yeni bir gezegen belirdigi ve bu gezegene Planet X denildigi aciklandi. Bu Planet X Niburi gezegeni olabilir mi? Sumerlerde ve Mayalarda denildigi gibi Tanrilarin donusu gerceklesiyor mu?  Sumer bilgilerine gore; Anunnakilerin gezegeni  olan Niburi, her 3600 yilda bir Gunes sistemimizin icinden, Dunya’miza cok yakin geciyor ve her gecisinde, manyetik cekimden dolayi sularda yukselme, volkanik patlamalar, dogal afetler ve depremler oluyor. Eger bulunan bu yeni gezegen Niburi ise; yakin zamanda Dunya’mizda depremler, seller,volkanik patlamalar ve diger dogal afetler olabilir. Insanlik olarak; boyle birsey olacaksa, bilmek hakkimizdir.

Gozumuzun onunde, gokyuzunde ciplak gozle bile gorulebilen Dunya'mizdan cok buyuk bir gezegen belirdi. Hemde Sumerler zamaninda bile bilinen bir gezegen. Bence bu gunlerde gokyuzune daha dikkatli bakalim ve gelismeleri takip edelim. Sumerleri, Misirlilari ve Mayalari arastirip bize sunulan acik ipuclarini arastiralim. Kendimiz ve cocuklarimizin gelecegi icin.
Okumaya ve arastirmaya baslayinca, aslinda bize anlatilan hikayelere, masallara ve tarihe karsi daha sorgulayici bakmaya basliyacaksiniz.


Farkindaliginizin artmasi dilegiyle...

Aasma



2 yorum:

Sizce 25 şubatta ne olur??

Bu sorunun cevabini kozmik geometri mucizesi yazisinda yoruma yazmistim.
http://aasmaestefan.blogspot.com/2017/01/kozmik-geometrinin-rezonansa-etkisi.html

Yorum Gönder